Bildiğimi ben de bilmiyordumben esimin numarasını bile bazen unutuyorummasallah nasıl bir hafızanız var
ay olabilir böyle seyler bence anlam yüklemeye gerek yokBildiğimi ben de bilmiyordum
ŞöyleSaçmalık ötesi. Kim 11 yıl önceki numarayı neden niçin hatırlar? Bi de neden eşiniz numarası soruluyor mesela hiç denk gelmedim o kadar da her yere girip çıkarım.
Kendi kendime ezberimde tutayim diye özellikle çabalamıyorum ama bundan birkaç yıl önce de böyle bisey yaşamıştım yineKendi kendinize arada tekrar etmiyorsanız hatırlamanız mümkün değil gibi. 11 sene az bir zaman değil yav
Aynen tam toksik bur ilişkiydiAyril barış numarasını sil kaydet şeklinde bir ilişkiniz varsa ondan ezberinizde kalmıştır. Olabilir normal bence anlam yüklemeye gerek yok.
Yaa bu bu numara hafızası bendede var. Taaa 7 yıl önceki numaramı hatırlıyorum,eşimin eski numarası hala aklımda. Bir de lise zamanı çok yakın arkadaşımla numaralarımızı ezberlemiştik o bile aklımda.Belki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Oğlum anne bu babamın numarası değil ki dedi.
O an yanımızda eşim yoktu durumu toparladım ama ben niye böyle yaptım
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Yaptigimdan çok utanıyorum
Bu umarım onu unutamadım hala seviyorum demek değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?