Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecmis olsun canim dis cok zor oluyoya bizde cok zorlnmstik atesne cok dikkat et dis sanirsn belki usutmustr dikkat et canim bide diste en etkili cozum fitil diyolr kullniyomsn bilmiyrm canim tekrar gecmis olsun.
diste mudahaleye gerek yok ogretmenim ne fitil nede 38i zorlamadiysa ates dusurucu
Zaten popoya mudahaleler cok tehlikeli eskide kaldi fitiller ates dusyruculer
Bak boylw boyle bagisikliklari cokuyor kuzucuklarin
Dis atesi 38i gecmez ben kuzeyin kiyafetini inceltirim ara ara olcerim ates dusurucu verip bosuna uyusturmam cok cok mecbur kalmaliyim yani ki simdiye kadar bi sunnetinde birde boga enfeksiyinunda mecburi ilac kullandim
Bak kullanilan ilaclara her evde yiginla alismisiz cunku herseyde ilac icmeye [/QUOTE]
Haklisim canim ama onu oyle gorunce duramiyo insan dis jeli aldi esim bide evde pedifen ates dusurucu varmis onu icirdim fitil aldim ama sokmadim komsum iyi olur fitil dedi eczanede calisiyo o bakalim duruma gore cok huysuz ne vucudunu sildiriyo ne ates octuruyo

Cok sagol canim ins duzelicek ates dusurucu verdim rahatlatir ins

Afiyen olsun gayet iyi.

Sabah
1yumurta
1kk peynir
1tatli kasigi labne
5zeytin
1/3muz
1greyfurt suyu
1cay kasigi bal
2dlm ekmek

Muz ve greyfurtu kalkar kalkmaz yedim

Güzel ama greyfurtu tam tüket yani suyunu sIKma bence.afiyet olsun.

Aksam bulgur pilavini 2 yk sinirli tut..yoksa hafta sonu olur oyle seyler

Ebru tv8 de pilates yapiyor bende hemen ekipmanlari toplayip katildim

Sabah
3 ymurtayla omlet
peynir
1 tk recrl
labne
1 fincan yesilcay

Ara
bi kasr yogurt

Ogle
5 beyaz lahana sarmasi
1 bardak ayran

aksam
1 kase tavuk suyu corbasi
2 kk kadar haslanmis tavuk gogsu

1 lt su
spor leslie
ruzgar uyuyunca yapcm sporu

Ahh bi patlatsa zatenbi kac aya cikmazsa disi takma dis yaptrcam ona :)(

Kizimin ilk cicisleri :))
Oy gule gulw kullansin ugur bocugun
Haklisim canim ama onu oyle gorunce duramiyo insan dis jeli aldi esim bide evde pedifen ates dusurucu varmis onu icirdim fitil aldim ama sokmadim komsum iyi olur fitil dedi eczanede calisiyo o bakalim duruma gore cok huysuz ne vucudunu sildiriyo ne ates octuruyo [/QUOTE]
Dis jelleeibbir ise yaramiyor pirasa havuc bunlar super cozum hem pirasa sogan rahatlatiyorda yok canim fitil filan eczacilarda hangi kafayla boyle davraniyor bak kuzeyin 9.dis geliyor hemde kopek disi daha zor ama yapma bunu bebegine bosuna ilac
Sabah
3 ymurtayla omlet
peynir
1 tk recrl
labne
1 fincan yesilcay

Ara
bi kasr yogurt

Ogle
5 beyaz lahana sarmasi
1 bardak ayran

aksam

1 lt su
spor leslie
ooo guzel menu

Haha aynen valla yaparım dellendirmesinler bizi :)

Kizimin ilk cicisleri :))

Güle güle kullansın tatlışş :)

Bugünkü menüm;

Sabah: 2 kaşık sucuklı omlet, 1 tane fırında patates közlemesi, lor peyniri, az tereyağı, az reçel, 2 tb ekmek

Öğlen: yarım kase mercimek çorbası

Akşam: 1 kase tavuksuyu çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 tavuk but, 2 kaşık ıspanak, yoğurt

6 gibi: yarım dilim kek

Benim canim asiri derecede dondurma istiyor yiyecegim valla 90g dondurmaya izin vardi yarin telafi ederim soz

yemedim de dün is yerindeyim iste bir su icmeye diye gittik..iste kek vardi Vallahide billahide yemedim...sonra arkadas chips ikram ediyor bir israr gene nein dedim....cikista 3 croissant ve 1 peynirli cubuk tarzinda paketi zorla araba koyup kapiyi kapatip gitti onada elimi dahi sürmedim tam 3 tane cazip kacamak..hicbiri beni tavliyamadi sizleride tavlamasin reglim 8 gün kalmis pazartesi maydanoz kürüne baslarim... gelen cuma listedeyim 77,2 bir kac grammim kaldi...bugün ebruyla spor bile yaptim..birazdan yürüyüse cikmayi düsünüyorum

pazartesi is yerinde sanirim pasta kesilcek dogum günü oldugundan orda 1 ince dilim mecbur yigcem artik o kadar kisinin icinde

valla vansum benim regl gecti tum problem bu senin iradene saglik

Anam 10ziyaretci kim ki
bizi gözetliyorlar kaptanim masallah 10 ziyaretci az sayilmaz o irade hepimizin icinde sadece sahip cikmamiz gerek ama dedigim gibi pazartesi sanirim dogum günü dolayi si yerinde pasta fasli olacak kac gün geciktin ? gidip eczaneden bir hamile testi alsan diyorum suracikta düsüp bayilcam...bu takimda herkez hamile kaliyor Allahtan bekarlarimizda var

sabah:
2dilim ekmek
2kk peynir
7fındık
1bardak minola

ara: 1kupa yeşil çay

öğle:
3dilim et
2bardak ayran
1kase sebze çorbası
soğan piyazı ve
2 ince dilim turşu
1dilim ekmek

ara:
5kabuklu fıstık
4fındık
2kupa yeşil çay

akşam:
1ince dilim turşu
1dilim et
1kase yoğurt

dersten yeni çıktım spora gidiyorum şimdi gelince yazarım

Cok güzel :)

Senin adına sevindim. Yinede ekmeği tamamen cıkartmandan yana değilim sabahları yemelisin bence. gerekli gördüğünde öğlen ve akşam yemeklerinde az da olsa yersin ayarlarsın.

Akşamki ekmek faZla olmus ama abartı değil afiyet olsun.

Banada valla kadinlara alisveris cok yariyooo :)))

Bir tek ben alışverişten nefret ediyorum galiba:)))

Çizileri.görmemiş gibi yapıyorum :)))

Gunaydin kizlar dun hic uyuyamadik kizim ateslendi parol veriyorum etkisi gecnce tekrar sariyo ates ust disi cikiyor ya indan yada usuttu yavrum bende hasta oldum karnim agridi bitun gece ins iyilesir yavrum ya kakasida bi tuhaf zaten uf

Cok geçmiş olsun. Suan nasıl?

Dengelemişssin canım.

Çok Güzel galiba sende yakında mezun olacaksın :)

Kahvaltiyi baya gec yaptim gec kalkinca 14 gibi bu tabagi hazirlamistim kendime gayette doluyor ekmeksiz kizlar Eki Görüntüle 1746369
Afiyet olsun canım cok guzel.
Sabah
3 ymurtayla omlet
peynir
1 tk recrl
labne
1 fincan yesilcay

Ara
bi kasr yogurt

Ogle
5 beyaz lahana sarmasi
1 bardak ayran

aksam

1 lt su
spor leslie

Menün harika hatta az olmus tebrik ediyorum bu hafta böyle gidersen güzel bir sonuç alacaksın inanıyorum.

Yani sabah patatea akşam kek diyetlik olmasa da sen artık mezunsun yani yavaş yavaş bunları yiyip dengelemeyi öğreniyorsun cok güzel i. Darısı başıma :)

Benim canim asiri derecede dondurma istiyor yiyecegim valla 90g dondurmaya izin vardi yarin telafi ederim soz

Sözünü tutarsan olur ama bu hafta başka yoook :)

Hayır diyebilmek öyle Güzel öyle harika ki seni tebrik ediyorum özünde zor ve nefsinle mücadele ediyorsun. Bence pazartesi günü bir çatalla bırabilirsin. Ben bu hafta tam 3 doğum gününe katıldım her birinde kendi hakkım pastaları alıp ellerimle başkalarına verdim ve güçlü hissettim. Sende yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…