Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet
Wc ve banyo da 2 tane olacak
Artı teras ve merdiven de olacak
Bu evim 4 odalı
Öteki 5 odalı olacak
2 de kiler
oh ohh âlâ..gelince pek bi rahat edicem desene
kızlar moralim çok bozuk. içim yerle bir oldu. Bonus un annesi vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun canım

10/2 mi küçük tansiyonun çok düşük kız 2 tansiyon olurmu doktora gittinmi
gitmedim ama kendimi bildim bileli hep böyleyim. Kalbim de çok yavaş atar benim mesela..

oh ohh âlâ..gelince pek bi rahat edicem desene

Allah rahmet eylesin

gitmedim ama kendimi bildim bileli hep böyleyim. Kalbim de çok yavaş atar benim mesela..
Bu tansiyon işi kişiye göre değişir hanımlar. 7 _5 tansiyonu olan ve bu normal olan bile gördüm.
Mesela benim bir kaç ay önce tansiyonum 20_12 idi Allah korusun bazısı bu Tansiyona felç bile oluyor.
Şimdilerde 11 _8

Reklamcım diyet ve sağlıklı ve dengeli beslenme hakkında biraz bilgi edinmelisin canım benim. Takıldıklarını sorabilirsin. Takım arkadaşlarının menülerinede bakabilirsin.

Reklamcım diyet ve sağlıklı ve dengeli beslenme hakkında biraz bilgi edinmelisin canım benim. Takıldıklarını sorabilirsin. Takım arkadaşlarının menülerinede bakabilirsin.
Ben diyet yapmiyorum ki sadece yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.ayrica saglikli beslenmeyle ilgili bir donem destek aldim yani neyi yiyip icmem gerekli farkindayim sadece icinden bulundugum durumdan dolayi psikolojik olarak hazir degilim

Bilgim var fulyacım dua zinciri vardı görüşmüştük .
Son nefes gelince sebep çok
ben bu aralar çok tuhafım. uzun süredir depresif, melankolik, yorgun, bezginim.... ezberden okuyorum ama bir türlü düzenli okumalara katılamadım. çok istedim ama yapamadım. elim, ayağım, dilim bağlandı sanki tövbe estağfirullah.

dua sayfasından ara ara bakıyordum. dün akşam da aklıma takıldı. acaba kadıncağızın kalbi dayanacak mı dedim. bugün akşam eve gelince 90+ lara baktım bengisu yazmış. dua sayfasından okumuş vefat ettiğini. okuyunca dondum kaldım. başıma bir ağırlık girdi. hayır yaaa diye seslenmişim farkında olmadan. annem ne oluyor dedi. şöyle bir baktım dedim böyle böyle falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…