Kitap ne okuyorsun canımKızlar uyanık olan varmı aranızda ya akşam iki defa başıma bişey geldide bi bilgisi olan varmı diye soracaktım mesela telefona bakarken yazıları okuyamadım çift gördüm 1 dakika falan sürdü deminde kitaba bakarken aynısı oldu tansiyonumu ölçtüm 9 8 tansiyondanmıdır ?
Canım yasin okurken oldu ondan 2 3 saat öncede olmuştu ilk defa oluyo korktumKitap ne okuyorsun canım
Tuzlu ayran iç bu arada
Canım tansiyon olabilir absürt olan büyükle küçüğün çok yaklaşmış olması o etki etmiş bence. Limon lu su içersen küçük tansiyon düşüp d3ngelenebilir canım.Kızlar uyanık olan varmı aranızda ya akşam iki defa başıma bişey geldide bi bilgisi olan varmı diye soracaktım mesela telefona bakarken yazıları okuyamadım çift gördüm 1 dakika falan sürdü deminde kitaba bakarken aynısı oldu tansiyonumu ölçtüm 9 8 tansiyondanmıdır ?
Olur mu ki öyleCanım tansiyon olabilir absürt olan büyükle küçüğün çok yaklaşmış olması o etki etmiş bence. Limon lu su içersen küçük tansiyon düşüp d3ngelenebilir canım.
Büyük ve küçük tansiyon arası en az 2 birim olmalı. Kim ölçtü?Kızlar uyanık olan varmı aranızda ya akşam iki defa başıma bişey geldide bi bilgisi olan varmı diye soracaktım mesela telefona bakarken yazıları okuyamadım çift gördüm 1 dakika falan sürdü deminde kitaba bakarken aynısı oldu tansiyonumu ölçtüm 9 8 tansiyondanmıdır ?
Geçmiş olsun. Canını sıkma olur arada öyle gerginlikler.Hayırlı sahurlar hanımlar
Yeni alaleceke bişiler yedim
Kız düştü kafasını kapının köşesine vurdu
Kafası şişti ve kesik oldu kanamadı çok moralim bozuk eşimle de tartıştık kız da uyumadı keyfim pek yok iyi geceler
Geçmiş olsun canım yeni mi yürüyor niye düşüyor sürekli..Hayırlı sahurlar hanımlar
Yeni alaleceke bişiler yedim
Kız düştü kafasını kapının köşesine vurdu
Kafası şişti ve kesik oldu kanamadı çok moralim bozuk eşimle de tartıştık kız da uyumadı keyfim pek yok iyi geceler
Bakmadim kaptan kalorisine cok degildir inşallahKrema çok kalorili değil mi canım.hiç kullanmadım da merakımdan soruyorum
hiç şekersiz :
Az olmamış mı canım.
Canım hippocum yokluğumu da fark edermiş. Sün erkenden uyudum kaç gündür işe geç kalıyorum diye@MiuLego yok bu gece. .
Harikaaaaa
Ooohhhh sporlar da harikaaaa menü de harikaa! Pide dışındaMenüm
Sahur
Yeşil mercimek çorba
Ayran domates salatalık
Bol su
İftar
K mercimek çırba
Kıymalı kabak yemeği
Avuç içi pide
Ara
Türk kahve yanına bi küçük bitter çikko
( adetim yaklaştı hem iştah hemde Can'ım çok tatlı çekiyor )
Spor
Lesie 3 mil
55 mekik
Su 2,5 litre
Kızlar bende bugün +100 gördüm.. çok üzüldüm sonra hatırladım bugün yarın adet olucam :)) onun için gözümün önüne tatlılar çikolatalar geliyo..
İnan bura olmasa nasıl saldırıcam.. evde yok kendim yapıcam nerdeyse..tevafuk55 in tatlısını mı yapim yiyim napim
Oh mis gibi menü oh afiyet olsunMenümü vereyim
Sahur 1,5 yumurtadan omlet
Kk peynir
Domates salatalık
4 kaşık peynirli erişte
Iftar: 1 kase paça çorbası
1 dilim karpuz
Bol salata avuç içi pide
Ara türk,kahvesi 1 hurma
Su 2 litre
Hahahahhaha hahahahah hahahahYumurtalar has değil mi kız?
Çok güzel ama o gereksiz dışındaMenüm
Sabah
3 yumurtadan omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Küçük cips (akılsız bennn )
Akşam
1 kase yulaflı yoğurt
3 lt su
Epey spor yaptım sayamadım cipsi eriteyim diye
Ne gerek var asıl tadı şekersizken güzelAz mı ya.. ne bilim vicdan yaptım bende artı 100 çıkınca. . Ama hatırladım regl olucam bugün yarın.. bide yarın tartı var.. sahur yapmasam mı diye düşünüyorum. . Bu arada 1 şekerli içiyordum malum bi şahıs adı aramızdq ( @MiuLego ) ona da karıştı :))
Kaç gündür birşey yemiyordun hiç gözüme batmadı ama spor yokHerkes menü paylaşmamış. Ben de menü olacak şekilde yedim bu gün
Sahurda kaşarlı tost şekersiz turk kahvesi domates salatalık vs.
İftar. 1 kepçe mercimek çorbası
2 lavaştan yapılmış beyti
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Su: 2 oldu bu gün
Spor yok.
Anka gözüm tatlı diye dönüyor.. sahurda 1 bardak süt bide sarelleli tam tahıllı ekmek yesem nolurrr
Hahahaa miu eksik kalmasın :) rus salatası hariç çok güzel bir de su ??Ben de yazayım menumu en az zararla atlattım umarım
Sahur has yumurta :) :) mıu anladın sen :) :)
Domates salatalık roka
Cay
İftar
Ikı kurdan kebabı
Ikı kasık pilav
Uc kasık rus salatası
Bol salata
Bana uygun bunlar vardı mangal vs oralara hiç bulaşmadım
Tatlı da yemedim :)
Bence de.. hiç bişi yemeseydin mangalda et ve salata yeseydin.. Ayy ne koktu.. ya bugün benim gözüm aç. . Tatlı istiyorum ya..
Kaç gündür birşey yemiyordun hiç gözüme batmadı ama spor yok
İnşallah tansiyondur canımmCanım tansiyon olabilir absürt olan büyükle küçüğün çok yaklaşmış olması o etki etmiş bence. Limon lu su içersen küçük tansiyon düşüp d3ngelenebilir canım.
Kendim ölçtüm canımBüyük ve küçük tansiyon arası en az 2 birim olmalı. Kim ölçtü?
1 kiloluk 2 tane al canım.sonra 2kiloya çıkarsınKızlar ben dambıl alacağım da kaç kilolukla başlasam. Özellikle5816bursa olmak üzere herkese soruyorum. 2 kiloluk alsam başlangıç için çok mu gelir sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?