Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun gülim...
Ben bu açlık orucundaki suyun kullanımını bilmiyorum bacım.
Ne kadar su içmeden duruluyor açarmısın?

Hayırlı yaşlar dilerim

Bende peyniri çok severim ama her peyniri değil şu kutu peynirler varya hiç yiyemiyorum köy peynirlerini seviyorum özellikle otlu peynire bayılıyorum ve peynir dediğin tam yağlı olacak organik olacak
Yok bozmak gibi degilde isterim araları az olsun ama bi yanımda dur dıyo .onu kastettim olursa sevinirim yanı.Rabbim sara ya nasip etsin insallah
Amin canım sağolasın Allahım isteten herkese ve bana sağlıklı hayırlı bir evlat versin

Gecmis olsun canım nasil oldun şimdi.

Bugune yemesen iyiydi.
Doğum günün kutlu olsun canım nice fit sağlıklı yaşlara inşallah

çok teklif aldın haabeni hangi apacılar istedi bir bilsenya doğru söylüyorsun, abi biraz gergin gibi. Ben de farkettim onu
ömrümüzü yedi bu kk. Neyse bu son olsun bakalım. Menülerine çok dikkat edicem aybenim. İdolümsün❤
Bu Kilo mevzusuna çok taktım.sanki akşam oldukça yediklerim benimle kalacak gibi bugün biraz daha geç bıraktım yemeyi
bana çok sağlıklı gelmedi canım ama sen bilirsin yine. Çok uzun süre aç kalıyorsun, psikolojik olarak yıpratır bu durum.yavaş yavaş biraz daha geç bir vakte almaya çalış derim
merhaba canım gruba bir bakayım dedim seni gördüm canım nasılsın

saram gecenlerde aklıma geldin nasılsın canım
ooo kimleri görüyorum kimleri. Hoşgeldin fatmaa
Bugünün menüsü
Sabah çeyrek sandviç 3 zeytin sürme çikolata
Öğlen patatesli yumurta yarim havuçlu kek
16.00 1 adet elma
2 litre su
hani sağlıklı beslenme nerdee??
hayırlı yaşların olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara..❤
valla otlu otsuz , küflü küfsüz organik veya değil hepsini yerim yeter ki peynir olsun
Apa ne yaaa merak ettim ikidir konusu geçiyor
bunu apa dostu arkadaşımız gezegenfeza yanıtlasın bence

Oyy zormuş Zehracım.
Yanı gün boyu sadece 1 Br diyelim.
Ben bu açlık oruçlarını bol su ve açlıkla sanıyordum
Dayanamazsan içebilirsin sifa niyetine ve mormal oruç niyetine tutunca bu sekilde oluyor. Ben gündüzleri normal oruca niyetleniyorum niyetlenmeyip günü su icerek te geçirebiliyorsun.

Yıpratmıyor desem yalan olur ama şuan öyle alıştı ki bünye bozmasam daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…