Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar dünden beri çok moralsizim birşey de yiyemiyorum can sıkıntısından dua ediyorum inşallah geçer yarım yamalak tartıldım az daha unutuyordum bildirmeyi bu günkü kilom 96.9
ama bariz incelme var pantolonlar bollaştı herhalde arası uzun iki öğüne adapte olmaya çalışıyor vücut akşama gelmeye çalışırım hoşçakalın
Ne sıkıntın varsa Rabbim feraha çıkarsın inşallah canım kilo vermene sevindim

bu üç haftadır çok fazla kilo veremeyince bu yönteme başvurayım dedim canım çorba bir kepçe çokmu az sence öğlende bir porsiyon köfte yanındada pis boğazlık edip bir tane kadınbudu köfte yedim fazlamı oldu dersin bu şekilde yapıyorum ama özellikle kırmızı eti öğlen öğününde yediğim günlerde daha fazla kilo veriyorum bunu farkettim kendimde menülerimi özellikle senin ve yasomun yorumlamasını bunun için istiyorum glisemik endeksi düşük şeyler yemeye özen gösteriyorum mesela pirinç pilavı yemiyorum epeydir ama çok özledim belki haftaya pazar serbest günümde yerim patatesi çok özledim mesela daha vermem gereken 20 -25 kilo var canım ama bunu 4 yada 5 ayda vermeyi düşünüyorum doğru değilmi

Dip not : seni cidden çok seviyorum ama sana abla diyemem canım senden büyüğüm ben 44 yaşındayım :KK39:
isimde 28 yazıyor ya aeben aeben akılda hep 28 kalıyor :-)

geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık önce iyileş sonra sporda da kilo vermede de yarışırız :KK60:

inşallah canım ya, beni baya sarstı, hiç enerjim yok :(

Al bendende o kadar ya cumartesi de geliyorum ben hemde ayaklarım geri gidiyor bazen

hoşgeldin canım,
cumartesi çalışmak zor, Allah kolaylık versin hepimize

Demek istediğim kl azaltarak miktar azaltarak kilo verme sonu gelmez bu işin ve yiyince aynen alırsın:KK66:

Abla işine gelince hiç farkında değilim konuya odaklanınca hiç fark etmemişim . Sen benim sarammmsın :KK74:
75 dogumluyum aynı yaşta olabiliriz :KK66:

biliyorum haklısın canım bu haftadan sonra normal yeme düzenime geçerim yani kaşık kepçe hesabı yapmayacam söz veriyorum canım benim evet aynı yaşda olabiliriz:KK39: amaaaaan boş ver benim hiç yaş mefhumum yoktur insanı gönlü genç olacak her yaşın ayrı bir güzelliği var yaşımı hiç saklama gereği duymam bu yüzden Hoppa

Demek istediğim kl azaltarak miktar azaltarak kilo verme sonu gelmez bu işin ve yiyince aynen alırsın:KK66:

Abla işine gelince hiç farkında değilim konuya odaklanınca hiç fark etmemişim . Sen benim sarammmsın :KK74:
75 dogumluyum aynı yaşta olabiliriz :KK66:
Bende 75:KK48::KK48:

Back
X