Evet bir ara geldi gitti aslında hep merak ediyorum inşallah iyidir Allahım özellikle bu dönemde tüm sağlık çalışanlarının ve
Geçmiş olsun gülim...Yemek yemezsen her türlü ödem gidiyor
Su içmeden yapınca daha fazla sifalanma oluyor ve vücut su üretmek için hücrelere kadar iniyor
Su içersen de şifalanmak daha uzun sürüyor
Ben bugün bozdum malesef
En az 6 aydır ağrı kesici kullanmıyorum ve bugün baş ağrısıyla uyandım. Hâlâ ağrıyor, haliyle günü bitirmek hem uzun hem sıkıntılı olacaktı. Ağrıyla uğraşmayım deyip yedim
Inşallah bugünü erken kapatırım
Not: ilaç olarak sadece troid ilacı ve omega 3 içiyorum
Hayırlı yaşlar dilerimKızlar bugun benim dogum günüm azcık kaçamak oldu kıramadım eşimi
Sabah
Sogan lı biberli omlet
Ara Türk kahvesi yarım ayva
Saat 4 de
Küçük bir dilim pasta
Saat 6 da
2 lahmacun yeşillik ayran
Özlemişim valla aslında 1 yesem iyidi ama tutamadım kendimi
Spor yürüyüş 15 bin adım 150 puan
Bende peyniri çok severim ama her peyniri değil şu kutu peynirler varya hiç yiyemiyorum köy peynirlerini seviyorum özellikle otlu peynire bayılıyorum ve peynir dediğin tam yağlı olacak organik olacaksağolasın aybenim. Gündüz yemek yemiyorsun ne güzel. Ben de bir ara iki öğün denedim ama el ayak titriyo yemeyince
yatana kadar bayağı bir zamanın varmış. Acıkmıyor musun peki?? Neden daha geç bırakmıyorsun yemeği?
sen yeni mi geldin ki?? Galu beladan beri buradasın aybenim
yaa sende mibugün değişik bir köy peynirini bulmak için yarım saat gezdim. Gelince böyle ellerim heyecandan titreyerek açtım poşeti ve hoop mideye.eşim de bilir hastalığımı gittiği yerlerden bana peynir getirir hediye zeytin de severim ama peynir ağır basıyo
Amin canım sağolasın Allahım isteten herkese ve bana sağlıklı hayırlı bir evlat versinYok bozmak gibi degilde isterim araları az olsun ama bi yanımda dur dıyo .onu kastettim olursa sevinirim yanı.Rabbim sara ya nasip etsin insallah
Apa ne yaaa merak ettim ikidir konusu geçiyoraybenim ocak ta apa başlıyor. Yapak mı??
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Gecmis olsun canım nasil oldun şimdi.Yemek yemezsen her türlü ödem gidiyor
Su içmeden yapınca daha fazla sifalanma oluyor ve vücut su üretmek için hücrelere kadar iniyor
Su içersen de şifalanmak daha uzun sürüyor
Ben bugün bozdum malesef
En az 6 aydır ağrı kesici kullanmıyorum ve bugün baş ağrısıyla uyandım. Hâlâ ağrıyor, haliyle günü bitirmek hem uzun hem sıkıntılı olacaktı. Ağrıyla uğraşmayım deyip yedim
Inşallah bugünü erken kapatırım
Not: ilaç olarak sadece troid ilacı ve omega 3 içiyorum
Bugune yemesen iyiydi.Kızlar bugun benim dogum günüm azcık kaçamak oldu kıramadım eşimi
Sabah
Sogan lı biberli omlet
Saat 4 de
Küçük bir dilim pasta
Saat 6 da
Iftarda ve sahurda sacece 3 yudum yada 1 bardak iciliyor canımGeçmiş olsun gülim...
Ben bu açlık orucundaki suyun kullanımını bilmiyorum bacım.
Ne kadar su içmeden duruluyor açarmısın?
Oyy zormuş Zehracım.Iftarda ve sahurda sacece 3 yudum yada 1 bardak iciliyor canım
Ahmet apa. Aidin salihin öğrencisi.Apa ne yaaa merak ettim ikidir konusu geçiyor
çok teklif aldın haaYogggg ben almayım
Zamanındada çok teklifler aldım gezo dediydi ta önceden ve yapan kk dan başka bağcılarda oldu. Ama ben çok uzun soluklu şeyleri yapamıyorum. Hemde ah.. A. Çok sert geliyor bana mizacına ısınamadım
ömrümüzü yedi bu kk. Neyse bu son olsun bakalım. Menülerine çok dikkat edicem aybenim. İdolümsün❤İlk mesajdan başlayım cevaplamaya
Yok canım acıkıyorum. Ara beni tok tutuyor. Hatta şimdi öğün vaktı s çıkmadım. İlk birkaç gün oluyor açıkma.
Gl endeksine dayalı beslenmeye geçtimi bilirsin dalgalanma çok uzun açlık olmayınca olmaz ( bende 5 saat mesela hipoyum hemde) 4 saatdede zaten ara var.
Akşam yemegi den sonra ilginçtir açıkmı yorum.
Bugun hatta bıraz daha erken yiyorum akşamı.
Heyaa taaaa kk nın temelinde burdaymışım değilmi hey gidi 33 yaşında genceciktim şimdi 46 ya girecem
Anlaşıldı tüm peynir canavarları bu takımda
bana çok sağlıklı gelmedi canım ama sen bilirsin yine. Çok uzun süre aç kalıyorsun, psikolojik olarak yıpratır bu durum.yavaş yavaş biraz daha geç bir vakte almaya çalış derimBu Kilo mevzusuna çok taktım.sanki akşam oldukça yediklerim benimle kalacak gibi bugün biraz daha geç bıraktım yemeyi
ooo kimleri görüyorum kimleri. Hoşgeldin fatmaamerhaba canım gruba bir bakayım dedim seni gördüm canım nasılsın
saram gecenlerde aklıma geldin nasılsın canım
Bugünün menüsü
Sabah çeyrek sandviç 3 zeytin sürme çikolata
Öğlen patatesli yumurta yarim havuçlu kek
16.00 1 adet elma
2 litre su
hayırlı yaşların olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara..❤Kızlar bugun benim dogum günüm azcık kaçamak oldu kıramadım eşimi
Sabah
Sogan lı biberli omlet
Saat 4 de
Küçük bir dilim pasta
Saat 6 da
valla otlu otsuz , küflü küfsüz organik veya değil hepsini yerimBende peyniri çok severim ama her peyniri değil şu kutu peynirler varya hiç yiyemiyorum köy peynirlerini seviyorum özellikle otlu peynire bayılıyorum ve peynir dediğin tam yağlı olacak organik olacak
Amin canım sağolasın Allahım isteten herkese ve bana sağlıklı hayırlı bir evlat versin
bunu apa dostu arkadaşımızApa ne yaaa merak ettim ikidir konusu geçiyor
Dayanamazsan içebilirsin sifa niyetine ve mormal oruç niyetine tutunca bu sekilde oluyor. Ben gündüzleri normal oruca niyetleniyorum niyetlenmeyip günü su icerek te geçirebiliyorsun.Oyy zormuş Zehracım.
Yanı gün boyu sadece 1 Br diyelim.
Ben bu açlık oruçlarını bol su ve açlıkla sanıyordum
yaa ben de öyle zannediyordum.kafalar karıştıOyy zormuş Zehracım.
Yanı gün boyu sadece 1 Br diyelim.
Ben bu açlık oruçlarını bol su ve açlıkla sanıyordum
Çorba ne çorbası obezim ?3 aralık menüm
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates
ara: bir elma, bir mandalina
öğle: iki kepçe çorba, bir haşlanmış but, salata
akşam: iki kepçe çorba, salata
su:2 litre
spor: yok
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
Hayırlı yaşlar dilerim
Sağolun kizlar Allah razı olsunBugune yemesen iyiydi.
Doğum günün kutlu olsun canım nice fit sağlıklı yaşlara inşallah
Yıpratmıyor desem yalan olur ama şuan öyle alıştı ki bünye bozmasam daha iyiçok teklif aldın haabeni hangi apacılar istedi bir bilsen ya doğru söylüyorsun, abi biraz gergin gibi. Ben de farkettim onu
ömrümüzü yedi bu kk. Neyse bu son olsun bakalım. Menülerine çok dikkat edicem aybenim. İdolümsün❤
bana çok sağlıklı gelmedi canım ama sen bilirsin yine. Çok uzun süre aç kalıyorsun, psikolojik olarak yıpratır bu durum.yavaş yavaş biraz daha geç bir vakte almaya çalış derim
ooo kimleri görüyorum kimleri. Hoşgeldin fatmaa
hani sağlıklı beslenme nerdee??
hayırlı yaşların olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara..❤
valla otlu otsuz , küflü küfsüz organik veya değil hepsini yerimyeter ki peynir olsun
bunu apa dostu arkadaşımızgezegenfeza yanıtlasın bence
şehriye çorbası.sıfır yağ ile yaptımÇorba ne çorbası obezim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?