- 3 Nisan 2013
- 645
- 445
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım@erigim masallah iyi ki dogmus,bahti acik olsun yavrunun
@Karacamdan Kelebek doydun mu canim o menuyle bu hafta 2 kg verirsin boyle olursa
judiee dengesiz beslenmissin canim
KraliceElsa ben de herhafta sonu oldugu gibi bugunde disarda yedim,ben aksam iskender yedim.etini yedim ekmegini az yemeye calistim.yarin super olacak
@masalimsi gez gez canim gezmek dinlendirir,yorgunluk stres attirir
İnanmıyorum sana ben bulsamda yedirsem kuzeye diye nerelere gidiyorum@sosyoloji12 gel buyur,masalimsi da gelir palamut yeriz.3 gundur yiyorum dedm ya.esime bugun sardalye alip kilcigini cikarip cerez gibi yiyelim mi dedim,3 gundur balik yiyoruz dedi,unutmusum canim balik istemis
Benim diyetteki en buyuk zayifligim yumurta hic yememek tadini bilmiyorum hic bir cesidinin kokusu mudemi bulandiriyo.ve bu konuda cok uzgunum,cunku eve koyden has tereyag ve gezen koy tavugunun yumurtasini aliyorum sapsari,ama yemiyorum![]()
Oy o neymiş kız ise pert mi gittinGünaydın kızlar
Sabah
Spordan önce 2 ceviz yedim.
Spordan bir saat sonra 1 haşlanmış yumurta+2 domates
1 findan az sütlü nescafe
Yarım saat spor (20 dk cardio+ 10 dk ağırlık( kol, bacak, iç bacak kalça)
Bir de metrobüs varki ona girmiyorum.![]()
Aslında onu yanlız birakmamalisinBen uzuluyorm valla o suratindaki aci ifadesi beni mahvediyoo yizden yanimda birini goturiyem asi olurken bn cikiyorum yanindan
İnanma ona videoyu yukleyebilsem aynı babası bi burnu var uff koçaman şimdi gördünüz minnakcikSelam kizlarrr. Bugün hic ugrayamadim. Bugün ayrintili uUSG vardi. Çoksşükür herşey yolunda. Rahatladim. Çok stres olmuştum basim agriyor. Bu arada kizim sanki babasına benziyor gibi :)
güzel menuBen de ilk günümü yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğle : Şehriye çorbası (evde o vardı :) )
Aralarda çiğ badem
Akşam: tavuk sote bulgur pilavı cacık
Aksam yemeğini öğle yemeğinde yiyebilsem daha iyi olacaktı sanırım
He bu arada bol su ve 40 dk sporum var
İnşallah yatmadan bişey yemem![]()
Yok yok bi bwnimkimi tutmadı@kimyager detayli ultrasonun iyi cikmasina sevindim,o gordugun resim kime benziyorsa aynen tipatip oyle oluyor
KraliceElsa prenses asi oldumu sevmiyorum asi meselesini ya
Kaptancim bravo,biz bu gazla 1. OluruzKızlar menulerin fotosunu atarim yarın sıfır kaçamak +spor:)
Vayy bi kaçak daha dönmüş bayada takip etmissin10. Numarali takimimin 10 numara kizceleriiii gunaydinnnnnnn sizi coookkkk ozledim ama sizden kopmadm ara ara yazilanlri okudum hep bulusma planlarndam puzzle seceneklerine,kacamaklardan istikrarli tavirlara tatli rekabetlerden verilen spor cezalarina kadar hepsinden haberdarm en sonki kilomn ustne yeni gramlar eklnmeden aranzdaym cuma itibariyle ins ama ben simdiden atanza donmk isyedm kilo almsmda sistgmi hissedyrm meger diyet beni enerjik ve sagliklida hissettryoms onu fark ettim hepinizi coook coook ozledm yazilnlrn cogunu okudm kaldgm yerden devam ediyrm ons bu arada grubumzs yeni katilanlarda hosgelmisler![]()
Yarın bizim aşı canim@ruzgar_02 , @erigim bebişlerinizin aşılarını yaptırdınız mı? Ben bugün götüreceğim, şu anda uyuyo uyansın cıssss
Diyorum bi hamam üstüne masaj sartben ameliyattan da çok korkuyorumbide kulunçlarım var şimdi masaj yapan biri olaydı burda
saol tatlım
güzel seçenekler canım, bizdede pırasa varmış:)
Sağol canım
Sadece gaz yaparKayınvalidem lahana turşusu kuruyor ben de çatır çutur çiğ lahana yiyorumkalorisi yok diye yiyorum midemi kaplasın başka bişeye yer kalmasın
![]()
güle güle canım inşallah senin için herşeyin hayırlısi olsunsabah:
2kk peynir
2dilim ekmek
öğle:
1kepçe kuru fasulye
1kepçe yoğurt
ara:
1caramio
1kutu sade süt
akşam:
1tabak karnabahar yemeği
3yk mercimekli pilav
dersten sonra
2dilim ekmek ve peynir
ara: 1yeşil elma
ve ben bu dönem buraya vakit ayırabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden ayrılmak istiyorum yararım dokunmayacak gibi de zaten gerçekten yoğunama hedefe ulaşıcam tabiki de sadece burada değil
hepinizin çok emeği geçti ablalarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sizi tebrik ediyorum umarım hedeflerinize en yakın zamanda ulaşırsınız
![]()
Süper ama sporda eklesek sikilassak fitlessek :)Iyi aksamlar fistiklarr
Menum
Sabah 1 kk peynir 1 dilim ekmek domates zeytin 1 cay kadigi bal
Ogle,4 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav salsta yogurt
Ara sutlu sekersiz nescafe,1 kucuk bitter
Aksam pirasa yemegi yogurt 1 portakal
Yok yok bi bwnimkimi tutmadıkimyager1508 CD aldınız mi çok güzel ya 15dklik CD vermişti bize esniyo ayak parmağını ağzına alıyor gözlerini ovusturuyo esnerken uyudu :)
Bilmem direk açılmıştı cdnin özelliklerine bak formatı neymişCanim verdi ama acamadik yaaa nasil aciliyor? Program falan mi yuklememiz lazim acaba?
Ben de ilk günümü yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğle : Şehriye çorbası (evde o vardı :) )
Aralarda çiğ badem
Akşam: tavuk sote bulgur pilavı cacık
Aksam yemeğini öğle yemeğinde yiyebilsem daha iyi olacaktı sanırım
He bu arada bol su ve 40 dk sporum var
İnşallah yatmadan bişey yemem![]()
Iyi aksamlar fistiklarr
Menum
Sabah 1 kk peynir 1 dilim ekmek domates zeytin 1 cay kadigi bal
Ogle,4 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav salsta yogurt
Ara sutlu sekersiz nescafe,1 kucuk bitter
Aksam pirasa yemegi yogurt 1 portakal
İşe pert gitmedimde eve pert geldiğim doğrudur. Heryerim ağrıyor. Anladımki yarım saatlik spor beni kesmiyor.Sağol canım
İnanmıyorum sana ben bulsamda yedirsem kuzeye diye nerelere gidiyorum
Oy o neymiş kız ise pert mi gittin
Aslında onu yanlız birakmamalisin
İnanma ona videoyu yukleyebilsem aynı babası bi burnu var uff koçaman şimdi gördünüz minnakcik
güzel menu
Kızlar menulerin fotosunu atarim yarın sıfır kaçamak +spor:)
judiee bi mezun daha verdik diye bizi sevindirip oyle gitsen iyiydi,derslerinde ve is hayatinda basarilar,bahtin acik olsun
Vayy bi kaçak daha dönmüş bayada takip etmissin
Yarın bizim aşı canim
Diyorum bi hamam üstüne masaj sart
Sağol canım
Sadece gaz yapar
güle güle canım inşallah senin için herşeyin hayırlısi olsun
Cok az yemişsin gibi geldi. Salata yoğurt meyveler lazım. :)
Güzel
İşe pert gitmedimde eve pert geldiğim doğrudur. Heryerim ağrıyor. Anladımki yarım saatlik spor beni kesmiyor.
At at bakalım.
kimyager1508 canım sevindim sıkıntı yokmuş.
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah.
judiee canım hakkında hayırlısı. Başarılar dilerim. Bu arada dikkat edebildiğin kadar et. Verdiğini alma canım
![]()
Ben kullanmiyorum bende birsey sormak istiyorum kan hapini 1 yas ustu kullaniyomu demir hapi 1 yasinda kesiliyo dedi saglik ocahgi ben ikisinide vermiyirum acaba kan hapibi versemmi doktorada gitmedik1yas üstü bebeği olanlar kızlar onerebileceğiniz omega3 var mi ?
20 dk plates yapiyorum sadece ise yariyorSüper ama sporda eklesek sikilassak fitlessek :)