Evet aynen öyle kaldıgı yerden devam tabiiki deKaç gündür iyi gidiyordum ya neyse yarın kaldigin yerden devam birgün kacamak yaptık diye vazgecmeyecegiz
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunkızlar moralim çok bozuk. içim yerle bir oldu. Bonus un annesi vefat etmiş.
evet canım covid ten yatıyordu. entübe oldu. toparlayamadıGerçektenmi!Ah bonus ah.
İnna lillah ve inna ileyhi racıun.
Çokk üzüldüm
Allah rahmet etsin canımforumda bir üye canım. benim eski takımımdan ve 90+ grubundan bir arkadaş.
oh ohh âlâ..gelince pek bi rahat edicem deseneEvet
Wc ve banyo da 2 tane olacak
Artı teras ve merdiven de olacak
Bu evim 4 odalı
Öteki 5 odalı olacak
2 de kiler
Allah rahmet eylesinkızlar moralim çok bozuk. içim yerle bir oldu. Bonus un annesi vefat etmiş.
gitmedim ama kendimi bildim bileli hep böyleyim. Kalbim de çok yavaş atar benim mesela..Geçmiş olsun canım
10/2 miküçük tansiyonun çok düşük kız 2 tansiyon olurmu doktora gittinmi
Nabızın yavaş atması iyi diye biliyorum kendine çok iyi bak canımoh ohh âlâ..gelince pek bi rahat edicem desene
Allah rahmet eylesin
gitmedim ama kendimi bildim bileli hep böyleyim. Kalbim de çok yavaş atar benim mesela..
Bilgim var fulyacım dua zinciri vardı görüşmüştükevet canım covid ten yatıyordu. entübe oldu. toparlayamadı
Bu tansiyon işi kişiye göre değişir hanımlar. 7 _5 tansiyonu olan ve bu normal olan bile gördüm.oh ohh âlâ..gelince pek bi rahat edicem desene
Allah rahmet eylesin
gitmedim ama kendimi bildim bileli hep böyleyim. Kalbim de çok yavaş atar benim mesela..
Yavaş nabizlı insanlar soguk mizaçlıdır. Bende öyleyimNabızın yavaş atması iyi diye biliyorum kendine çok iyi bak canım
Reklamcım diyet ve sağlıklı ve dengeli beslenme hakkında biraz bilgi edinmelisin canım benim. Takıldıklarını sorabilirsin. Takım arkadaşlarının menülerinede bakabilirsin.Slm kizlar bugun hava guzeldi cocuklari disariya cikardim birazda yuruyus yaptim
Kahvalti 2 dilim diyet kabak tatlisidun geceden aserdim cok severim
Ara turk kahvesi 1 tam ceviz
Ogle 1 tane borek lorlu 1 bardak ayran
Aksam 2 kase mercimek çorbası
Su 2 lt
Ben diyet yapmiyorum ki sadece yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.ayrica saglikli beslenmeyle ilgili bir donem destek aldim yani neyi yiyip icmem gerekli farkindayim sadece icinden bulundugum durumdan dolayi psikolojik olarak hazir degilimReklamcım diyet ve sağlıklı ve dengeli beslenme hakkında biraz bilgi edinmelisin canım benim. Takıldıklarını sorabilirsin. Takım arkadaşlarının menülerinede bakabilirsin.
Anladım. KolaygelsinBen diyet yapmiyorum ki sadece yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.ayrica saglikli beslenmeyle ilgili bir donem destek aldim yani neyi yiyip icmem gerekli farkindayim sadece icinden bulundugum durumdan dolayi psikolojik olarak hazir degilim
Teşekkür ederimm. Bir dahakine daha fazla hazırlayacağımafiyet olsun. yulaf unu, buğday ununa göre daha az sıvı çeker aklında olsun. ayarlarsan buğday unu koymana gerek kalmaz.
ben bu aralar çok tuhafım. uzun süredir depresif, melankolik, yorgun, bezginim.... ezberden okuyorum ama bir türlü düzenli okumalara katılamadım. çok istedim ama yapamadım. elim, ayağım, dilim bağlandı sanki tövbe estağfirullah.Bilgim var fulyacım dua zinciri vardı görüşmüştük.
Son nefes gelince sebep çok
O yüzden nerde pratik şeyler var onlardan istiyorumOyy gezom kız hiç iş bitmez senin desene
Ayy rabbim rahmet eylesin, ailesine sabır versinkızlar moralim çok bozuk. içim yerle bir oldu. Bonus un annesi vefat etmiş.
Tabi rahat ettirecem senioh ohh âlâ..gelince pek bi rahat edicem desene
Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?