Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim hesabıma göre 6 hafta bitti. Gecen hafta gittim keseyi göremedi daha erken dedi. Değerlerde normalmiş içim rahatladı :) haftaya gel bakalım dedi öbür haftada kalbe bakarız diyoda yol 2 saat git gel mahfoldum zaten bu ay sonuna gidicem ikidinide görür o zaman heralde sen bebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın o minik minik hareketler insanı çok heycanlandırıyor demi :))

@dudujani bilerek izne ayiriyoruz kizlar cocuklari kayaga goturecekti erzuruma yanilmiyorsam zaten 10gun giremeyecek

canım eğer dayanabilirsen bekle 2 hafta sonra git. ben adet geçtiikten 1 hafta sonra gitmiştim keseyi görmüştü 4-5 haftalık demişti. sonra 2 hafta sonra gitmiştim 7+4 'tü kalp atışını duymuştuk. ayyy hiççç sorma ilk başta gaz mı diye ayırt ademiyordum ama artık eminim :)

Aynisi canim hatta kanim dusuk cikmisti unutmazsam arada iciyorum hala icinde domuz jelatini olmayan bi ilac birde decavit
İlk kullandigimda sadece mide bulantisi yapti sinra yemekten yarim saat bi saat sonra icmeye basladim duzeldi

Gynoferrosanol ;demir, b12 ve folik asit içeriyo

evet canımm demir, b12 ve folik asit varmış. offf bana niye öyle oldu ki acaba acaba yediğim başka bişey mi dokundu? bol su içip meyvede yiyorum ama 2 gündür sütü soğuk içmiştim o gaz yapabilir mi ki acaba

Evet bende de kabizlik olmustu.magnezyum duzeltti

Hamilelik bazı bünyelerde kabıxlık yapabiliyor hatta son aylarında hemoroid olan arkadaşlarım var, sebze meyveyi arttırabilirsin sabahları bulantı yapmazsa bir tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsin, veya salatadaki yağı biraz fazla koyabilirsin. Soğuk süt de gaz yapmış olabilir

***10.takım 449.etap ***
erigim(75.7 / //% )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)
sosyoloji12( 66.5///% )
dudujan(104.8 /104.4/0.4/%0.38)izne ayrilmak istiyor
KraliceElsa(59.1///%)
judiee(48///%0)
Puffer( 77.8/ //%)
hira1994( 59.7// /%)

Karacamdan Kelebek( 108.4/// %)
Esmahan38( 58.9///% )
_inci(62.1/ / / %)
yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

10.takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…