Benimki de hasta.. hiç bişi yapamıyorum. . Uyuttum uyandı yine sallıyorum..İyi geceler kızlar basım catlıyor ya yenı camiden geldık İftar sonrası başım agrıdı hala agrıyor arada girdim dıger guruba yazdım çıktım kızımın hala atesi var yenı uyudu
Gecmıs olsun cnm onlar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor Rabbim saglık sıhhat versin hepsine İnşBenimki de hasta.. hiç bişi yapamıyorum. . Uyuttum uyandı yine sallıyorum..
Bütün gün aç gezersin. Kan şekerini dengeleyemezsin. Cuma iftarda ye bence.Anka gözüm tatlı diye dönüyor.. sahurda 1 bardak süt bide sarelleli tam tahıllı ekmek yesem nolurrr
Kız Miu niye anlasın ben dedim onu :))Ben de yazayım menumu en az zararla atlattım umarım
Sahur has yumurta :) :) mıu anladın sen :) :)
Domates salatalık roka
Cay
İftar
Ikı kurdan kebabı
Ikı kasık pilav
Uc kasık rus salatası
Bol salata
Bana uygun bunlar vardı mangal vs oralara hiç bulaşmadım
Tatlı da yemedim :)
Az mı ya.. ne bilim vicdan yaptım bende artı 100 çıkınca. . Ama hatırladım regl olucam bugün yarın.. bide yarın tartı var.. sahur yapmasam mı diye düşünüyorum. . Bu arada 1 şekerli içiyordum malum bi şahıs adı aramızdq ( @MiuLego ) ona da karıştı :))
Bütün gün aç gezersin. Kan şekerini dengeleyemezsin. Cuma iftarda ye bence.
Tabii ki de olmazAnka gözüm tatlı diye dönüyor.. sahurda 1 bardak süt bide sarelleli tam tahıllı ekmek yesem nolurrr
Mangal yeseydin keşke protein miss gibiBen de yazayım menumu en az zararla atlattım umarım
Sahur has yumurta :) :) mıu anladın sen :) :)
Domates salatalık roka
Cay
İftar
Ikı kurdan kebabı
Ikı kasık pilav
Uc kasık rus salatası
Bol salata
Bana uygun bunlar vardı mangal vs oralara hiç bulaşmadım
Tatlı da yemedim :)
Bence de.. hiç bişi yemeseydin mangalda et ve salata yeseydin.. Ayy ne koktu.. ya bugün benim gözüm aç. . Tatlı istiyorum ya..Mangal yeseydin keşke protein miss gibi
Ya sorma kaptan..Sizin regller niye hep beraber geliyor. Geçen seferde bu yüzden 4. Olmuştuk. Bu işi sıraya sokalım her hafta 2 kişi olsun
Sizin regller niye hep beraber geliyor. Geçen seferde bu yüzden 4. Olmuştuk. Bu işi sıraya sokalım her hafta 2 kişi olsun
Hurma ye canımBence de.. hiç bişi yemeseydin mangalda et ve salata yeseydin.. Ayy ne koktu.. ya bugün benim gözüm aç. . Tatlı istiyorum ya..
Uykusuz olabilirsin.. tansiyon olabilir..Kızlar uyanık olan varmı aranızda ya akşam iki defa başıma bişey geldide bi bilgisi olan varmı diye soracaktım mesela telefona bakarken yazıları okuyamadım çift gördüm 1 dakika falan sürdü deminde kitaba bakarken aynısı oldu tansiyonumu ölçtüm 9 8 tansiyondanmıdır ?
Tansiyon düşmüşKızlar uyanık olan varmı aranızda ya akşam iki defa başıma bişey geldide bi bilgisi olan varmı diye soracaktım mesela telefona bakarken yazıları okuyamadım çift gördüm 1 dakika falan sürdü deminde kitaba bakarken aynısı oldu tansiyonumu ölçtüm 9 8 tansiyondanmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?