- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Güle güle kullan canımBen acik gri hochglanz yaptirdim gayet memnunum
Geçmiş olsun kaptanımgeçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündür
Açlıktan midemiz kurudu be fatmacım
Evet canım sakinlersem inşallah daha sık gelirimhahahhaha amin canım. haftaya da rakip olalımmoni bu hafta az sallandık ama olsun. cumaya hayrola
olsun canım. yoruluyor insan yoğun olunca. bakma ben evdeydim de ondan yazdım gündüzleri.
Allah kolaylık versin
belirsizliklerden nefret ederim
mutfak ışık alıyorsa bile koyu gri yaptırma. Beyaz olsun için açılır
işime geliyor diyecektin zaar
kolay gelsin fatmacım. Ama menülerin çok az.böyle acıkmıyor musun
Temizligi kolay ama zorlamiyor,silince cikiyor :)Güle güle kullan canım
Parlak çok seviyorum ama istemiyorum
Onu sadece seyredeceksin kullanmayacaksın
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinegeçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündür
Benim de var sanırım tansiyon 1 haftadır arada Leyla Leyla gexiyorum bugün de ensemden bi ağrı girdi başıma ölçtüm 14/9 çıktıteşekkür ederim kuzum, yüksek tansiyon hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum. arada böyle çıkıyor
geçmiş olsun canım, aman ihmal etme mutlaka takip edip günde en ez iki kere ölçüp not al. bir hafta sonra elinde veri olur doktora gittiğinde de yönlendirir seni. limonlu su ve sarımsak düşürüyor.Benim de var sanırım tansiyon 1 haftadır arada Leyla Leyla gexiyorum bugün de ensemden bi ağrı girdi başıma ölçtüm 14/9 çıktı
e sen dışarıda da çalışıyorsun. Çok normal değil mi? Hafta sonu karantinasında çalışmıyorsan biraz dinlenebilirsin belki..Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Sen bize lazımsın.
Bende kendimi cok yorgun hissediyorum sabah cok zor uyanıyorum ve cok uykum geliyor. Aksam eve gittim oğlumu emzirirken uyuyup kalmışım 15 dk falan.
Ben kesin artıyım
Şiştikçe şişiyorum
sağol gezom. Neden hiç bilmiyorumHayrolsun
Niyeki?
Geçmiş olsun
değilizzzzGünaydın kızlarsıfır kaçamaklı bol kilo vermeli bir gün olsun. Yarına hazır mıyız?
iki gündür tuz kemiriyorum canım ya. Bana mısın demediGeçmiş olsun canım . Tuzlu ayran falan mı içsen?
benim normalde de hep düşük moni. 10/2 gibi. 12 olduğu görülmemiş hiç.bu sefer 9 a düştü. Evdekiler sen ölmüşsün diye dalga geçiyorlargeçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündür
Işte ben belki ayda iki ayda bir silmek istiyorum.Temizligi kolay ama zorlamiyor,silince cikiyor :)
Limonlu su içBenim de var sanırım tansiyon 1 haftadır arada Leyla Leyla gexiyorum bugün de ensemden bi ağrı girdi başıma ölçtüm 14/9 çıktı
Haftasonu daha cok sıkıntı oluyor temizlik camasir vs biryandan da cocuk ilgi istiyor. Ama buhafta kocami yollayacam evden rahatıma bakıcam inşallah.e sen dışarıda da çalışıyorsun. Çok normal değil mi? Hafta sonu karantinasında çalışmıyorsan biraz dinlenebilirsin belki..
sağol gezom. Neden hiç bilmiyorum
değilizzzz
iki gündür tuz kemiriyorum canım ya. Bana mısın demedi
benim normalde de hep düşük moni. 10/2 gibi. 12 olduğu görülmemiş hiç.bu sefer 9 a düştü. Evdekiler sen ölmüşsün diye dalga geçiyorlar
Başka ne çıkarır ki?e sen dışarıda da çalışıyorsun. Çok normal değil mi? Hafta sonu karantinasında çalışmıyorsan biraz dinlenebilirsin belki..
sağol gezom. Neden hiç bilmiyorum
değilizzzz
iki gündür tuz kemiriyorum canım ya. Bana mısın demedi
benim normalde de hep düşük moni. 10/2 gibi. 12 olduğu görülmemiş hiç.bu sefer 9 a düştü. Evdekiler sen ölmüşsün diye dalga geçiyorlar
2 mutfak miiIşte ben belki ayda iki ayda bir silmek istiyorum.
Aşağı daire, yukarı daire, teras derken evde ,işimde artacak, üstelik 2 mutfak, 2 ev, 2 banyo olacak
Ne kadar az iş o kadar mutlu gezo
Evet2 mutfak mii
benim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef
geçmiş olsun kızlar. tansiyon çok önemli.geçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündür
geçmiş olsun.Benim de var sanırım tansiyon 1 haftadır arada Leyla Leyla gexiyorum bugün de ensemden bi ağrı girdi başıma ölçtüm 14/9 çıktı
afiyet olsun. yulaf unu, buğday ununa göre daha az sıvı çeker aklında olsun. ayarlarsan buğday unu koymana gerek kalmaz.60kiloyum geçenki söylediğinden sonra bugün kızçeye ylaf ezmesini robotta çekip onunla pankek yaptım. Biraz kıvamı düzgün olsun diye 2kaşık tb un da koydum ama az geldi öğüttüğüm yulaf
Tadı nasıl oldu bilmiyorum ama tamamını bitirdi çocuk iyi oldu demek ki
Bende fenalardayımBugünkü menüm
Sabah
1 kupa nescafe
Kahvaltı 10.00
Peynir marul maydanoz 7 zeytin 1 kuru kayısı 2 ceviz
1 kupa çay
1 kupa zencefilli yeşilçay
Ara 14.00
2 mandalina 1 kuru kayısı 2 ceviz
Akşam
17.30
Yoğurtlu kabak salatası
Belki yatmadan yesilcay yada kahve içerim bilmiyorum
2 kilodan fazla artıdayım şuan
Allah sonumu hayır etsin
Spor 20 dk tempolu yürüyüş 60 puan
4000 adım 40 puan toplam 100
Su 2litreye tamamlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?