Oyy gezom kız hiç iş bitmez senin deseneEvet
Wc ve banyo da 2 tane olacak
Artı teras ve merdiven de olacak
Bu evim 4 odalı
Öteki 5 odalı olacak
2 de kiler
Bende sen gibi yedim bugun makarna olmaması gerek ama olduBugunki cumadan önce ne yazıkki sacmaladigim menüm
Sabah az peynir 5 zeytin ve 4 yulaflı bisküvi
Öğlen dünden kalan 2 kasık kısır
Akşam hamsi tava
Salata
Arada 1 elma ve 1 havuç yedim
2 kupa yeşil çay
Bugün neden yenemem gerekenleri yedim hicbir fikrim yok
Yarın ola hayr ola
Kaç gündür iyi gidiyordum ya neyse yarın kaldigin yerden devam birgün kacamak yaptık diye vazgecmeyecegizBende sen gibi yedim bugun makarna olmaması gerek ama oldu
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelirteşekkür ederim kuzum, yüksek tansiyon hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum. arada böyle çıkıyor
Geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon çok önemliBenim de var sanırım tansiyon 1 haftadır arada Leyla Leyla gexiyorum bugün de ensemden bi ağrı girdi başıma ölçtüm 14/9 çıktı
Ben iyiyim canım sen nasılsın?Hayırlı akşamlar
Takıma bakamadım bugun. Herkes iyidir inşallah.
Perşembe menüm
Sabah
17 zeytin
3 lokma peynir
1 ceviz.
Ara
2 hurma
3 ceviz
Akşam
Tavuk ızgara
Yş salata
4_5 hş biber turşusu
Su 1.5 lt
Hamdolsun prensesim iyiyim canım. Dışarda biraz işlerim vardı bugun bakamadım takıma.Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Menün de gayet güzel
Rabbim rahmetiyle muamele eylesinkızlar moralim çok bozuk. içim yerle bir oldu. Bonus un annesi vefat etmiş.
Canım senin kilona göre çok çok az yiyorsun bu şekilde ilk bir kaç hafta güzel kilo verirsin ama sonra kilo vermen durunca neyi kısacaksın kilo vermek için yemeye kalkıncada hızla kilo alırsın benim naçizane tavsiyem diyetisyen desteğiyle biraz daha dengeli ve sağlıklı beslenmen
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bonus kim fulyamkızlar moralim çok bozuk. içim yerle bir oldu. Bonus un annesi vefat etmiş.
forumda bir üye canım. benim eski takımımdan ve 90+ grubundan bir arkadaş.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bonus kim fulyam
Geçmiş olsun canımBenim de var sanırım tansiyon 1 haftadır arada Leyla Leyla gexiyorum bugün de ensemden bi ağrı girdi başıma ölçtüm 14/9 çıktı
10/2 mie sen dışarıda da çalışıyorsun. Çok normal değil mi? Hafta sonu karantinasında çalışmıyorsan biraz dinlenebilirsin belki..
sağol gezom. Neden hiç bilmiyorum
değilizzzz
iki gündür tuz kemiriyorum canım ya. Bana mısın demedi
benim normalde de hep düşük moni. 10/2 gibi. 12 olduğu görülmemiş hiç.bu sefer 9 a düştü. Evdekiler sen ölmüşsün diye dalga geçiyorlar
Allah sabır versin canımforumda bir üye canım. benim eski takımımdan ve 90+ grubundan bir arkadaş.
Gerçektenmi!kızlar moralim çok bozuk. içim yerle bir oldu. Bonus un annesi vefat etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?