- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
diste mudahaleye gerek yok ogretmenim ne fitil nede 38i zorlamadiysa ates dusurucuGecmis olsun canim dis cok zor oluyoya bizde cok zorlnmstik atesne cok dikkat et dis sanirsn belki usutmustr dikkat et canim bide diste en etkili cozum fitil diyolr kullniyomsn bilmiyrm canim tekrar gecmis olsun.
Cok sagol canim ins duzelicek ates dusurucu verdim rahatlatir insİyice sisiyor bembeyaz oluyor sinra bi ates bi bakmissin iki gune patlamis
Amanin gel opem seni benimle ayni fikirde oldugumda hassas anneler hemen tepki gosteriyor ablamin bana yazik cocuga aci cektiriyon ver calpol rahatlasin dedigini bilirim
Pide cok degilmis zaten iki parcayida eritmissin :)
Sende guzel anne olacaksin stokla bu bilgileri
Sutun yok mu senin bu cocuk ac araniyo yaramiyo belliki sutun diyen teyzelerede memeyi ona dogru tutup sut fiskirtiyoz tamam mi
hedef nwysi senin :)
Sabah
1yumurta
1kk peynir
1tatli kasigi labne
5zeytin
1/3muz
1greyfurt suyu
1cay kasigi bal
2dlm ekmek
Muz ve greyfurtu kalkar kalkmaz yedim
Aksam bulgur pilavini 2 yk sinirli tut..yoksa hafta sonu olur oyle seylerKızlar benim kahvaltım bugün biraz fazla oldu . Ama önceden planladığımız kahvaltıydı annemle, azcık haftasonu keyfi yaptık.
3 yumurtayla sucuklu omlet yaptım. Yarısını yedim omletin, 2 kaşık kadardır.
Fırında patates közledik iki tane . 1 tanesini yedim.
Lor peyniri, az tereyağı, az reçel, 2 dilim tb ekmeği yedim.
Bugün haftasonu olduğu için 2 öğün yiyeceğim. Akşamda tavuk suyu çorba, tavuk but, bulgur pilavı, yoğurt olacak menümde. Dengelemiş olurum diye düşünüyorum.
Oyyy cok tatlilaaarrr.Kizimin ilk cicisleri :))
Gaz ve elwktrik arizasu ayni anda olur mu ya
Ahh bi patlatsa zatenbi kac aya cikmazsa disi takma dis yaptrcam ona :)(
Oy gule gulw kullansin ugur bocugunKizimin ilk cicisleri :))
Haklisim canim ama onu oyle gorunce duramiyo insandiste mudahaleye gerek yok ogretmenim ne fitil nede 38i zorlamadiysa ates dusurucu
Zaten popoya mudahaleler cok tehlikeli eskide kaldi fitiller ates dusyruculer
Bak boylw boyle bagisikliklari cokuyor kuzucuklarin
Dis atesi 38i gecmez ben kuzeyin kiyafetini inceltirim ara ara olcerim ates dusurucu verip bosuna uyusturmam cok cok mecbur kalmaliyim yani ki simdiye kadar bi sunnetinde birde boga enfeksiyinunda mecburi ilac kullandim
Bak kullanilan ilaclara her evde yiginla alismisiz cunku herseyde ilac icmeye
ooo guzel menuSabah
3 ymurtayla omlet
peynir
1 tk recrl
labne
1 fincan yesilcay
Ara
bi kasr yogurt
Ogle
5 beyaz lahana sarmasi
1 bardak ayran
aksam
1 kase tavuk suyu corbasi
2 kk kadar haslanmis tavuk gogsu
1 lt su
spor leslie
ruzgar uyuyunca yapcm sporu
İyice sisiyor bembeyaz oluyor sinra bi ates bi bakmissin iki gune patlamis
Amanin gel opem seni benimle ayni fikirde oldugumda hassas anneler hemen tepki gosteriyor ablamin bana yazik cocuga aci cektiriyon ver calpol rahatlasin dedigini bilirim
Pide cok degilmis zaten iki parcayida eritmissin :)
Sende guzel anne olacaksin stokla bu bilgileri
Sutun yok mu senin bu cocuk ac araniyo yaramiyo belliki sutun diyen teyzelerede memeyi ona dogru tutup sut fiskirtiyoz tamam mi
hedef nwysi senin :)
Kizimin ilk cicisleri :))
Benim canim asiri derecede dondurma istiyoryiyecegim valla 90g dondurmaya izin vardi yarin telafi ederim soz
valla vansum benim regl gectiyemedim dedün is yerindeyim iste bir su icmeye diye gittik..iste kek vardi Vallahide billahide yemedim...sonra arkadas chips ikram ediyor bir israr gene nein dedim....cikista 3 croissant ve 1 peynirli cubuk tarzinda paketi zorla araba koyup kapiyi kapatip gitti onada elimi dahi sürmedim tam 3 tane cazip kacamak..hicbiri beni tavliyamadi sizleride tavlamasin reglim 8 gün kalmis pazartesi maydanoz kürüne baslarim... gelen cuma listedeyim 77,2 bir kac grammim kaldi...bugün ebruyla spor bile yaptim..birazdan yürüyüse cikmayi düsünüyorum
pazartesi is yerinde sanirim pasta kesilcek dogum günü oldugundan orda 1 ince dilim mecbur yigcem artik o kadar kisinin icinde
bizi gözetliyorlar kaptanimAnam 10ziyaretci kim ki
Cok güzel :)Benim menüm;
Sabah: sandviç
Öğlen: yarım kase sebze çorbası, 2 kaşık erişte, köfteli patates, yoğurt, salata
Ara: armut
akşam; yarım kase mercimek çorbası, 5 kaşık ıspanak sote (sıfır yağ )
Şimdide yeşilçay içicem
Senin adına sevindim. Yinede ekmeği tamamen cıkartmandan yana değilim sabahları yemelisin bence. gerekli gördüğünde öğlen ve akşam yemeklerinde az da olsa yersin ayarlarsın.Selam kizlar
bugün iyi kafa dagittim.
az alisveris az dedikodu az kahkaha.
bise farkettim para harcamak bana iyi gwliyo :))
Yarindan itibaren eskisi gibi aranizdayim 3 haftadir gram veremiyorum cumaya kadar 1 ,1.5kilo vericem insallah. Defter ttmaya basliyorum yarin 10 dkkda olsa sporum eksik olmcak insallah.
Ekmegi tamamen hayatimdan cikariyorum kahvaltida bile yok
2 lt su
ve spor
Akşamki ekmek faZla olmus ama abartı değil afiyet olsun.sabah
5fındık
1bardak minola
2dilim ekmek
2kk beyaz peynir
ara:
1yeşil elma
öğle:
1tost ekmeğin içi alınmış
1büyük kutu ayran
akşam:
3yk salçalı bulgur köftesi
1kase sebzeli çorba
1kase yoğurt
1-2yk barbunya
1dilim kadar ekmek
baya karbonhidratlı oldu yine .s
Banada valla kadinlara alisveris cok yariyooo :)))
Menu
Sabah
1yumurta+1beyazi
1greyfurt
Ara
10adet cubuk kraker
1kahve
1kk tavuk gogsu
Ogle
1kase mercimek
4yk patates etli
1dlm ekmek
Yogurt
Ara
2kucuk greyfurt
3ceviz
1/2elma
Aksam
1kase mercimek
6yk bulgur
Salata
Yogurt
Ara
Kahve
5-6minik cizi
2incir
4findik
Su:3
Spor:60dk yuruyus
1mile leslie
Gunaydin kizlar dun hic uyuyamadik kizim ateslendi parol veriyorum etkisi gecnce tekrar sariyo ates ust disi cikiyor ya indan yada usuttu yavrumbende hasta oldum karnim agridi bitun gece ins iyilesir yavrum ya kakasida bi tuhaf zaten uf
Kızlar benim kahvaltım bugün biraz fazla oldu . Ama önceden planladığımız kahvaltıydı annemle, azcık haftasonu keyfi yaptık.
3 yumurtayla sucuklu omlet yaptım. Yarısını yedim omletin, 2 kaşık kadardır.
Fırında patates közledik iki tane . 1 tanesini yedim.
Lor peyniri, az tereyağı, az reçel, 2 dilim tb ekmeği yedim.
Bugün haftasonu olduğu için 2 öğün yiyeceğim. Akşamda tavuk suyu çorba, tavuk but, bulgur pilavı, yoğurt olacak menümde. Dengelemiş olurum diye düşünüyorum.
Çok Güzel galiba sende yakında mezun olacaksın :)Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 çb süt, 1 elma
Öğlen: 2 parça etli pide, 1 sb ayran, 3-4 tane haşlanma Brüksel lahanası
Ara: 1 portakal, 1 sb ayran
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 tavuk but, 4 kaşık haşlanma pırasa ve kereviz karışımı
Ara: 1 mandalına, 1 sb süt
Spor; 3 mile Leslie, 20 şer adet mekik, ters mekik, köprü, bisiklet çevirme egzersizleri
Su: 3,5 litre
Afiyet olsun canım cok guzel.Kahvaltiyi baya gec yaptim gec kalkinca 14 gibi bu tabagi hazirlamistim kendimegayette doluyor ekmeksiz kizlar Eki Görüntüle 1746369
Sabah
3 ymurtayla omlet
peynir
1 tk recrl
labne
1 fincan yesilcay
Ara
bi kasr yogurt
Ogle
5 beyaz lahana sarmasi
1 bardak ayran
aksam
1 kase tavuk suyu corbasi
2 kk kadar haslanmis tavuk gogsu
1 lt su
spor leslie
ruzgar uyuyunca yapcm sporu
Bugünkü menüm;
Sabah: 2 kaşık sucuklı omlet, 1 tane fırında patates közlemesi, lor peyniri, az tereyağı, az reçel, 2 tb ekmek
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası
Akşam: 1 kase tavuksuyu çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 tavuk but, 2 kaşık ıspanak, yoğurt
6 gibi: yarım dilim kek
Benim canim asiri derecede dondurma istiyoryiyecegim valla 90g dondurmaya izin vardi yarin telafi ederim soz
yemedim dedün is yerindeyim iste bir su icmeye diye gittik..iste kek vardi Vallahide billahide yemedim...sonra arkadas chips ikram ediyor bir israr gene nein dedim....cikista 3 croissant ve 1 peynirli cubuk tarzinda paketi zorla araba koyup kapiyi kapatip gitti onada elimi dahi sürmedim tam 3 tane cazip kacamak..hicbiri beni tavliyamadi sizleride tavlamasin reglim 8 gün kalmis pazartesi maydanoz kürüne baslarim... gelen cuma listedeyim 77,2 bir kac grammim kaldi...bugün ebruyla spor bile yaptim..birazdan yürüyüse cikmayi düsünüyorum
pazartesi is yerinde sanirim pasta kesilcek dogum günü oldugundan orda 1 ince dilim mecbur yigcem artik o kadar kisinin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?