Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

GecmIs olsun canim[/QUOTE]
Sagol canim

Kahvalti hazirlayamadim bugun bende hastayim hic keyfim yok esim dr sinit aldi geldi yarim simitle zeytin yedim

GecmIs olsun canim
Gecmis olsun canim dis cok zor oluyoya bizde cok zorlnmstik atesne cok dikkat et dis sanirsn belki usutmustr dikkat et canim bide diste en etkili cozum fitil diyolr kullniyomsn bilmiyrm canim tekrar gecmis olsun.[/QUOTE]diste mudahaleye gerek yok ogretmenim ne fitil nede 38i zorlamadiysa ates dusurucu
Zaten popoya mudahaleler cok tehlikeli eskide kaldi fitiller ates dusyruculer
Bak boylw boyle bagisikliklari cokuyor kuzucuklarin
Dis atesi 38i gecmez ben kuzeyin kiyafetini inceltirim ara ara olcerim ates dusurucu verip bosuna uyusturmam cok cok mecbur kalmaliyim yani ki simdiye kadar bi sunnetinde birde boga enfeksiyinunda mecburi ilac kullandim
Bak kullanilan ilaclara her evde yiginla alismisiz cunku herseyde ilac icmeye

Kahvalti hazirlayamadim bugun bende hastayim hic keyfim yok esim dr sinit aldi geldi yarim simitle zeytin yedim
Ailecek usuttunuz mu dikjat edin salgin var su ara ozellikle rota virusu mumkunse okul cagindaki cocuklari olan tanidiklarla ara verin gorusmrye arkadasin ikizlerinikiside hastanede

Canim vucudu komple sicak di ama ilaci verince belden ustu sicak simdi uyutuyorum cok halsiz doktorun numarasi yok alt kattaki komsum eczaci ustten 2 tane dis cikiyo
İnce giydir ustunu uyanikkende pirasa ver eline dislerini rahatlatir baya sistiyse patlar bu gece insallah

Slm kızlar nasılsınız? Benim ufaklık dün tekefonunmu yere attı sonra kilitlendi açamadım sabah eşim yaptırdı çok önemli bişey yokmuş servise gitmeden halletmişler
hira1994 canım geçmiş olsun, ateşi düştü mü kızının? Dişte ateş 38 i geçmez ve inatçı değildir eğer ateşi düşmez ve ishali artarsa dikkat et başka bir enfeksiyon gelişmiş olabilir. 38,5 olmadan da ateş düşürücü verilmiyor artık, bağuşıklığı gelişsin diye, üzerini ince giydirip el ve ayaklara ılık suyla ıslatılmış bez koyabilirsin, soğuk suya sokma çok tehlikeli

Slm kızlar nasılsınız? Benim ufaklık dün tekefonunmu yere attı sonra kilitlendi açamadım sabah eşim yaptırdı çok önemli bişey yokmuş servise gitmeden halletmişler
hira1994 canım geçmiş olsun, ateşi düştü mü kızının? Dişte ateş 38 i geçmez ve inatçı değildir eğer ateşi düşmez ve ishali artarsa dikkat et başka bir enfeksiyon gelişmiş olabilir. 38,5 olmadan da ateş düşürücü verilmiyor artık, bağuşıklığı gelişsin diye, üzerini ince giydirip el ve ayaklara ılık suyla ıslatılmış bez koyabilirsin, soğuk suya sokma çok tehlikeli

Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 çb süt, 1 elma
Öğlen: 2 parça etli pide, 1 sb ayran, 3-4 tane haşlanma Brüksel lahanası
Ara: 1 portakal, 1 sb ayran
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 tavuk but, 4 kaşık haşlanma pırasa ve kereviz karışımı
Ara: 1 mandalına, 1 sb süt
Spor; 3 mile Leslie, 20 şer adet mekik, ters mekik, köprü, bisiklet çevirme egzersizleri
Su: 3,5 litre

Pideleri sporla yakmışsın canım

Pideleri sporla yakmışsın canım
İnşallah yakmışımdır canım, artık hedefe yaklaştıkça küçüçük şeyler bile etkiliyo sen daha iyi bilirsin. Eşim de yeter kilo verdiğin artık bırak deyip duruyo, zorla yediriyor napcam bilmiyorum.

aynen canım kilo azaldıkça daha zor gidiyor ama 100 gr gitse bile çok farkediliyor canım. Sorma ya bizimkilerde yeter artık diyorlardı.

Ruzgarin disleridr sisti kac haftadir ama patlatamadi bi
İyice sisiyor bembeyaz oluyor sinra bi ates bi bakmissin iki gune patlamis
Amanin gel opem seni benimle ayni fikirde oldugumda hassas anneler hemen tepki gosteriyor ablamin bana yazik cocuga aci cektiriyon ver calpol rahatlasin dedigini bilirim
Pide cok degilmis zaten iki parcayida eritmissin :)
Sayenizde bir çok şey öğreniyorum güzel anneler
Sende guzel anne olacaksin stokla bu bilgileri
Sutun yok mu senin bu cocuk ac araniyo yaramiyo belliki sutun diyen teyzelerede memeyi ona dogru tutup sut fiskirtiyoz tamam mi
hedef nwysi senin :)

kızlar ben geldimmm. fuarda resmen dumura uğradım elfkkk hala gitmediyseniz sakın gitmeyin. perakende satış bölümü tek hallde kurulmuş ama doğru düzgün hiç bişey yok. diğer haller toptan satış
en azından gidip bakmış olduk. bir iki parça kıyafet aldım ama sırf almak olsun diye aldım içimde kalmasın boşa gitmiş olmayalım diye birazdan kızımın ilk cicişlerinin fotosunu atarım

Ahh bi patlatsa zatenbi kac aya cikmazsa disi takma dis yaptrcam ona :)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…