Çok normal ben de çok fazla numara ezberlemem. Ezberlediklerimi de birbiriyle karıştırırımBelki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Oğlum anne bu babamın numarası değil ki dedi.
O an yanımızda eşim yoktu durumu toparladım ama ben niye böyle yaptım
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Yaptigimdan çok utanıyorum
Bu umarım onu unutamadım hala seviyorum demek değildir
Migros money club ta mesela biz eşimin numarasını kullanıyoruz. Haliyle her alışverişte soruyorlar eşimin numarasını söylüyorum ben mesela. Olabilir ailecek tek uygulama kullanabilabilir.Saçmalık ötesi. Kim 11 yıl önceki numarayı neden niçin hatırlar? Bi de neden eşiniz numarası soruluyor mesela hiç denk gelmedim o kadar da her yere girip çıkarım.
Mağazalarda kime fatura kesildiyse onun numarası kayıtlı olur. Böyle bir durum olabilir.Saçmalık ötesi. Kim 11 yıl önceki numarayı neden niçin hatırlar? Bi de neden eşiniz numarası soruluyor mesela hiç denk gelmedim o kadar da her yere girip çıkarım.
Ben dün ne yediğimi unutuyorumBelki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Sayisal hafizaniz kuvvetli demekki, bence altindan birsey arayip gereksiz yere aklinizi kurcalamayin.Belki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Migros money club ta mesela biz eşimin numarasını kullanıyoruz. Haliyle her alışverişte soruyorlar eşimin numarasını söylüyorum ben mesela. Olabilir ailecek tek uygulama kullanabilabilir.
İyi de bu dedikleriniz ilk kez olacak şey değil ki kalkıp eski sevgilinin numarasını versin değil mi?Mağazalarda kime fatura kesildiyse onun numarası kayıtlı olur. Böyle bir durum olabilir.
İnsan birini sevip sevmediğini bilir ya. Çok anlam yükleyecek birşey yok. Geçmiş bizim hafızamız, olur öyle hatırlamalar. Telefon numarasını herkes hatirlayamaz belki ama mesela benim de numara ezber hafızam genel olarak çok iyidir, o kadar saçma insanların numarasını hatırlıyorum ki. 25-30 yıl önceki telefon numaralarından bile bildiğim vardır tek tük..Bir dönem çok aradığınız bu numarayı da bellek hafızaya sağlam kaydetmiştirBelki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Eşimin money kartı yok, kendim almaya üşendiğim için de kayınvalidemin numarasını söylüyorumMigros money club ta mesela biz eşimin numarasını kullanıyoruz. Haliyle her alışverişte soruyorlar eşimin numarasını söylüyorum ben mesela. Olabilir ailecek tek uygulama kullanabilabilir.
İlk kez olduğunu söylememiş ki?İyi de bu dedikleriniz ilk kez olacak şey değil ki kalkıp eski sevgilinin numarasını versin değil mi?
Pek inandırıcı gelmedi bana o yüzden.
Kaynana numarasını ezberlemek de gelin gibi gelinmişsin amaEşimin money kartı yok, kendim almaya üşendiğim için de kayınvalidemin numarasını söylüyorum
Bence kendinizi üzeceğiniz bir şey yok. İnsanız herkesin başına böyle şeyler gelebilir. Bu yaşadığınıza psikolojide ileriye ket vurma deniyor. Düşünüp duruyorsanız evet sıkıntılı ama anlık bir şeyse üstüne düşünmeyin benceBelki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
ben de eşimden önceki 3,5 yıllık sevgilimin telefon numarasını hala hatırlıyorum. 10 senelik evliyim ve eski sevgilimle ilişkim 14 sene önce bitmişti. Üstelik ilişkiyi bitiren de bendim , ayrılık sebebimiz ihanet ya da buna benzer ciddi bir şey değildi. Uzak mesafe ilişkisiydi ve Tus’a hazırlanacaktı o sene, detaya girmeyeceğim ama sebep basitti ya da birikim diyelim bazı şeylerin, ikimiz de ayrılırken çok ağlamıştık, severek ayrıldım yani mantığım ağır bastığı için. Hala hatırlamamı ona bağlıyorum, nefretle ayrılsam belki silerdim ya da hafızam çok iyi bilmiyorum. Üniversitedeki 5 senelik en iyi arkadaşımın numarasını hatırlamıyorum ama o da garip ki onunla daha çok iletişimimiz vardı. Bazen korkuyorum aklıma bu durum geldikçe ya yanlışlıkla bir yerde onun numarasını söylersem diye. Çünkü bir kere kızım yanımdayken bir form doldurulması gerekiyordu okulla ilgili onun numarasının başlangıcını söyledim ben de boş bulunup, kızım anne babamın numarası böyle başlamıyordu dediBelki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?