Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Afiyet olsun :)Afiyet olsun herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun :)Afiyet olsun herkese
hım hım tantuni dürümmüydü ekmek arasımıMenümü yazayım. Çok üstüme gelmeyin temizlik gazisiyim
9da kalktım ama 12:00 de 1 elma 1 bardak süt
17:00 gibi sağolsun kocam tantuni söylemiş.
1 tantuni 1 ayran
20:00de 3 çiğ köfte ve marul yedim.
Birazdan 2 mandalina yerim maç var zaten![]()
saol canım çok yaramaz çok saracım sürekli peşinde geziyor annesi büyükler ikiz 14 yaşındalar onların peşine böyle gezmedik.yasom7272 canım yeğenin annesinin küpesini yutmuş neyseki çıkmış geçmiş olsun canım
14 küsür km yürümüşüm..Kaç km yürüdün
Aman yarabbimben pazartesi tartısını unutup kaçamak yapmıştım
. Şimdide cezamı çekiyorum
![]()
aynı ben gezegenim.evden çıkarken toplamadan çıkmam, çıkamamAllah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.
Hâlâ 1 günlüğüne bile şehir dışına çıksak temizlik yapar öyle giderim.
Eşim bu durumdan çok şikayetçi. Ben öldükten sonra ister temizdi ister pisti desinler farketmez diyor.
Bende benim için farkeder diyorum
ayy kötü anane :)) bırak dağıtsınlar yahu, annesi toplar giderkenBen torunlar için evin müsait bi yerine battaniye serdim, oyuncaklarını oraya döktüm. Size çok güzel oyun parkı yaptım gelin burda oynayın dedim, çok sevindiler. Battaniyenin dışına çıkan oyuncakları çöpe atarım dedim, inanmadılar. Bikac tanesini attım, şimdi gözleri korkuyor. Hatta küçük cadı battaniyenin dışına koyup anneanne baaak diyorben ayağa kalkınca koşa koşa gidip topluyor
Yemeği de masada yediriyorum canım
Hem sıkmıyorum hem rahat bırakmıyorum
ćok yerinde bir soru monişim.ama kesmiş cezasıni gördüm :)aplammmm ne ceza verdin kendine![]()
rahmetliyi nasıl bilirdiniz derseler "temiz bilirdik" deriz gezegenim üzülme..tövbe estağfurullah yaaValla benim umrumda, şimdiye kadar pis dedirtmedim, rahmetli benim arkamdanda demesinler![]()
fermente edilmiş besinlerle besleniyosun fulyacım ne güzel..ekmeğini de kendin mi yapıyorsun?sabah-öğle 12.30
füme etli mozzarella peynirli biberli omlet
1,5 ceviz
domates biber
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği
akşam 18.30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 parça füme et
birkaç çatal marul domates salatası
2-3 yk ev yoğurdu
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği
yatana kadar 2 lt suaeben
ooo insta var yani moniş :)az önce instagram da reklamda çıktı sizinle paylaştım.![]()
çok merak ettim ne olduğunu yazsana özelden yasocan..bugün çok sevdiğim ve heralde 1yıldır yemediğim bişey yaptım ve taneyle yedim ama genede cıs sayılır gelen arkadaşımda adanalı diğerleride bayıldı tabi hiç kalmadı kalanıda yanlarına verdim gitti .
bundan iyisi şam da kayısı kuzu.fevkaladenin fevkinde menü.bu hafta da güzel bir eksi bekliyorum sendenMenum:
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Cecil peynir
Siyah cay
1 bardak kahve
Salatalik
Zeytin
Bardak ceviz ve badem
Oglen
1 bardak ayran
1 pors. Et kavurma
Aksam
1 tas taze fasulye
3 kaşik yogurt
Su: 2 bucuga tamamlicam
Spor: 1 saat zumba + 17 dkk yuruyud bandi+ 4754 adim
@gezegenfeza
obezzto
moni
Ayıptır söylemesi dürmüşler tantuniyihım hım tantuni dürümmüydü ekmek arasımı![]()
Dürmez olalardi seninki bende kara misaliAyıptır söylesi dürmüşler tantuniyi![]()
Afiyet olsun canim kaçamaksiz güzel menüMenümü yazayım
Sabah
Bir domates bir salatalık
5 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
İki yumurtayla bol omlet
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış hindi
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim kabak mücver (un yok içinde)
Üç kaşık pirinç pilavı
Ara (saat 22.00)
Bir fincan zerdaçallı süt
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika pilates
aeben
yasom7272 @Antepia27 @gezegenfeza
moni
Ahahahahhh..Ayıptır söylemesi dürmüşler tantuniyi![]()
Valla sizi asacak bi arkadaş var ama daha gelmedi..Dürmez olalardi seninki bende kara misali
Bugün topluca asacaklar bizi![]()
Güzel yapmış adamlar takdir ettimAhahahahhh..
Bize de yemek düstü de :)
Anam birde etiketlemiş ahahaha
ben bir dürümle doymam tabi ordaki dürümü bilmemde bizim memlekette yapılan dürümle doymam ey gidi ey öğrenciyken ekmek arası alırdıkki karnımız doysun diyeAnam birde etiketlemiş ahahaha
Daha çabuk yakalanalım diye![]()
Güzel yapmış adamlar takdir ettim![]()
obez bak sakın yediklerimi aebene ifşa etme gebertirimBugünkü menüm
Sabah 08.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: kahve, mandalina
Aksam 16.30
Balık, salata
Su: iki litre
Spor: 19 bin adım
Efser , hele biyerden tanıdık geliyordun, öteki tarafta gördüm seni. Yarışmaya katılmıyormusun
İşte geldimyok canım. pazartesi az yemiştim. akşam yanlış hatırlamıyorsan az miktarda fırında balık yemiştim. o kadar. o nedenle pazartesi indim. su kaybı olsa da yine de salı sabahından 79 lara indim. ama tabi sonra menüler değişince vücut alt üst olunca işin rengi değişti. neyse toparlıycam inşallah. yemem gerekenleri yiyemeyince mecbur böyle oldu.
inşallah 80 ler hep uzak olur artık
obezim üzülme eksi eksidir. bu hafta toparlarsın arkadaşım
saol canım benim
aaa sürpriz oldu valla
ahahahahah yok anacım sen gel burada zayıflama rekoru kır artık. hadi bakalım başlıyorsun artık bizimle![]()
Yok doyulmuyo zaten. Benimki 3 yedi ben 1. Diyetteyim ya ondanben bir dürümle doymam tabi ordaki dürümü bilmemde bizim memlekette yapılan dürümle doymam ey gidi ey öğrenciyken ekmek arası alırdıkki karnımız doysun diye![]()
Valla elimde çok büyük kozlar var..bilemiyciiimmobez bak sakın yediklerimi aebene ifşa etme gebertirim![]()