Salam yemek yok canim zararli biliyosun ki.Selam kızlar
Bugün giremedim nete. Bebek görmeye gittik kahvaltıya. Elimden geldiğince diyete uydum:)
Bu arada dün menümde değişiklik olmadı:)
Bugün
Sabah
Bol domates salatalık
İki dilim salam
1 yk. Haslanmış yumurtadan yapılmış salata.
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim örgü peynir(tuzu normaldi)
Bir böreğin bir parmak boğumu kadar bir çatal börek
1 kk kadar tavuk göğsü ile tatlandırılmış kek. ( Bunları hep tadımlık yedim kuzenim evine ilk gidişimdi ve coook ısrar etti yoksa bunlarıda yemezdim.inanın kek ve böreği kardeşime yedirdim)
Ara az sütle yapılmış nescafe
Ara vişne suyu kompostosu
Akşam eve geldik yemek pişene kadar.dayanmak adına bir muz yedim
Akşam yemeğim 2 dilim ekmek arasına tavuk ile sandwich yaptım.
Spor: yok maalesef cok yoruldum.
Su 1 litreyi geçmedim. Ucuz anlattığımı düşündüğüm birgün oldu siz ne dersiniz?
Selam kızlar
Bugün giremedim nete. Bebek görmeye gittik kahvaltıya. Elimden geldiğince diyete uydum:)
Bugün
Sabah
Bol domates salatalık
İki dilim salam
1 dilim kaşar peyniri
1 kk kadar tavuk göğsü ile tatlandırılmış kek. ( Bunları hep tadımlık yedim kuzenim evine ilk gidişimdi ve coook ısrar etti yoksa bunlarıda yemezdim.inanın kek ve böreği kardeşime yedirdim)
@Karacamdan Kelebek aynen canım dengelemeye çalışıyorum. Bugün haftanın ödülü olarak düşündüm, tabiki tatlı bu hafta daha olmayacak inş.
Tatilden 2 ay önce diyete başlayıp 2 kilo versem diyorum, arkadaşlarım karşı çıktı daha ne verceksin diye. Havalar ısınsın yürüyüşe atarım kendimi sıkılaşırım güzelce inş.
Menüne gelince de gayet iyi dengelemişsin. Ben nadir olan salama sucuğa karşı değilim, sonuçta nefside arada köreltmek lazım ki patlama yaşamayalım.
cansutr canım hemen maydanoz kürü yap. Tuvalet sorunununa mükemmel çözüm oluyor.
Benim canim asiri derecede dondurma istiyoryiyecegim valla 90g dondurmaya izin vardi yarin telafi ederim soz
Selam kızlar
Bugün
Sabah
Bol domates salatalık
İki dilim salam
1 dilim kaşar peyniri
10-15 dal maydanoza, 1 bardak su ekle yarım limon sık blendardan geçir sonra al sana mis gibi kür :)her yeni beslenmede wc sorunu oluyor...simdi 2 tost yesem hemen wc cikarim sorunsuzyada siyah zeytinmi tüketsem yesil yerine sorun nerde acaba evde varmi maydanoz emin degilim olmasi gerek o kürü tam olarak nasil yapiyorduk ?
yemeklerden yarim saat önce degilmi ?10-15 dal maydanoza, 1 bardak su ekle yarım limon sık blendardan geçir sonra al sana mis gibi kür :)
yemeklerden yarim saat önce degilmi ?
onun kiyisizlar diye bir kitabi var...hüngür hüngür agladim2 haftadır yarıda bıraktığım bi kitap vardı (pek akıcı olmadığı için okuyasım gelmiyordu) biraz önce bitirdim. Çok başarılı bulmadığım kitapta bile hüngür hüngür ağladım. Bende ki bu duygusallık ne olacak hiç bilmiyorum
Ben bi kahraman tazeoğlunun yeni kitabını alayım da bi duygu yüklemesine, ağlama krizine gireyim en iyisi :)
onun kiyisizlar diye bir kitabi var...hüngür hüngür agladimbu duygusallik hic iyi degil hic
kitap aglatir onun disinda...anne babamin bir gün ölmesi hemen gözlerim dolar aglamaya baslarimBen son 3 kitabını okudum. Bukre de okadar çok duygu yoğunluğu vardı ki bana bile çok ağır gelmişti. Her cümlesinde farklı farklı duygular yaşıyordum. Vazgeçtim adlı kitabını da işyerinde okuma gibi bi hata yaptım, bütün gün lavaboda ağlama krizleri yaşadım.
Hiç iyi bişi değil valla duygusal olmak. Ben bide artık ağlayamıyorum. Sadece kitap ve filmlerde çok kötü birikimimi boşaltıyorum resmen.
kitap aglatir onun disinda...anne babamin bir gün ölmesi hemen gözlerim dolar aglamaya baslarimfilm veya dizilerde sahne cok iyi olmasi gerek nadir...ama tazeoglu aglatiyor bukre bendede var..ama okuma firsati olmadi biliyorum agliycam cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?