- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ne pisiriyorsun ? Ben de 1 saattir aksam yemegi planlamaya calisiyorumAfiyet olsun canım ben de öğlen iki parça pide yedim eşim almış gelmiş yemeyince kızıyor
Sonra da 3 mile Leslie üstüne biraz karın göbek egzersizleri yaptım pişmanlıktan
Şimdi de ocağa yemek koydun bi yandan da buraya takılıyorum
Bende hic inanmam aslinda ama denemk istedim ind yarar da hepimiz kullaniriz :)@dudujan canım bence iznede ayrılma hiçbişeye ayrılma motivasyonun düşer çünkü. hedeflerini düşün ve bunlar için fırsat yarat derim ben
hira1994 bence kaptanla aynı düşüncedeyim. böyle şeylere pek inanmıyorum geçen yıl çok araştırdım birsürü şey ama yok, kafanda o sürekli açlık olayını bitirince kilolarda gidiyor.
Tavuk but vardı onu haşlıyorum, içine de pırasa, kereviz, patates, havuç koydum. Yanına da pilav ve çorba. Evdeki herkese hitap edecek bişeyler var yaniNe pisiriyorsun ? Ben de 1 saattir aksam yemegi planlamaya calisiyorum
Super planlanmis ayagin iyilestimi
Vaay hayranim senin istikrarli menulerine
Kısırı üç dört kaşıkla sınırlandırıp yanına bol söğüç yeşillik ve biraz da yoğurt yersen dengelenir diye düşünüyorumakşama kısır ve çay yapsam abartı olmadan sizce Nasıl olur
Aman dikkat et, nazar mı var kız sende,Kaptancım sol diz kapağım üst baldırım acıyor ama ilk günkü gibi adım atarken aşırı ağrı yok. Bende zorlamadan orta hızla yürüyürum. Merdivenlerde zorlanıyorum. Bir de bugün bol paça giydim, paçama takıldım tekrar düşüyordum üst geçit merdiveninden. Sakarlık mı artık bendeki bilmiyorum.
Teşekkür ederim.İnşallah bu sefer son vereceğim kiloları
akşama pratik bi yemek yapmam lazım az kalorili sizce ne yapabilirim bana önerisi olan var mı @hira1994 @erigim elfkkk masalimsii
bizimde akşam yemeğimiz tarhana çorbası, tavuk sote, yoğurtlu brokoli, bol yeşillikli patates salatası ve belki biraz makarna
akşama pratik bi yemek yapmam lazım az kalorili sizce ne yapabilirim bana önerisi olan var mı @hira1994 @erigim elfkkk masalimsii [/QUOTEen]
Ben balik yapacagim bana gel birlikte yeriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?