Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeniden geçmiş olsun canım 2gün biraz ateşlenecek ağrısı olacak sonra bişeyi kalmaz allahın izniyle neden aldırdı çokmu kriptik tonssilit oluyordu bacım?sormayı unuttum
Sık hasta oluyordu yaseminim , zaten dr lar epeydir aldırın diyordu. Dünde dr zor kazıdım geçiktirmişsin bile dedi:işsiz:

Sık hasta oluyordu yaseminim , zaten dr lar epeydir aldırın diyordu. Dünde dr zor kazıdım geçiktirmişsin bile dedi:işsiz:
Cocukcuklarin kolayda büyüklerin biraz zor bademcik hele ateş ben bir temmuzun ortasında oldum da ne çektim iyi olmuş aldırdığı ozaman bugünü De atlat timi biseyi kalmaz allahim izniyle ıns.

Hemde nasil zonkluyor.Sanki kalp atiyor orda.Bi onerin var mi cnm.
Hemsirenin biri acik dursun diyor,biri kapali dursun,suya degmesin,suya degerse cabuk iyilesir...Hangisi dogru bilemedim.Kesilen et parcasi yapisirsa cabuk iyilesir dedi biri,pansumanda yapistirdi sardi.Baska bir hemsirede kopsaydi daha iyiydi.Amaaaannn valla herbiri bisey dedi sastim da kaldim.
Aylinim suya çok değdirme evet açık kalabilir ama temizlik iş yapmayacaksan yapacaksan enfeksiyon acısından kapatman lazim tabi diyecenki evdeki işi kim yapacak bikac gün daha kapat sonra açarsın bende bisturi ile kestim öyle küçücük yer nasıl zonkluyor canim orda sanki dedim ameliyat oldum okadar canim acımadı çok iyi bilirim onun zonklamasini rabbim tez zamanda iyileştirir ıns.

Günaydın hatunlar :KK200:
Hercai91 Hercai91 mezuniyetin hayırlı olsun canım

Akşam menülerin arkasına gün içind e yaptığınız sporları yazmayı unutmayın

obezzto obezzto bu hafta ben yazarım canım, emeğin için teşekkür ederim :KK200:

Hadi ben alışverişe kaçar :KK55:
Ev ahalisi uyanmadan 2 dükkan bitiririm:rapci:

Saol ablacım :KK74:

Gelelim kim ne kadar spor yapmış

@Aylin42Konya :sampiyon:
:sampiyon::sampiyon:
60.539 adım
3 mill Leslie
15 dak koşu:nazar:
Tebrikler

@Zhre_ :sampiyon:
:sampiyon:
24.893 adım
35 dakika zumba:nazar:
Tebrikler

@60kiloyum :sampiyon:
310 dakika yürüyüş :nazar:
Tebrikler

sara_28 sara_28 :sampiyon:
4 saat yürüyüş
30 dakika pilates:nazar:
Tebrikler

@Pamukprncess :sampiyon:
1,5 saat pump ıt up:nazar:
Tebrikler

@evinizinmimari :sampiyon:
25 dakika yürüyüş
30 dakika eliptik bisiklet
45 dakika masa tenisi :nazar:
Tebrikler

obezzto obezzto :sampiyon:
6 mill Leslie
160 dakika yürüyüş
100 mekik:nazar:
Tebrikler

@ozlemkartal :sampiyon:
2 saat yürüyüş :nazar:
Tebrikler

Antepia27 Antepia27 :sampiyon:
150 dakika yürüyüş :nazar:
Tebrikler

Hercai91 Hercai91 :nazar:
30 dakika kardiyo :nazar:
Tebrikler

@nellie01 :nazar:
1 saat yürüyüş :nazar:
Tebrikler

@gitsinkilolar01 :nazar:
30 dakika yürüyüş :nazar:
Tebrikler

@Yahabibi:nazar:
20 dakika yürüyüş
60 ip atlama:nazar:
Tebrikler

yasom7272 yasom7272 :nazar:
9350 adım:nazar:
3 mill leslie
Tebrikler

Herkes kendini yoklasın
Ben tebrik ettim diye iyi zannetmeyin

Hergün en az 30 dakika yürüyüş bekliyorum. Aşağısını kabul etmiyorum
Herkesi ayrı ayrı tebrik ederim:KK9:

Kolay gelsin canım ben hergün alışveriş yapıyorum yine eksik bitmiyor

Bugünden itibaren tam dakika yada adı sayısı olarak yazarsın fatmacim
Tamam canım inşallah

Saol ablacım sen davet ettin beni bu takıma ALLAH razı olsun iyikide davet etmişsin beni saol ablam :KK74:

Evet canım ilk defa birini davet ettim
K.kden senin badarin canım kiloları mız yakın motive olursun dedim sen maşallah yürüdün gittin

hamdolsun saracım iyiyim sona yaklaştıkça umutlarımı yitirdim sanki gene mezun olamayacakmışım gibi hisettim bu sabah:işsiz:ama yarın yeni birgün ayağa kalkıp başaracam diye düşünüyorum rabbimin izniyle:KK23:

Hergün yeni bir gündür yasocum bugün daha iyisin inşallah

ha bu arada keten tohumu için benim bildiğim şu eğer yeterli miktarda su içmesseniz bağırsakta tıkanmalara sebep olur saracım ben bazen kahve değirmeninde öğütüyom taze ogün kullanıyorum.

Günde 2.5 - 3 litre su içiyorum canım bide her gün yemiyorum bişey olmaz inşallah

5. olduk kızlar.
aksilikler hastalıklar peşimizi bırakmadı, inşallah bu hafta hem birinciliği hemde bireysel dereceleri kimseye bırakmıcaz.:21:

Sağlık olsun kaptanım geçen hafta tüm dereceleri silip süpürünce bu hafta nazar olduk ki hepimizde bir hastalık bir motivasyon düşüklüğü var Allahın izniyle bu hafta yine kasıp kavuracaz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün sabahtan beri hastanedeydik şimdi eve geldik kaynanamın anjiyodan sonra beli tutulmuştu bir haftadır ilaç kullanıyordu geçmedi ağrısı onu kontrole götürdük eşimle beraber neyseki tahlilleri temiz çıktı ilaçları değişti geldik

Yemeğimi yedim birazdan platesimi yapacam ben bu plates işini çok sevdim diğer plates aletlerinide alacam aletli spor daha zevkli oluyor :KK70:

Back
X