Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen ve fulya bu hafta bana emanetsiniz ikinizdende 1 kilodan fazla gidecek eminim :halay: hatta 2 kilo :sus:
benim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederim :( bir kilo cepte bil gerisi takdir- i ilahi:KK19:

Menü vermedinmi obezim bulamadım:işsiz:
yazmadım ki :))

Iyi akşamlar kızlar. Çok yoruldum yav:KK12:
gezegenim çok yoruyorsun kendini.bende öyleydim, her şeye her yere yetismeye çalışırdım, bir iki aydan beri "ben" diyorum.mutluyum:KK39:

Kaptanımın ve arkadaşlarımın izniyle yarını makarna günü ilan ediyorum :halay::halay::halay::halay::halay:
ağlamak istiyorumm:mad::mad:

Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdir :( cumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım:sampiyon: alırım bir maşallahınızı:nazar:

Menüm
Sabah 11.00
Iki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık

Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte

Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek :(

Su: iki litre
Spor: yok

Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdir :KK43: cumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım:sampiyon: alırım bir maşallahınızı:nazar:

Menüm
Sabah 11.00

Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte

Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek :KK43:

Maşallah canım iradelisin ben dayanamıyorum maalesef ama almıyorumda

yasom7272 yasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum

Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum :KK39:
canım geçti sayılır ogünlerdeki gibi degil yulafı bu hafta 1kere yedim 1günde kinolu yaptım kahvaltımı sorun çok ödemim oluyor nedenini bulamadım tuzlu yemek yemem suyumu ıhmal etmiyom buraya çok yazmıyom ama bitki çaylarıda içiyom yeşil çay vs neyse buda geçer elbet:KK60: menün hrika gene afiyet olsun canım

menümü yazayım
sabah
tavada yumurta peynirli kırmızı biber ve 4 zeytin yarım dilim ekmek tb
öğlen
vicdan yemeğimden 3 kaşık yarım kase yogurt ve küçük elma
ikindi
4 kaju 1 hurma kahve yaptım ama içemedim
akşam
hamsi soğanlı biberli kavurma ve salata
2.5 lt su 25 dakka yürüyüş bandı 15 dakka bisiklet
sara_28 sara_28 aeben aeben gezegenfeza gezegenfeza

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün ki menü
Sabah
4 kaşık meneden, 1dilim ekmek, 1 bardak kahve
Oglen
4 kaşık et sote, 1 dilim ekmek
Aksam
Et sote, salata, 1 bardak ayran
2 lt su Yarım saat yürüyüş
bugun menün saha iyi niliş ;)

Hadi baKalım toparlıycaz inşallah :68:

menümü yazayım
sabah
tavada yumurta peynirli kırmızı biber ve 4 zeytin yarım dilim ekmek tb
öğlen
vicdan yemeğimden 3 kaşık yarım kase yogurt ve küçük elma
ikindi
4 kaju 1 hurma kahve yaptım ama içemedim
akşam
hamsi soğanlı biberli kavurma ve salata
2.5 lt su 25 dakka yürüyüş bandı 15 dakka bisiklet
sara_28 sara_28 aeben aeben gezegenfeza gezegenfeza
Tam balık zamanı dimi oh afiyet olsun :74:

Hanımlar bu kş meselesine bi açıklık getirin yahu 3 kaşık ne kadar oluyo mesela yarım tabak kadar oluyormu yoksa 3 ağza götürecek kadarmı? Bana göre çok az bu miktarlar :(

Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdir :( cumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım:sampiyon: alırım bir maşallahınızı:nazar:

Menüm
Sabah 11.00

Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte

Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek :(

Maşallah kahvaltıya o zaman ;):74:

Akşam ekmek için üzülme ;)
Böylede güzel menün afiyet olsun :74:

Yarın pazar eş kişisine yenilme bak :sopa: ne dedik bu hafta 1-2 kilo gidecek inşalllah kuzum :halay:

benim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederim :( bir kilo cepte bil gerisi takdir- i ilahi:KK19:

gezegenim çok yoruyorsun kendini.bende öyleydim, her şeye her yere yetismeye çalışırdım, bir iki aydan beri "ben" diyorum.mutluyum:KK39:

Sen böyle menülerle devam et elinden geleni yap gerisi Allah kerim obezim :74:

Benim almamam bir sey değistirmiyo :KK43: kendisi gidip alır.şu an karşımda cips yiyor mesela:KK62:
Tlf la meşgul ol bakma canım ben diyete yavaş yavaş adapte oluyorum çok şükür önce çok yiyordum hala kendimi aç kurt gibi hissediyordum şimdi hiç o kadar defil benim eşimde uyuyana kadar yer evde ne varsa kurabiye çikolata masaya koyar ben yemem

Niliş seninle tanışmadık sanırım hoşgeldin aramıza ben sara 44 yaşındayım güncel kilom 86 ama 110 kilodan düşüyorum

Menün çok güzel bu arada
Bende 33 yaşındayım kilo 75 lerde maşallah sende iyi kilo vermişsin inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın canım

benim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederim :KK43: bir kilo cepte bil gerisi takdir- i ilahi:KK19:

Ben bu seneki kadar hiç olmamıştım, bu sene acaip bişey oldu obeztom

Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdir :KK43: cumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım:sampiyon: alırım bir maşallahınızı:nazar:

Menüm
Sabah 11.00

Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte

Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek :KK43:

Maşallahı hakketmişsin, ben simite dayanamam yaa

Back
X