10 yıllık evliyim yaptığımdan utandım

Ben kopeklerimin birine bazen eski sevgilimin adiyla sesleniyorum yanlislikla ilk iki harfleri ayni. Sonra kopegimden ozur diliyorum

Ay inanmıyorum ya çok kötü biseyyy umarım eşi duymamıştır

Sevgılımın numarasını bıle henuz ezberlemedım ne zaman nişanlım olur o zaman ezberlerım.
Beynınız otomatık yanıtlamıs ama hos bır sey degıl ıyı kı eşiniz yokmus orda

Sizinle en iyi empati kuran benimdir o yüzden , ben de zaman zaman özellikle evliliğin ilk yıllarında düşünmüştüm onunla nasıl olurdu diye… insan bilmiyorum hayatta kaç kere aşık olur ama ona gerçekten aşıktım, çok sevmiştim, o da beni…ama çok duygusaldı, balık burcuydu vedalaşırken ağlayan bir erkekti buluşmalarımızdan sonra, normalde kadınlar ağlar ya bizde tam tersi oluyordu, belki o ağladığı için ben kendimi tutuyordum elaleme daha fazla rezil olmayalım diye yani..ben daha eril erkekleri seviyordum sanırım , başka sebepler de vardı, sonuç olarak kafana takma herkesin başına gelebilir bence

Benim eski de balık burcu ağlakın tekiydi

Bilinçaltınızda o kişiyle olan defter kapanmamış.O nedenle rüyalarınıza da giriyor hafızanızda da yer ediniyor. Bu onu şu an seviyorsunuz ya da unutamadınız demek değil. Kendinize onunla alakalı her şeyin bittiğini ve şu an hayatınızdan mutlu olduğunuzu söyleyin. Bunu bir süre devamlı yapın sonrasında farkında dahi olmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…