Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni moni monicim benim baslangic kilom 75.7 saha oncede yazmistim ama gozunden kacti sanirim

afiyet olsun canim benim

egwr tatile veya 2 gunden fazla kalmali bi yere gidiyorsam bende temizlik ve daginikligi toplarim gun icinde gezmeye cikiyorsam daginikligi toplarim ölumü düşünmedim hic onu hep eaim soylerde ben eve döndüğümde evin derli toplu olmasini severim.
Annem hergun temizlik yapardi evinde ve sikilirdi temizlik uapacak seyler bulurdu bi sekilde ama ecel oyle bi geldiki kendi evindwki son temizligini 2 ay once yapmisti.. Onu taniyan herkes temizlige olan düşkünlüğünü bilirdi zaten dolayisiyla kimsenin oyle boyle konusma luksu olmazdi olmamıştır herhalde o gunu pek hatırlayamıyorum takin geçmişte olsa..

al bendende o kadar insaat var evin karsisinda zaten ondan oncede cami insaati vardi anlayacagin 5 senedir toz icindeyiz artik alistik

ay yaa insan uzulmezmi can sonucta

40 genc bi yas tabiki yasli degilki bide benim gorumceme doktor normal dogum onermis bundan kac sene once bi hastaligindan ameliyat olmus doktor normal dogumla tamamen temizlenirasin demis gorumcemi menopoza soktular cikardilar hamile kaldi normal yapti bide kosmet yani

ay inanmiyorum küpe yutmak nedir yahu kiyamam ben ona Allahtan iyiymis

yanlis anlamada ne sorumsuzluk bu yahu ben olsam geldiklerinde lafimi esirgemezdim

civciv kesmek ne demek kiz kafamda canlandiramadim ya
Civcivken büyüttüğüm horozlari kesmişti annem onu demek istemiştim canım :)

Menum:
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Cecil peynir
Siyah cay
1 bardak kahve
Salatalik
Zeytin
Bardak ceviz ve badem

Oglen
1 bardak ayran
1 pors. Et kavurma

Aksam
1 tas taze fasulye
3 kaşik yogurt

Su: 2 bucuga tamamlicam
Spor: 1 saat zumba + 17 dkk yuruyud bandi+ 4754 adim

gezegenfeza gezegenfeza
@obezzto
moni moni
Tatlım artık adım sayısını saymıyoruz.
Bundan sonra en az 20 dakika yürüyüşün olsun:KK66:. Inanki kurtarmıyor zehracim, kurtarsa dükkan senin:KK70::KK70::KK70:

Menümü yazayım. Çok üstüme gelmeyin temizlik gazisiyim :eek:

9da kalktım ama 12:00 de 1 elma 1 bardak süt

17:00 gibi sağolsun kocam tantuni söylemiş.
1 tantuni 1 ayran

20:00de 3 çiğ köfte ve marul yedim.

Birazdan 2 mandalina yerim maç var zaten :halay:
Tinimini hanım, su ve spor nerde:KK67:.birde pazarlık yapıyor üstüme gelmeyin diye

14 küsür km yürümüşüm..

:sinirli:yaa sen bihter ziyagilsin kendine gel!

aynı ben gezegenim.evden çıkarken toplamadan çıkmam, çıkamam :KK43: tatile giderken bayram temizligi yaparımda giderim.bizim komşumuz tatile memlekete giderken kaza yaptılar, anne-baba öldü cenazesi geldi geri.üç ćocuk kaldi arkada.o kadıncağızda temizliğini yapıp gitmişti, içine dogmuş gibi :KK43: evi pırıl pırıldı :KK43:

ayy kötü anane :)) bırak dağıtsınlar yahu, annesi toplar giderken

ćok yerinde bir soru monişim.ama kesmiş cezasıni gördüm :)

rahmetliyi nasıl bilirdiniz derseler "temiz bilirdik" deriz gezegenim üzülme..tövbe estağfurullah yaa

fermente edilmiş besinlerle besleniyosun fulyacım ne güzel..ekmeğini de kendin mi yapıyorsun?

ooo insta var yani moniş :)

çok merak ettim ne olduğunu yazsana özelden yasocan..

bundan iyisi şam da kayısı kuzu.fevkaladenin fevkinde menü.bu hafta da güzel bir eksi bekliyorum senden
Annesini toplar gider:KK57::KK57: dağıtmasın kâfi.
Az önce gittiler, ev savaştan çıkmış gibiydi. Topladım, süpürdüm,yeni oturdum
Birazdan sana özelden foto atacam

Bugünkü menüm

Sabah 08.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık, bir dilim ekmek

Ara: kahve, mandalina

Aksam 16.30
Balık, salata

Su: iki litre
Spor: 19 bin adım
Dakikasını yaz obeztom, artık adım sayısı kabul etmiyoruz.
Seninki tahmini 2 saate yakındır

Herkese iyi geçeler. . Annaneden dönüyoruz. . Günler hızlı ve yorucu geçmeye devam. Bebeler gene bi hasta bi iyi.benim kilo almış başını gidio sanki. Ya da bana öyle gelio. Tartiya çıkmayı istemiom. Aralıktan sonra baslicam sanırım ekmek ve türevleri yememeye. Yoksa kilo vereemeemm ben
Sen bu kafayla gidersen daha çok alırsın.
Bebelere geçmiş olsun

Iyi aksamlar kizlar

Bebegimi emzirip uyutmasi icin esime verip ben kendimi banyoya attim bugun temizlikle ugrastim bide gorumcem gelmek iatedigini söyleyince bi kurabiye yaptim cayla içtik yedik derken yoruldum banyodan ciktim esim Ali Arasi uyutmus sagolsun aksam yemegimi hazirlamis meyvelerimi yatak odasina git biraz keyif yap dedi
gecmisi okumaya geldim ama aglattiniz beni..
Annemi yeni kaybettigimi yazmistim size gezegenfeza gezegenfeza bi anane olarak yazdiklarini gorunce dayanamadim sanirim. Cunku oglumun en ufak hareketini gormeyi en cok annem haketmisti. hamileyken bile karnimi koklayarak öpüp kokusunu aliyorum diyordu ona o kadar bağlamıştı kendini benimle ve bebegimle ayak tirnagimizdan sacimiza kadar ilgilenmisti. isyan etmiyorum ama daha erkendi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sanirim
Allah rahmet etsin canım, üzülmeni istemezdim. Kaç yaşında giderse gitsin anne her zaman erken gitmiştir. Martta ben annemi kaybedeli 3 sene olacak, hâlâ inanamiyorum. Hâlâ bana çok yeni kaybettim gibi geliyor. Rabbim mekanlarını cennet eylesin

İyi akşamlar herkese :KK200:

Maratonlu 2 gün geçirdim.Tahliler ,ilaçlar, teşisler derken herşeyimle kendimi diyete hazırlayarak aranızdayım ...

Sonuçlar pek iç açıçı değil :110:tahlillerde, ünsilin direncim başlamış, Demir depolarım boşalmış doktor şeker ilacına başlatı bunun yanı sıra Demir ilacına kullanıyorum...

Diyetisyenimden uygun listemi aldım 1800 kaloriyle start verdik,kilo verilmeme göre bu liste azalarak aşagıya çekilecek .kaptanlarım bu liste üzerinde fazla bir oynama yapmayacağım ne eksik nede fazla yememeye dikkatedeceğim geçen kilo verme serüvenimde bu listeyle fazla oynadım ve geri tepti bu hatayı tekrar yapmayacağım inşallah,arkadaşlarda yorumlarken bunu baz alarak yorumlamasını rica ediyorum.

Yarın ilk işim listemi sizlerlede paylaşmak olacak :KK49:şimdi biraz Yorgunum :confused:eşimle bu gün biraz il dışına çıktık malum günlerden Pazar çoçukların ödevleri banyoları
Bu saati buldu.listemi yazıp dinlemeye çekileceğim.

Bismillahırrahmanırrahım
İlk menüm
Sabah 9:30
2 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydanoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
Acık çay

Ara 11:30

1 kaşık kadar kuru üzüm
Yarım saat sonra 2 kaşık pul biberli yoğurt

Öğlen (spontane gelişti bir köy evinde bize ikram edilenler diyetime uygun yemeklerdi :KK36:)
4 kaşık kadar kurutulmuş yumurtalı yeşil fasülye kavurması .
3 kaşık kadar mercimekli pilav
1 kase cacık,salata ,kaşığın ucunda nohut yemeği
Azıcık ucundan mis gibi köy ekmeği .
Biz dönerken yemek yemeyi planlamıştık “onca yolu gelmişsiniz sizİ nasıl aç yollarız ” dediler “Allah ne verdiyse yeriz” diyip kurdular sofrayı :KK36:uzun zamandır en huzur aldığım ortamlardan biriydi desem yeridir :KK37:

Ara .yok

Akşam 18:30
3 izgara et köftesi
2 minik parça tavuk
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 bardak ayran , salata

Ara
Minik bir parça elma ve ıhlamur

Tam olarak diyet listem olmadıysada kendi içinde dengelemeye çalıştım yarın inşallah birebir listem olaçak.
Listenin dışına çıkarsan haberimiz olsun, içtiğin su miktarını, yaptığın yürüyüşleri yazmayı unutma.
Hadi hayırlısı olsun

iyi-geceler-mesajlari-resimli-2.jpg
Ne yatması, cezam daha bitmedi bisiklete devam

Menümü yazayım
Sabah
Bir domates bir salatalık
5 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
İki yumurtayla bol omlet
İki fincan şekersiz çay

Öğle
Bir tabak tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış hindi

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim kabak mücver (un yok içinde)
Üç kaşık pirinç pilavı

Ara (saat 22.00)
Bir fincan zerdaçallı süt

Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika pilates

aeben aeben yasom7272 yasom7272 @Antepia27 gezegenfeza gezegenfeza moni moni
pilavı görünce dedim saramın izin günü bugun afiyet olsun :74:

sabah-öğle 12.30
füme etli mozzarella peynirli biberli omlet
1,5 ceviz
domates biber
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği

akşam 18.30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye

1 parça füme et
birkaç çatal marul domates salatası
2-3 yk ev yoğurdu
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği

yatana kadar 2 lt su aeben aeben
:süper::74:

Hoşgeldin bacı, valla gözümüz arıyor seni.
Sen ne yedin yaz bakıyım

Back
X