Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Soylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii

Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorum :KK70: Isler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.

Kıyamam canım ya insanın canının neresi yansa aklı orda olur kesikde zordur o yüzden işi gücü boşver olduğu kadar olsun sağlıktan önemli bir şey yok azıcık canının kıymetini bil bitanem :KK200:

Inşallah canım
Mezun olan demirbaşları yollamıyoruz :halay:

Bi yere gitmemi zaten burası evim gibi sizde reeldeki arkadaşlarım gibisiniz hepinizi hiç görmesemde sanki gerçekte tanıyormuş gibiyim tuhaf bir şekilde :KK39:

Gelelim kim ne kadar spor yapmış

Aylin42Konya Aylin42Konya :sampiyon:
:sampiyon::sampiyon:
60.539 adım
3 mill Leslie
15 dak koşu:nazar:
Tebrikler

Zre_ Zre_ :sampiyon:
:sampiyon:
24.893 adım
35 dakika zumba:nazar:
Tebrikler

60kiloyum 60kiloyum :sampiyon:
310 dakika yürüyüş :nazar:
Tebrikler

sara_28 sara_28 :sampiyon:
4 saat yürüyüş
30 dakika pilates:nazar:
Tebrikler

Pamukprncess Pamukprncess :sampiyon:
1,5 saat pump ıt up:nazar:
Tebrikler

evinizinmimari evinizinmimari :sampiyon:
25 dakika yürüyüş
30 dakika eliptik bisiklet
45 dakika masa tenisi :nazar:
Tebrikler

obezzto obezzto :sampiyon:
6 mill Leslie
160 dakika yürüyüş
100 mekik:nazar:
Tebrikler

ozlemkartal ozlemkartal :sampiyon:
2 saat yürüyüş :nazar:
Tebrikler

Antepia27 Antepia27 :sampiyon:
150 dakika yürüyüş :nazar:
Tebrikler

Hercai91 Hercai91 :nazar:
30 dakika kardiyo :nazar:
Tebrikler

@nellie01 :nazar:
1 saat yürüyüş :nazar:
Tebrikler

gitsinkilolar01 gitsinkilolar01 :nazar:
30 dakika yürüyüş :nazar:
Tebrikler

@Yahabibi:nazar:
20 dakika yürüyüş
60 ip atlama:nazar:
Tebrikler

yasom7272 yasom7272 :nazar:
9350 adım:nazar:
3 mill leslie
Tebrikler

Herkes kendini yoklasın
Ben tebrik ettim diye iyi zannetmeyin

Hergün en az 30 dakika yürüyüş bekliyorum. Aşağısını kabul etmiyorum

Son düzenleme:
yeniden slm
menüm
sabah 1 yumurta 1 kaşık lor ve kırmızı biber 5tane zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
yarım kase ezogelin çorba cacık ve türlüye benzer bir yemek 2 çatal aldım çok bezelye ve patates vardı tırtıkladım yani
ikindi diyelim eve gelince
1 ceviz
akşam
4 köfte ve salata
2.5 lt su 3 mil lesli
sara_28 sara_28 aeben aeben

yeniden slm
menüm
öğlen
yarım kase ezogelin çorba cacık ve türlüye benzer bir yemek 2 çatal aldım çok bezelye ve patates vardı tırtıkladım yani
1 ceviz
akşam
4 köfte ve salata
2.5 lt su 3 mil lesli

Menün her zamanki gibi çok güzel canım benim nasılsın bugün ne var ne yok :KK60:

Menün her zamanki gibi çok güzel canım benim nasılsın bugün ne var ne yok :KK60:
hamdolsun saracım iyiyim sona yaklaştıkça umutlarımı yitirdim sanki gene mezun olamayacakmışım gibi hisettim bu sabah:işsiz:ama yarın yeni birgün ayağa kalkıp başaracam diye düşünüyorum rabbimin izniyle:KK23:

ha bu arada keten tohumu için benim bildiğim şu eğer yeterli miktarda su içmesseniz bağırsakta tıkanmalara sebep olur saracım ben bazen kahve değirmeninde öğütüyom taze ogün kullanıyorum.

yeniden slm
menüm
öğlen
1 ceviz
akşam
4 köfte ve salata
2.5 lt su 3 mil lesli
Hemen ekledim yasocan

@gamze21 kuzum kilo artışı ile mezun olmana gönlüm razı olmadı. bu hafta senden çok güzel bir eksi istiyorum mezuniyetin için.:KK200:
60kiloyum 60kiloyum fulyacım listeye girmek için güzel bi etaptı çünkü yüzden 89 a bölündü.
senden liste için elinden geleni değil elinden gelenin de iyisini istiyorum. her hafta için.:KK200:
Hercai91 Hercai91 kuzum mezuniyet istediğin için mezun ettim seni ama hala vakit var listede düzenlme yapabilmem için. istemiyorsan bana belirt kuzum düzelteyim.:KK200:
Kaptanım yine burada olurum ama bu ay transfer olucak ya biraz yoğun olurum beni mezun et olurmu bu ayim hep doktorda geçicek :KK74:

Tebrik ederim canım histereskopi sonrası nasılsın önümüzdeki ay transferin olacak değilmi anlatsana biraz
Evet ablam olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH rahimde polip varmış bide bebeğin beslenmesine engel ufak bi perde vardı onları temizledim dedi rahmi biraz genişletmiş benim kanımdan serum elde edip onu enjekte etmiş öyle dedi ALLAH'IN izniyle herşey yolunda dedi RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH emeklerimizi zayi etmezsin

Evet ablam olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH rahimde polip varmış bide bebeğin beslenmesine engel ufak bi perde vardı onları temizledim dedi rahmi biraz genişletmiş benim kanımdan serum elde edip onu enjekte etmiş öyle dedi ALLAH'IN izniyle herşey yolunda dedi RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH emeklerimizi zayi etmezsin
Amin canım inşallah. Iyi haberlerini bekliyoruz

Amin canım tekrardan çok geçmiş olsun

Back
X