Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menün dolu dolu canım.gözüme çarpan bişey olmadı.afiyet olsun eylülcm.patlıcan tostunu merak ettim ama ???nasıl yapıyorsun
Canim fotosunu koymustum gordun mu? Patlicani ikiye boldum 2 3dk tost makinasinda pisirdim sonra icine arzu ettigin peynirden koy biraz daha pisir oldu bitti gitti

Cok doyurucu olmus canim afiyt olsub

Hafif olmus canim afiyet oksun. Hep diyorum oruc tutuo bole hafif beslenen arkadaslari iradelerinden dolayi tebrik ediyorum

Ben saldirirdim

Anka misali alıntı yaptım ama çıkmadı
Yeni yürümüyor askında halının kenarı toplanmış ayağı takıldı kapının kenarına vurdu ter boşalttım resmen üzüntüden
Ben kaçırmışım canım, çok geçmiş olsun rabbim,korumuş,,,

Hafif olmus canim afiyet oksun. Hep diyorum oruc tutuo bole hafif beslenen arkadaslari iradelerinden dolayi tebrik ediyorum

Ben saldirirdim
Yaa bende önceden iftardan sahura yerdim cnm.. önce iftar.. sonra çay yanına pasta, çikolata. . Sahurda yine ekmek şu bu.. şimdi insan doyuyor gerçekten. .bide vicdan azabı var. ..

Hem yardım etmezler hemde bişey olsa bağırır çağırırlar. ondan iyi baba yok. .
Evet Can'ım tek başıma ancak bu kadar
Ben kaçırmışım canım, çok geçmiş olsun rabbim,korumuş,,,
Saol Can'ım zaten büyük Adam düşse çok daha fazla yara olur Melek'ler koruyor

Yaa bende önceden iftardan sahura yerdim cnm.. önce iftar.. sonra çay yanına pasta, çikolata. . Sahurda yine ekmek şu bu.. şimdi insan doyuyor gerçekten. .bide vicdan azabı var. ..

Bende öyle çayın yanına tatlı kesin yerdim bura olmadan önce kesmiştim zaten bura olunca da iyice dikkat ediyorum

Kızlar ben dambıl alacağım da kaç kilolukla başlasam. Özellikle 5816bursa olmak üzere herkese soruyorum. 2 kiloluk alsam başlangıç için çok mu gelir sizce.
Cnm yenı actım tel bqslangic için 1 ideal ama zaten spor yapıyorsun ıkı kere masraf olmasın ıkı kg lık olur setleri yavas tan yaparsan sorun olmaz

Ben bugün oruçlu değilim ama hala bişey yiyemedim ya.. vicdan yapıyorum tam gelmedi diye..

Geldim ama çıkmak zorunda kaldım. . Bu arada miu cum.. listeme bak bakalım yemiş miyim? ? Hayal kurmak suç mu ya
yememişsin gurur duyuyorum seninle ben
Kızlar dün gece accık bi işaret geldi durdu gibi.. sahur yapmadım ama bişi de yemedim. Bekliyorum. .
Ye canım 1 damla dahi olsa öylesin sonuçta.
Ben bugün oruçlu değilim ama hala bişey yiyemedim ya.. vicdan yapıyorum tam gelmedi diye..
Vicdan yapacak bir şey yok ki. Damlası gelse gidiyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…