Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçen haftaki kilomu unuttum 85 küsürdu heralde

bu hafta: 84.8

halbuki iki hafta önce 84.7 idim. Hafta sonu cozutmasının sonuçları hep bunlar
Önümüzde yeni bir hafta ve yenibir hafta sonu var obezim. Geçen zamana değil ileriye bakalım.
Hafta sonu menülerini bekliyor olacagım

İlk kilo bildirimi
Yüzde hesabını bizim yapıyorduk unutmuşum yapmayı moni
İlk hafta ödemlerde vardı. Sonraki haftalar bu kadar gitmez tabiki...

Cumartesi başlangıç 78.1
Cuma 75.7
Fark 2.4 kg.
Tebrik ederim canım

Yüzde hesabını biz yapıyoruz

Geçen hafta ki kilon - bu haftaki kilon * 100 /geçen haftaki kilon

Yüzde 3.07 sanırım
Ne ayıp yüzde hesabını unutmak eski bir kaptan olarak

dukan diyeti yap diyorum kendime tekrardan gözüm kesmiyor karabuğday yap diyorum sabah başlayıp akşama bırakıyorum kabak desen öyle arkadaşıma tavziye etttim kadın 2 kilo verdi ben yerim de saydım yok bana bir hırs lazım eskiden hamile kalaym diye fırk etmiştim olmuyor dye ne yapsam 2.ci mi düşünsem acaba

Ne oldu bana bilmiyorum ama acayip moralim bozuk ilk hafta 900 ge verdim sonra nasıl becerdim 98 olmayı anlamadım 96 kilodan
Canim makarna pilav hamurisi tatlıyı biraksan yada haftada 5 gun yiyorsan 3 gune 1 tabak yiyorsan yarim tabağa düşürürsen bile cok rahat kilo verirsin. 90 li rakamlarda kilo vermek daha kolay kilon azalınca zorlaşıyor vermek.
Aslinda sen de biliyorsun nasıl becerdigini ama insan görmek istemiyor bazen

inanırmısın bu saydıklarınla pek aram yok tatlı da adet dönemlerimde oda ara ara oluyo benim bol spor yapmam lazım oda bende yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…