Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım. Çok üstüme gelmeyin temizlik gazisiyim :eek:

9da kalktım ama 12:00 de 1 elma 1 bardak süt

17:00 gibi sağolsun kocam tantuni söylemiş.
1 tantuni 1 ayran

20:00de 3 çiğ köfte ve marul yedim.

Birazdan 2 mandalina yerim maç var zaten :halay:
hım hım tantuni dürümmüydü ekmek arasımı :KK70:

Kaç km yürüdün
14 küsür km yürümüşüm..

Aman yarabbim:cool:ben pazartesi tartısını unutup kaçamak yapmıştım :duduk:. Şimdide cezamı çekiyorum :kızgın::kızgın::kızgın:
:sinirli:yaa sen bihter ziyagilsin kendine gel!

Allah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.
Hâlâ 1 günlüğüne bile şehir dışına çıksak temizlik yapar öyle giderim.
Eşim bu durumdan çok şikayetçi. Ben öldükten sonra ister temizdi ister pisti desinler farketmez diyor.
Bende benim için farkeder diyorum
aynı ben gezegenim.evden çıkarken toplamadan çıkmam, çıkamam :( tatile giderken bayram temizligi yaparımda giderim.bizim komşumuz tatile memlekete giderken kaza yaptılar, anne-baba öldü cenazesi geldi geri.üç ćocuk kaldi arkada.o kadıncağızda temizliğini yapıp gitmişti, içine dogmuş gibi :( evi pırıl pırıldı :(

Ben torunlar için evin müsait bi yerine battaniye serdim, oyuncaklarını oraya döktüm. Size çok güzel oyun parkı yaptım gelin burda oynayın dedim, çok sevindiler. Battaniyenin dışına çıkan oyuncakları çöpe atarım dedim, inanmadılar. Bikac tanesini attım, şimdi gözleri korkuyor. Hatta küçük cadı battaniyenin dışına koyup anneanne baaak diyor:KK70::KK70:ben ayağa kalkınca koşa koşa gidip topluyor:KK70::KK70:
Yemeği de masada yediriyorum canım
Hem sıkmıyorum hem rahat bırakmıyorum
ayy kötü anane :)) bırak dağıtsınlar yahu, annesi toplar giderken

aplammmm ne ceza verdin kendine :süslü:
ćok yerinde bir soru monişim.ama kesmiş cezasıni gördüm :)

Valla benim umrumda, şimdiye kadar pis dedirtmedim, rahmetli benim arkamdanda demesinler:KK70::KK70::KK70:
rahmetliyi nasıl bilirdiniz derseler "temiz bilirdik" deriz gezegenim üzülme..tövbe estağfurullah yaa

sabah-öğle 12.30
füme etli mozzarella peynirli biberli omlet
1,5 ceviz
domates biber
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği

akşam 18.30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye

1 parça füme et
birkaç çatal marul domates salatası
2-3 yk ev yoğurdu
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği

yatana kadar 2 lt su aeben aeben
fermente edilmiş besinlerle besleniyosun fulyacım ne güzel..ekmeğini de kendin mi yapıyorsun?

az önce instagram da reklamda çıktı sizinle paylaştım. :KK39:
ooo insta var yani moniş :)

bugün çok sevdiğim ve heralde 1yıldır yemediğim bişey yaptım ve taneyle yedim ama genede cıs sayılır gelen arkadaşımda adanalı diğerleride bayıldı tabi hiç kalmadı kalanıda yanlarına verdim gitti .
çok merak ettim ne olduğunu yazsana özelden yasocan..

Menum:
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Cecil peynir
Siyah cay
1 bardak kahve
Salatalik
Zeytin
Bardak ceviz ve badem

Oglen
1 bardak ayran
1 pors. Et kavurma

Aksam
1 tas taze fasulye
3 kaşik yogurt

Su: 2 bucuga tamamlicam
Spor: 1 saat zumba + 17 dkk yuruyud bandi+ 4754 adim

@gezegenfeza
obezzto obezzto
moni moni
bundan iyisi şam da kayısı kuzu.fevkaladenin fevkinde menü.bu hafta da güzel bir eksi bekliyorum senden

Bugün herkes kaçamak yapmis:KK45: bende az ucundan kaçamak yaptım neysek akşam dengeledim sayilir
Sabah
1 yumurta zeytin peynir 1 dilim kepek ekmeği
1yk nutella:ıslık: 2 tuzlu kurabiye:ıslık:
Öğlen
Küçük bir tabak sebzeli bulgur pilavı bol salata
Aksam
250 gr ananas 1 kase yoğurt
2 lt su
Spor yok yarın başlıcam

Menümü yazayım
Sabah
Bir domates bir salatalık
5 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
İki yumurtayla bol omlet
İki fincan şekersiz çay

Öğle
Bir tabak tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış hindi

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim kabak mücver (un yok içinde)
Üç kaşık pirinç pilavı

Ara (saat 22.00)
Bir fincan zerdaçallı süt

Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika pilates

aeben aeben yasom7272 yasom7272 @Antepia27 @gezegenfeza moni moni
Afiyet olsun canim kaçamaksiz güzel menü

Efser Efser , hele biyerden tanıdık geliyordun, öteki tarafta gördüm seni. Yarışmaya katılmıyormusun
:KK74:Yöresel diyet yemeklerlemi katılsam :KK49:
yok canım. pazartesi az yemiştim. akşam yanlış hatırlamıyorsan az miktarda fırında balık yemiştim. o kadar. o nedenle pazartesi indim. su kaybı olsa da yine de salı sabahından 79 lara indim. ama tabi sonra menüler değişince vücut alt üst olunca işin rengi değişti. neyse toparlıycam inşallah. yemem gerekenleri yiyemeyince mecbur böyle oldu.
inşallah 80 ler hep uzak olur artık :dua:
obezim üzülme eksi eksidir. bu hafta toparlarsın arkadaşım :KK19:

saol canım benim :KK60:

aaa sürpriz oldu valla :KK57:

ahahahahah yok anacım sen gel burada zayıflama rekoru kır artık. hadi bakalım başlıyorsun artık bizimle :KK74:
İşte geldim :rolleyes:inşallah canım.Takımca kıralım o rekoru :KK73:

Herkese iyi geçeler. . Annaneden dönüyoruz. . Günler hızlı ve yorucu geçmeye devam. Bebeler gene bi hasta bi iyi.benim kilo almış başını gidio sanki. Ya da bana öyle gelio. Tartiya çıkmayı istemiom. Aralıktan sonra baslicam sanırım ekmek ve türevleri yememeye. Yoksa kilo vereemeemm ben

Back
X