Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Elmalı kereviz salatası
1 tane orta boy kereviz ve bir yeşil elma rendelenir, üzerine yoğurt dökülür, dövülmüş ceviz de eklenir(isteğe bağlı)
Çok basit ama çok lezzetli oluyo, misafirlere bile yapılabilir

Ne pisiriyorsun ? Ben de 1 saattir aksam yemegi planlamaya calisiyorum

Bende hic inanmam aslinda ama denemk istedim ind yarar da hepimiz kullaniriz :)

Kahvaltim 1 tane yunurta peynir 1 dilim lavas
Ara ogun yarim tabak kisir ama yesilligi cok bulguru az di baya yaninda 1 buyuk ayran sonra turk kahvesi
Aksam da sade ce balik yiyecegim :)

merhaba Can'lar nasılsınız bu gün ben bu sabah kahvaltımı 1 haşlanmış yumurta iki dilim domates 5-6dilim salatalık 5-6zeytin bir dilim peynir yedim ara öğüne ihtiyaç duyunca bir adet yeşil elma yedim öğle yemeğinde bi kase ezo gelin çorbası içtim ve küçük kase dolusu çilek yedim tabi boş bulduğum Zaman'larda bol bol yeşil çay içtim bol su içtim eskiden su içemiyordum şu sıralar bol tüketiyorum akşama ne yaparım bi fikrim yok yoruldum biraz

Super planlanmis ayagin iyilestimi

Kaptancım sol diz kapağım üst baldırım acıyor ama ilk günkü gibi adım atarken aşırı ağrı yok. Bende zorlamadan orta hızla yürüyürum. Merdivenlerde zorlanıyorum. Bir de bugün bol paça giydim, paçama takıldım tekrar düşüyordum üst geçit merdiveninden. Sakarlık mı artık bendeki bilmiyorum.

Vaay hayranim senin istikrarli menulerine

Teşekkür ederim.İnşallah bu sefer son vereceğim kiloları

Aman dikkat et, nazar mı var kız sende, annen falan okusun bi üzerine

akşama pratik bi yemek yapmam lazım az kalorili sizce ne yapabilirim bana önerisi olan var mı @hira1994 @erigim elfkkk masalimsii

tavuk gögüsü dilimle baharatla tavada yagsiz pisir yaninda bol salata ve yogurt olabilir....yada kanatlari at firina donduruca hazir köfte saklayanlarida duydum öyle birsey varsa hemen derin dondurucudan cikartip 1 domates sos üzerlerine döküp firina atarsin sanki maksatim milletin istahini abartmak 10 cesit söyledim

bizimde akşam yemeğimiz tarhana çorbası, tavuk sote, yoğurtlu brokoli, bol yeşillikli patates salatası ve belki biraz makarna

Esmahan38 canim kisir ve cay fikri siniri koruyblrm diyosan hem pratik hem leziz hem sicacikben dolapta koftede hazrliyrm az az porsiyon halnde buzlkta sakliyrm kurtarci oluyoo tavuk fikride guzel ben kisiri tuttum ama kizz canmmi mi cekti neee

kimyager1508 canim yelek konsunakatlyrm beenmde kirtarcilrm hastane cikislarm oldu icnde onlugunden battaniyesne herseyi oluyo bide sana tavsiyem herseyi yenidogana uygun alma canim 0- 3 aylik al cunku cabuk buyuyolr bide hediyelerde cok gelio kullnmya bile firsatn olmadan buyuyolr o yuzden cok cok alma derim canm buyudukce bebeginn bedenine ve ihtiyacna gore alirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…