bence lastik al dambıl yerineKızlar ben dambıl alacağım da kaç kilolukla başlasam. Özellikle @5816bursa olmak üzere herkese soruyorum. 2 kiloluk alsam başlangıç için çok mu gelir sizce.
Lastik vardı bir yerlerde milattan önce almıştım sevmedim ben onu. Kol için dambılla çalışayım demiştim.bence lastik al dambıl yerine
Hımmm direk 2 çok mu gelir diyorsun.1 kiloluk 2 tane al canım.sonra 2kiloya çıkarsın
Yolculuk nereye
Kesin yinr ise gec kalmıştır uca uça gidiyodurYolculuk nereye
Benim 1,4 ağırlığında gayet ideal bence 2 taneKızlar ben dambıl alacağım da kaç kilolukla başlasam. Özellikle @5816bursa olmak üzere herkese soruyorum. 2 kiloluk alsam başlangıç için çok mu gelir sizce.
onla yapılacak hareket çeşidi daha çok ya ondan dedim. Sevmediysen dambıl tabi.Lastik vardı bir yerlerde milattan önce almıştım sevmedim ben onu. Kol için dambılla çalışayım demiştim.
Alıp başımı gidesim var yolda karar vercem nereye. Flo ya gidebilirim adana merkezzzzzzzz o çok güzel yemekler yapıyo yarın da cuma kilo bildiriminden sonra hunharca yeriz onlaYolculuk nereye
Vay yine kendini parklara vermişsinGünaydınlar kizlar ben yürüyüşteydim hala parktayim yeni oturdum ufaklik uyudu da
Yani b3nim bi kere küçük v3 büyük tansiyon cok yaklasmisti resm3n her şey flu moddaydi.Olur mu ki öyle
e tuşun mu bozuk tevafukYani b3nim bi kere küçük v3 büyük tansiyon cok yaklasmisti resm3n her şey flu moddaydi.
Yok büyük düşmüş küçük düşmemiş onu da düşürelim oluyor mu onu sordum...Yani b3nim bi kere küçük v3 büyük tansiyon cok yaklasmisti resm3n her şey flu moddaydi.
Kız hızlı yazayım derken e nın üzerinde 3 var hep ondan oluyore tuşun mu bozuk tevafuk
Valla sarımsak ve limon dengeliyor diye biliyirum. Benim genel olarak tansiyonum 9 5 veya 9 6 olduğu içinYok büyük düşmüş küçük düşmemiş onu da düşürelim oluyor mu onu sordum...
Sarımsak dengeler de limon düşürürValla sarımsak ve limon dengeliyor diye biliyirum. Benim genel olarak tansiyonum 9 5 veya 9 6 olduğu için
Doğru ya, ama limon da zayıflatıyor napacaz böyleSarımsak dengeler de limon düşürür
Benimdemi ondan oldu acaba resmen seçemiyordum hiçbirşeyi bide benim tansiyon hep 12 7 dir öyle görünce dedim noluyoYani b3nim bi kere küçük v3 büyük tansiyon cok yaklasmisti resm3n her şey flu moddaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?