- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Canım benim hesabıma göre 6 hafta bitti. Gecen hafta gittim keseyi göremedi daha erken dedi. Değerlerde normalmiş içim rahatladı :) haftaya gel bakalım dedi öbür haftada kalbe bakarız diyoda yol 2 saat git gel mahfoldum zatenevet canım yaaa demir hapı kullandığımdan beri sıkıntı yaşıyorum. bidaha ki kontrolüm 30 ocakta o zaman sorarım. eğer çok zorlanırsam telefonla ararım. sen neler yapıyorsun? nasıl geçiyor hamişlik? kaç haftalık oldunuz şimdi?
baldamlasxixmelis ve @gamzeli52 kızlar sizler ne yapıyorsunuz?
Aynisi canim hatta kanim dusuk cikmisti unutmazsam arada iciyorum hala icinde domuz jelatini olmayan bi ilac birde decavit
İyi bişiyse doğumdan sonra bizde içelim
canım eğer dayanabilirsen bekle 2 hafta sonra git. ben adet geçtiikten 1 hafta sonra gitmiştim keseyi görmüştü 4-5 haftalık demişti. sonra 2 hafta sonra gitmiştim 7+4 'tü kalp atışını duymuştuk. ayyy hiççç sorma ilk başta gaz mı diye ayırt ademiyordum ama artık eminim :)Canım benim hesabıma göre 6 hafta bitti. Gecen hafta gittim keseyi göremedi daha erken dedi. Değerlerde normalmiş içim rahatladı :) haftaya gel bakalım dedi öbür haftada kalbe bakarız diyoda yol 2 saat git gel mahfoldum zatenbu ay sonuna gidicem ikidinide görür o zaman heralde sen bebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın o minik minik hareketler insanı çok heycanlandırıyor demi :))
Gynoferrosanol ;demir, b12 ve folik asit içeriyo
Bende zayıflamak için sandımGynoferrosanol ;demir, b12 ve folik asit içeriyo
Aynisi canim hatta kanim dusuk cikmisti unutmazsam arada iciyorum hala icinde domuz jelatini olmayan bi ilac birde decavit
İlk kullandigimda sadece mide bulantisi yapti sinra yemekten yarim saat bi saat sonra icmeye basladim duzeldi
Gynoferrosanol ;demir, b12 ve folik asit içeriyo
Hamileyken içsen de olur gebelere özel hazırlanmış zatenİyi bişiyse doğumdan sonra bizde içelim
doktorum bana bu hafta bıraktırdı folik asidi, decavite devam ediyorumBende zayıflamak için sandımbende folidoce içiyorum iimdilik b12 içerikli
Evet bende de kabizlik olmustu.magnezyum duzelttievet canım yaaa demir hapı kullandığımdan beri sıkıntı yaşıyorum. bidaha ki kontrolüm 30 ocakta o zaman sorarım. eğer çok zorlanırsam telefonla ararım. sen neler yapıyorsun? nasıl geçiyor hamişlik? kaç haftalık oldunuz şimdi?
baldamlasxixmelis ve @gamzeli52 kızlar sizler ne yapıyorsunuz?
Hamilelik bazı bünyelerde kabıxlık yapabiliyor hatta son aylarında hemoroid olan arkadaşlarım var, sebze meyveyi arttırabilirsin sabahları bulantı yapmazsa bir tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsin, veya salatadaki yağı biraz fazla koyabilirsin. Soğuk süt de gaz yapmış olabilirevet canımm demir, b12 ve folik asit varmış. offf bana niye öyle oldu ki acabaacaba yediğim başka bişey mi dokundu? bol su içip meyvede yiyorum ama 2 gündür sütü soğuk içmiştim o gaz yapabilir mi ki acaba
Magnezyum süper bişey yaa, hem kramplara da iyi geliyoEvet bende de kabizlik olmustu.magnezyum duzeltti
Hic kramp yasamadim bi kutudan bi sase kullandim eltime verdimMagnezyum süper bişey yaa, hem kramplara da iyi geliyo
Ben deli gibi süt içtiğim için çok kramp yaşadım, gece tahta gibi oluyıdu bacaklarım, mecbur mg desteği kullandımHic kramp yasamadim bi kutudan bi sase kullandim eltime verdim
Canım decavit kilo yapıyo yazmışlar bir kaç yerde. Vitamin içeriği oldugu için şişiriyomuş. Dikkat etdoktorum bana bu hafta bıraktırdı folik asidi, decavite devam ediyorum
Valla bende kullandim ama birsey olmadi onlar yemislerdir ilaca bulmuslardir sucuCanım decavit kilo yapıyo yazmışlar bir kaç yerde. Vitamin içeriği oldugu için şişiriyomuş. Dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?