Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim masallah iyi ki dogmus,bahti acik olsun yavrunun
@Karacamdan Kelebek doydun mu canim o menuyle bu hafta 2 kg verirsin boyle olursa
judiee judiee dengesiz beslenmissin canim
KraliceElsa KraliceElsa ben de herhafta sonu oldugu gibi bugunde disarda yedim,ben aksam iskender yedim.etini yedim ekmegini az yemeye calistim.yarin super olacak
@masalimsi gez gez canim gezmek dinlendirir,yorgunluk stres attirir
Sağol canım
@sosyoloji12 gel buyur,masalimsi da gelir palamut yeriz.3 gundur yiyorum dedm ya.esime bugun sardalye alip kilcigini cikarip cerez gibi yiyelim mi dedim,3 gundur balik yiyoruz dedi,unutmusum canim balik istemis

Benim diyetteki en buyuk zayifligim yumurta hic yememek tadini bilmiyorum hic bir cesidinin kokusu mudemi bulandiriyo.ve bu konuda cok uzgunum,cunku eve koyden has tereyag ve gezen koy tavugunun yumurtasini aliyorum sapsari,ama yemiyorum :KK43:
İnanmıyorum sana ben bulsamda yedirsem kuzeye diye nerelere gidiyorum
Günaydın kızlar :KK3:

Sabah

Spordan önce 2 ceviz yedim.

Spordan bir saat sonra 1 haşlanmış yumurta+2 domates
1 findan az sütlü nescafe :kk77:

Yarım saat spor (20 dk cardio+ 10 dk ağırlık( kol, bacak, iç bacak kalça)

Bir de metrobüs varki ona girmiyorum.:KK70:
Oy o neymiş kız ise pert mi gittin
Ben uzuluyorm valla o suratindaki aci ifadesi beni mahvediyo :KK43: o yizden yanimda birini goturiyem asi olurken bn cikiyorum yanindan
Aslında onu yanlız birakmamalisin
Selam kizlarrr. Bugün hic ugrayamadim. Bugün ayrintili uUSG vardi. Çoksşükür herşey yolunda. Rahatladim. Çok stres olmuştum basim agriyor. Bu arada kizim sanki babasına benziyor gibi :)
İnanma ona videoyu yukleyebilsem aynı babası bi burnu var uff koçaman şimdi gördünüz minnakcik
Ben de ilk günümü yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğle : Şehriye çorbası (evde o vardı :) )
Aralarda çiğ badem
Akşam: tavuk sote bulgur pilavı cacık

Aksam yemeğini öğle yemeğinde yiyebilsem daha iyi olacaktı sanırım
He bu arada bol su ve 40 dk sporum var
İnşallah yatmadan bişey yemem :KK47:
güzel menu

@kimyager detayli ultrasonun iyi cikmasina sevindim,o gordugun resim kime benziyorsa aynen tipatip oyle oluyor
KraliceElsa KraliceElsa prenses asi oldumu sevmiyorum asi meselesini ya
Yok yok bi bwnimkimi tutmadı kimyager1508 kimyager1508 CD aldınız mi çok güzel ya 15dklik CD vermişti bize esniyo ayak parmağını ağzına alıyor gözlerini ovusturuyo esnerken uyudu :)

Hosbuldummm kizlaaarrrrrr cuma aranzdaym ins kilo almams olrm dakaldgm yerden devam edeblrm gerci sanmiyrm ins kilo alms olcgmida:KK16::KK16::confused:

10. Numarali takimimin 10 numara kizceleriiii gunaydinnnnnnn sizi coookkkk ozledim ama sizden kopmadm ara ara yazilanlri okudum hep bulusma planlarndam puzzle seceneklerine,kacamaklardan istikrarli tavirlara tatli rekabetlerden verilen spor cezalarina kadar hepsinden haberdarm en sonki kilomn ustne yeni gramlar eklnmeden aranzdaym cuma itibariyle ins ama ben simdiden atanza donmk isyedm kilo almsmda sistgmi hissedyrm meger diyet beni enerjik ve sagliklida hissettryoms onu fark ettim hepinizi coook coook ozledm yazilnlrn cogunu okudm kaldgm yerden devam ediyrm ons bu arada grubumzs yeni katilanlarda hosgelmisler:KK54::KK54::KK54:
Vayy bi kaçak daha dönmüş bayada takip etmissin
@ruzgar_02 , @erigim bebişlerinizin aşılarını yaptırdınız mı? Ben bugün götüreceğim, şu anda uyuyo uyansın cıssss
Yarın bizim aşı canim
ben ameliyattan da çok korkuyorum :KK43: bide kulunçlarım var şimdi masaj yapan biri olaydı burda :KK43:

saol tatlım

güzel seçenekler canım, bizdede pırasa varmış:)
Diyorum bi hamam üstüne masaj sart
@erigim kaptanım oğluşuna nice sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim:nazar::KK46:doğum gününüz kutlu olsun:KK68:
Sağol canım
Kayınvalidem lahana turşusu kuruyor ben de çatır çutur çiğ lahana yiyorum :KK45: kalorisi yok diye yiyorum midemi kaplasın başka bişeye yer kalmasın :KK48:
Sadece gaz yapar:D
sabah:
2kk peynir
2dilim ekmek

öğle:
1kepçe kuru fasulye
1kepçe yoğurt

ara:
1caramio
1kutu sade süt

akşam:
1tabak karnabahar yemeği
3yk mercimekli pilav

dersten sonra
2dilim ekmek ve peynir

ara: 1yeşil elma

ve ben bu dönem buraya vakit ayırabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden ayrılmak istiyorum yararım dokunmayacak gibi de zaten gerçekten yoğun :KK43: ama hedefe ulaşıcam tabiki de sadece burada değil :KK43: hepinizin çok emeği geçti ablalarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sizi tebrik ediyorum umarım hedeflerinize en yakın zamanda ulaşırsınız :KK50:
güle güle canım inşallah senin için herşeyin hayırlısi olsun

Iyi aksamlar fistiklarr
Menum
Sabah 1 kk peynir 1 dilim ekmek domates zeytin 1 cay kadigi bal

Ogle,4 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav salsta yogurt

Ara sutlu sekersiz nescafe,1 kucuk bitter

Aksam pirasa yemegi yogurt 1 portakal
Süper ama sporda eklesek sikilassak fitlessek :)

Ben de ilk günümü yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğle : Şehriye çorbası (evde o vardı :) )
Aralarda çiğ badem
Akşam: tavuk sote bulgur pilavı cacık

Aksam yemeğini öğle yemeğinde yiyebilsem daha iyi olacaktı sanırım
He bu arada bol su ve 40 dk sporum var
İnşallah yatmadan bişey yemem :KK47:

Cok az yemişsin gibi geldi. Salata yoğurt meyveler lazım. :)

Iyi aksamlar fistiklarr
Menum
Sabah 1 kk peynir 1 dilim ekmek domates zeytin 1 cay kadigi bal

Ogle,4 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav salsta yogurt

Ara sutlu sekersiz nescafe,1 kucuk bitter

Aksam pirasa yemegi yogurt 1 portakal

Güzel:KK55:

Sağol canım

İnanmıyorum sana ben bulsamda yedirsem kuzeye diye nerelere gidiyorum

Oy o neymiş kız ise pert mi gittin

Aslında onu yanlız birakmamalisin

İnanma ona videoyu yukleyebilsem aynı babası bi burnu var uff koçaman şimdi gördünüz minnakcik
güzel menu
İşe pert gitmedimde eve pert geldiğim doğrudur. Heryerim ağrıyor. Anladımki yarım saatlik spor beni kesmiyor.

Kızlar menulerin fotosunu atarim yarın sıfır kaçamak +spor:)

At at bakalım.
kimyager1508 kimyager1508 canım sevindim sıkıntı yokmuş. :KK19:
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah.

judiee judiee canım hakkında hayırlısı. Başarılar dilerim. Bu arada dikkat edebildiğin kadar et. Verdiğini alma canım:KK19:

judiee judiee bi mezun daha verdik diye bizi sevindirip oyle gitsen iyiydi,derslerinde ve is hayatinda basarilar,bahtin acik olsun

Vayy bi kaçak daha dönmüş bayada takip etmissin

Yarın bizim aşı canim

Diyorum bi hamam üstüne masaj sart

Sağol canım

Sadece gaz yapar:KK70:
güle güle canım inşallah senin için herşeyin hayırlısi olsun

Cok az yemişsin gibi geldi. Salata yoğurt meyveler lazım. :)

Güzel:KK55:

İşe pert gitmedimde eve pert geldiğim doğrudur. Heryerim ağrıyor. Anladımki yarım saatlik spor beni kesmiyor.

At at bakalım.
kimyager1508 kimyager1508 canım sevindim sıkıntı yokmuş. :KK19:
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah.

judiee judiee canım hakkında hayırlısı. Başarılar dilerim. Bu arada dikkat edebildiğin kadar et. Verdiğini alma canım:KK19:

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hedefe uzun da sürse ulaşıcam amaç aynadaki görüntü zaten en önemlisi burda dengeli beslenmeyi öğrendim ben bu yaşta dahası rakamlarla uğraşmaya gerek yok sanıyorum oldukça şey kazandım ben burda zaten öpüyorum hepinizi takipteyim :KK15:

1yas üstü bebeği olanlar kızlar onerebileceğiniz omega3 var mi ?
Ben kullanmiyorum bende birsey sormak istiyorum kan hapini 1 yas ustu kullaniyomu demir hapi 1 yasinda kesiliyo dedi saglik ocahgi ben ikisinide vermiyirum acaba kan hapibi versemmi doktorada gitmedik

Back
X