Başladın mı açlığa. Ben dun aksam niyetlendim inşallah yarın akşama kadar tutucamVücut toksinleri atıyor canım korkmana gerek yok.
Bende başağrısı 1 bilemedin 2 gün olur, ilk açlıklarımda olur. sende uzun sürmüş.
Kabızlık durumu varmı? Varsa ondan olabilir
Araya hiç protein (kefir VS) katma bence saram. Hazım süresi uzar farklı bir yiyecek protein.Ara öğün iyi fikir hurma çiğ badem ceviz bunlardan biriyle yanında bir bardak kefirle harika olur ne dersin
Benim if diyetimde sabah sabah kahvaltısı yoktu akşam 7 den ertesi gün öğlen 12 ye kadar bişey yemiyordum sabah kahvaltı yapmayınca kendimi kötü hissediyordum sonra sabahlar yulaflı süt içerek devam etmiştim olmazsa yine öyle yapayım
Aaa Aaa ben gelince bu yazı bana sunulmadı haksızlık butakım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
* Günlük bol paylaşım yapalım .
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve
yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...
bende bendeAaa Aaa ben gelince bu yazı bana sunulmadı haksızlık bu
Seviyorum seni ayşem
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar ben de takiminizda yer almak istiyorum, 32 yaşında 160 boyunda 75 kiloyum.11 aylık bebegim ve 8 yaşında bir oglum var.etrafimda birlikte zayıflamak isteyen kimse yok haliyle motive olamıyorum sizlerin desteği ile ben de hafiflemek istiyorum .hamilelikte 11 kilo aldım, doğumdan sonra 72 ye kadar düştüm şu sıralar kendime hakim olamıyorum. Hamilelikten 6 ay once 62 kilo idim. zayıf noktam tatlı gıdalar ile kendimi zehirliyorum resmengazli icecek pek tuketmem,hamur işi ayda yılda bir olursa yerim ,ekmek sadece kahvaltıda yerim günde yaklaşık 4 lt su içiyorum emziriyorum ayrıca ama bu tatlı ve şeker zehiri beni öldürecek yemedigim günlerde enerjim düşüyor halsiz ve sinirli oluyorum.
Aaa Aaa ben gelince bu yazı bana sunulmadı haksızlık bu
Seviyorum seni ayşem
Benide sevin banane banane kıskanırım sonrabende bende
Araya hiç protein (kefir VS) katma bence saram. Hazım süresi uzar farklı bir yiyecek protein.
Çiğ kuru yemiş ve kuru meyve
Susuzluk ilk etapta yapar da sonra o da yapmıyorsusuzluk da yapıyor. Ramazan orucunun ilk günlerindeki baş ağrısı da susuzluktan olur
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben de takiminizda yer almak istiyorum, 32 yaşında 160 boyunda 75 kiloyum.11 aylık bebegim ve 8 yaşında bir oglum var.etrafimda birlikte zayıflamak isteyen kimse yok haliyle motive olamıyorum sizlerin desteği ile ben de hafiflemek istiyorum .hamilelikte 11 kilo aldım, doğumdan sonra 72 ye kadar düştüm şu sıralar kendime hakim olamıyorum. Hamilelikten 6 ay once 62 kilo idim. zayıf noktam tatlı gıdalar ile kendimi zehirliyorum resmengazli icecek pek tuketmem,hamur işi ayda yılda bir olursa yerim ,ekmek sadece kahvaltıda yerim günde yaklaşık 4 lt su içiyorum emziriyorum ayrıca ama bu tatlı ve şeker zehiri beni öldürecek yemedigim günlerde enerjim düşüyor halsiz ve sinirli oluyorum.
Bugün niyetlendimBaşladın mı açlığa. Ben dun aksam niyetlendim inşallah yarın akşama kadar tutucam
Geçen benim bir danıştıgım bir hanım var. Bagışıklıgımın düşük oldugunu söyledi ve güçlendirmek için bir kür verdi. Bir kere yaptım o akşam wc de yatacaktım. Tesadüfmü bilmiyorum. Bugun yine Yogurt var menüde ve deneyeceğim. Yine aynı etkiyi görürsem kabızlık sorunu olan arkadaşlara tavsiye edeceğimaeben nim bende ham bal zerdeçal zencefil tarçın ve propolis karışımını yoğurda karıştırıp her gün yiyorum bağışıklığı güçlendirmek adına ve daha bir çok şeye iyi geldiği için birde magnezyum içmeye çalışıyorum ama arada unutuyorum
Bu 3 günlüğü bende çok arzu ediyorumBugün niyetlendim
Oruç gibi deyil, gün içinde su içerek, çünkü vücudum çok şiş
Yarında oruç gibi 3 günlüğe başlayacağım
Hmmmm merakla bekleyeceğim diyette en çok karşılaştığım sorun kabızlık haşimato troidi olunca dahada fazla oluyorGeçen benim bir danıştıgım bir hanım var. Bagışıklıgımın düşük oldugunu söyledi ve güçlendirmek için bir kür verdi. Bir kere yaptım o akşam wc de yatacaktım. Tesadüfmü bilmiyorum. Bugun yine Yogurt var menüde ve deneyeceğim. Yine aynı etkiyi görürsem kabızlık sorunu olan arkadaşlara tavsiye edeceğim
Tam tarifine bakınca yazayım
Valla haklısın da canım. Yemekleri evet ben yapıyorum. Ama eşim asla etsiz yemek yemez. E sadece kendime de yapamam. Yapınca yememekte olmuyor. Biraz ayrıştırıyorum yediklerimi ama yine de tam manasıyla olmuyor. Birde ben şöyle düşünüyorum. Hele benim sürecim bayağı uzun sürecek . Çok fazla kendimi kasmak istemem. Arada bir iki çatal bişey kaçar . Canım çok ister diyete uymayan bir menü yerim ama bunu dengelemeye çalışırım. Of aslında kilo vereyim de nasıl olursa olsun modundayımSaracım evdeki yemekleri kendinmi yapıyorsun yoksa başkasımı yapıyor?
Kendin pişirme şansın varsa menülerini biraz sadeleştirmeni önerebilirim canım
Bugunü ele alırsak: sabahın çok güzel
Ögle in bakliyat hadi haftada bir onada tamam diyelim. Ama akşam yine bakliyat ıhhh ... yine çorbada karbon. Yanındaki kabakta olsa bir salata yerine geçmez.
Ayrıca baklagiller kilo verirken etle birlikte önermen.
Bugunki Menün çok karbon...
İki ögünde baklagil yemeyin hatta haftada 1
Ha diyebilirsiniz saglıklı dır baklagil. Dogru dur ama bizler gibi diyetle yıllanmış bünyekerde helede uzun zamandır diyetdeysek kilo verimini düşürür.
Sade menüler yiyin hepinizde tavsiyem. Evde yemekleri kendiniz yapıyorsanız daha şanslısınız.
Bir ögünde tek ana yemek secin
Sebze yahut et.
Yanına salata
Yogurduda etle önermem sebzeyle yiyin.
Kilo vermek istiyorsak Bi çatal ondan iki kaşık bundan dersek malesefki gitmiyor kilocuklarımız
İşte bu benyumurtayı zaten sevmem sırf tok tutsun diye yiyorum ama peynirsiz aslaaa . Peynirsiz bir hayat düşünemiyorum
Ay bana lazım bu. Haftaici cikamiyorum tuvalete haftasonu da evde oldugumdan cok fazla çıkıyorum. Birde 3 haftadır oruç tutuyorum ve orucken de çıkamıyorum çok kötü oluyor.Geçen benim bir danıştıgım bir hanım var. Bagışıklıgımın düşük oldugunu söyledi ve güçlendirmek için bir kür verdi. Bir kere yaptım o akşam wc de yatacaktım. Tesadüfmü bilmiyorum. Bugun yine Yogurt var menüde ve deneyeceğim. Yine aynı etkiyi görürsem kabızlık sorunu olan arkadaşlara tavsiye edeceğim
Tam tarifine bakınca yazayım
Bu 3 günlüğü bende çok arzu ediyorum
Su icerek yapinca odem de mi gidiyor. Ben hic su içerek yapmadim.Bugün niyetlendim
Oruç gibi deyil, gün içinde su içerek, çünkü vücudum çok şiş
Yarında oruç gibi 3 günlüğe başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?