Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vücut toksinleri atıyor canım korkmana gerek yok.
Bende başağrısı 1 bilemedin 2 gün olur, ilk açlıklarımda olur. sende uzun sürmüş.
Kabızlık durumu varmı? Varsa ondan olabilir
Başladın mı açlığa. Ben dun aksam niyetlendim inşallah yarın akşama kadar tutucam

Araya hiç protein (kefir VS) katma bence saram. Hazım süresi uzar farklı bir yiyecek protein.
Çiğ kuru yemiş ve kuru meyve

Aaa Aaa ben gelince bu yazı bana sunulmadı haksızlık bu
Seviyorum seni ayşem

Hoşgeldiniz

İnşallah hayırlısıyla istediğiniz kiloya inersiniz...
Not: 4 lt su çok fazla emzirsenizde. Böbreklerşnizi aşırı yorarsınız.
Günlük ihtiyaç kişiye göre değişsede 1.5 _ 2 lt olmalı benim düşüncem.

susuzluk da yapıyor. Ramazan orucunun ilk günlerindeki baş ağrısı da susuzluktan olur
Susuzluk ilk etapta yapar da sonra o da yapmıyor
Mesela açlık oruçlarında
Eğer oruç gibi yapacaksan iftar ve sahurda 3 yudum su tavsiye ediliyor
Ihtiyaç halinde artırılabilir

Hoşgeldin canım

Geçen benim bir danıştıgım bir hanım var. Bagışıklıgımın düşük oldugunu söyledi ve güçlendirmek için bir kür verdi. Bir kere yaptım o akşam wc de yatacaktım. Tesadüfmü bilmiyorum. Bugun yine Yogurt var menüde ve deneyeceğim. Yine aynı etkiyi görürsem kabızlık sorunu olan arkadaşlara tavsiye edeceğim
Tam tarifine bakınca yazayım

Son düzenleme:
Hmmmm merakla bekleyeceğim diyette en çok karşılaştığım sorun kabızlık haşimato troidi olunca dahada fazla oluyor

Valla haklısın da canım. Yemekleri evet ben yapıyorum. Ama eşim asla etsiz yemek yemez. E sadece kendime de yapamam. Yapınca yememekte olmuyor. Biraz ayrıştırıyorum yediklerimi ama yine de tam manasıyla olmuyor. Birde ben şöyle düşünüyorum. Hele benim sürecim bayağı uzun sürecek . Çok fazla kendimi kasmak istemem. Arada bir iki çatal bişey kaçar . Canım çok ister diyete uymayan bir menü yerim ama bunu dengelemeye çalışırım. Of aslında kilo vereyim de nasıl olursa olsun modundayım

Ay bana lazım bu. Haftaici cikamiyorum tuvalete haftasonu da evde oldugumdan cok fazla çıkıyorum. Birde 3 haftadır oruç tutuyorum ve orucken de çıkamıyorum çok kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…