Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Açlıktan midemiz kurudu be fatmacım

Aynen canım

hahahhaha amin canım. haftaya da rakip olalım moni bu hafta az sallandık ama olsun. cumaya hayrola

olsun canım. yoruluyor insan yoğun olunca. bakma ben evdeydim de ondan yazdım gündüzleri.
Evet canım sakinlersem inşallah daha sık gelirim

Allah kolaylık versin

Teşekkürler canım
belirsizliklerden nefret ederim

mutfak ışık alıyorsa bile koyu gri yaptırma. Beyaz olsun için açılır

işime geliyor diyecektin zaar

kolay gelsin fatmacım. Ama menülerin çok az.böyle acıkmıyor musun

Çok teşekkürler canım

Benim de var sanırım tansiyon 1 haftadır arada Leyla Leyla gexiyorum bugün de ensemden bi ağrı girdi başıma ölçtüm 14/9 çıktı
geçmiş olsun canım, aman ihmal etme mutlaka takip edip günde en ez iki kere ölçüp not al. bir hafta sonra elinde veri olur doktora gittiğinde de yönlendirir seni. limonlu su ve sarımsak düşürüyor.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Sen bize lazımsın.
Bende kendimi cok yorgun hissediyorum sabah cok zor uyanıyorum ve cok uykum geliyor. Aksam eve gittim oğlumu emzirirken uyuyup kalmışım 15 dk falan.
e sen dışarıda da çalışıyorsun. Çok normal değil mi? Hafta sonu karantinasında çalışmıyorsan biraz dinlenebilirsin belki..
Ben kesin artıyım
Şiştikçe şişiyorum

Hayrolsun
Niyeki?
Geçmiş olsun
sağol gezom. Neden hiç bilmiyorum
Günaydın kızlarsıfır kaçamaklı bol kilo vermeli bir gün olsun. Yarına hazır mıyız?
değilizzzz
Geçmiş olsun canım . Tuzlu ayran falan mı içsen?
iki gündür tuz kemiriyorum canım ya. Bana mısın demedi
geçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündür
benim normalde de hep düşük moni. 10/2 gibi. 12 olduğu görülmemiş hiç.bu sefer 9 a düştü. Evdekiler sen ölmüşsün diye dalga geçiyorlar

Haftasonu daha cok sıkıntı oluyor temizlik camasir vs biryandan da cocuk ilgi istiyor. Ama buhafta kocami yollayacam evden rahatıma bakıcam inşallah.

Başka ne çıkarır ki?
Aslında neden düşüyor önce ona bakmak lazım

Bugünkü menüm
Sabah
1 kupa nescafe
Kahvaltı 10.00
Peynir marul maydanoz 7 zeytin 1 kuru kayısı 2 ceviz
1 kupa çay

1 kupa zencefilli yeşilçay

Ara 14.00
2 mandalina 1 kuru kayısı 2 ceviz

Akşam
17.30
Yoğurtlu kabak salatası

Belki yatmadan yesilcay yada kahve içerim bilmiyorum
2 kilodan fazla artıdayım şuan
Allah sonumu hayır etsin

Spor 20 dk tempolu yürüyüş 60 puan
4000 adım 40 puan toplam 100
Su 2litreye tamamlarım.

afiyet olsun. yulaf unu, buğday ununa göre daha az sıvı çeker aklında olsun. ayarlarsan buğday unu koymana gerek kalmaz.

Bende fenalardayım
Tek tesellim takımda olmamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…