Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet bende de kabizlik olmustu.magnezyum duzeltti
bana henüz magnezyum vermedi doktor canım.

olabilir canımm. zeytinyaı ve kayısıya ağırlık vereyim bari :)

Canım decavit kilo yapıyo yazmışlar bir kaç yerde. Vitamin içeriği oldugu için şişiriyomuş. Dikkat et
canım her vitamin ilacı kadar kilo yapar. aslında kilo yapmıyorda iştah açıyor ve yersen hooppp kilolar kilolar

takımımızın anneleri size bişey sormak istiyorum. ben kızıma ufaktan bişeyler almak istiyorum. ama haziranda olacağı için neyi nasıl almam gerektiğine karar veremiyorum. mesela zıbınları, tulumları falan ince penye ve uzun kollu, uzun paçalı almayı düşünüyorum çok küçük olacağı için. biraz büyüyünce ve havalar iyice ısınınca kısalara geçeriz diye düşünüyorum.

Yelekleride ihmal etme canım :) ıyanınca falan çok işe yarıyor :)

Aynen canim uzun kollu ince alirsin zaten hediyede cok gelir bi iki aylik kiyagetleride kisa kollu alirsin cok sicakta zaten zibinla duruyorlar

Aynen canım ilk zamanlar uzun kollu giyer zaten haziran serin geçiyo kırkı çıkınca kısa kollara geçersiniz. 20 li hastane çıkışı oluyor içinde her şeyi var onlardan bi tane alırsın, bikaç tane de tulum yedek zıbın falan al zaten çok çabuk büyüyo bazı kıyafetler hiç giyilmeden küçülüyor, büyüdükçe eksiklerini alırsın

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta

ara: yok

öğle:
Tavuk döner (porsiyon)
salata
yarım kase yoğurt
yarım kase ezogelin çorbası

ara: 1 armut

ara: 2 galete + sütlü nescafe

akşam:
Salata
haşlanmış buğday + 1,5 yk yoğurt

ara: geç yatacağımdan portakal

su: henüz 0,75 içtim 2 ye tamamlayacağım.
Spor: Yarım saat yürüyüş yapacağım

Magnezyum agri ve kramp durumlarinda veriliyor cnm.bi ara kasik agrim vardi.bi ara bel,kuyruk sokumu agrisindan yataktan kalkamadim o ara vermisti.agrilarim gecince biraktim,kabizlik basladi.en son gittigimde sag kasikta ara ara agri oluyor dedik,o ilaca devam dedi

gynoferon adında bi ilaç canımm. benimde ilk 2-3 gün öyleydi ama 2 gündür bildiğin kabızlık çekiyorum. öyle olunca da karın ağrım oluyor

bende son 2 sabah uya kaldigimdan hep muz sütle kahvalti yapmistim...haliyle kabiz olmustum.
bugünlük menüm:

sabah 07:15 gibi zeytin, domates, ceviz, yumurta (sabah tabagima baktigimda birsey eksik dedim simdi aklima dank etti peynir)

ara 12 gibi: 2 kayisi, 3 erik (kabizliktan dolayi yedim )

14.30 gibi 1 isirim ispanakli börek 2 lahmacun bol salata ile (kuru sogan, domates,marul limon,yag ve pullbiber tavsiye ederim aciyi sevenler icin salataya cok yakisiyor

cikip yürüsem iyi olacak ama hava o kadar soguk ki siz neler yapiyorsunuz ? nerde bu takim.

Aynen oyle yap. Benim ki kis bebegi idi. İlk 1 ay zaten hastane cikis takimlarini bolca kullanirsun. 1 ay sonra acaip buyudukleri icin, hersey kucuk geliyir. O zaman da 0-3 aylik yazlik kiyafetlere gecersin

Benim elmalı kereviz salatası tarifim var o da aynı işe yarar bence
Bu tarifi istiyorum
@erigim kuzum seni ve takimini tebrik ederimm ne yazikki yenildik bu hafta yeniyili atlatamadik takimca
Tatlim bizde kotunun iyisiyiz
Benim oglumada ben almadim yani iki tane onlu takim aldim dogdu minakcik 2800g birde erkek gobek bagindan bez tam baglanmiyor heryer cis babasi gitti 5takim daha aldi
Super planlanmis ayagin iyilestimi
bi isiriktan birsey olmaz pismanlik yok evde yap sporu dondum bugun yurudum ama

Afiyet olsun canım ben de öğlen iki parça pide yedim eşim almış gelmiş yemeyince kızıyor
Sonra da 3 mile Leslie üstüne biraz karın göbek egzersizleri yaptım pişmanlıktan
Şimdi de ocağa yemek koydun bi yandan da buraya takılıyorum

Vaay hayranim senin istikrarli menulerine

Benim aklim hala senin sabahki kahvalti tabaginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…