- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Geldim ama çıkmak zorunda kaldım. . Bu arada miu cum.. listeme bak bakalım yemiş miyim? ? Hayal kurmak suç mu ya
1yk nasil doydun canim yaa afiyet olsunKizlar menum
1 kase kremali domates corbasi
1 yk yesil fasulye
1 yk bulgur pilavi
Yarim kase cacik
Avuc ici kadar pide
1 dilim karpuz kavun
12 kiraz
Su 2 litre
Spor leslie 3 mil fast
6000 adim
Canim fotosunu koymustum gordun mu? Patlicani ikiye boldum 2 3dk tost makinasinda pisirdim sonra icine arzu ettigin peynirden koy biraz daha pisir oldu bitti gittiMenün dolu dolu canım.gözüme çarpan bişey olmadı.afiyet olsun eylülcm.patlıcan tostunu merak ettim ama ???nasıl yapıyorsun
Cok doyurucu olmus canim afiyt olsubMenümm
Kahvaltı 7.45
3 yum ile bol yeşillikli salata.
2 kk peynir. 3 çeri.çay
Öğle 13.45
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kuru incir
Akşam 18.45
2 yk mantar sote
2 pazı sarması
3 yk bamya.
Yarım kase yoğurt
1 avuç kuruyemiş. 2 kupa çay
Su 2lt
Spor 5000 adım
Kızlar dün gece accık bi işaret geldi durdu gibi.. sahur yapmadım ama bişi de yemedim. Bekliyorum. .
Hafif olmus canim afiyet oksun. Hep diyorum oruc tutuo bole hafif beslenen arkadaslari iradelerinden dolayi tebrik ediyorum@anka_misali @MiuLego
Sahur 2 de..
1.5 haşlanmış yumurta
1 avuç kiraz
1 tt ekmek
1 küp peynir
İftar 20de.
1 parça tavuk göğsü
2 kaşık kepse pilavı
2 bardak ayran
Şimdi de hiç şekersiz türk kahvesi..
Geçmiş olsun. Canını sıkma olur arada öyle gerginlikler.
Geçmiş olsun. Canını sıkma olur arada öyle gerginlikler.
Hem yardım etmezler hemde bişey olsa bağırır çağırırlar. ondan iyi baba yok. .Bira yardımcı olsa iyi olur ama yapmıyor bende ancak bu kadar yapıyorum
Ben kaçırmışım canım, çok geçmiş olsun rabbim,korumuş,,,Anka misali alıntı yaptım ama çıkmadı
Yeni yürümüyor askında halının kenarı toplanmış ayağı takıldı kapının kenarına vurdu ter boşalttım resmen üzüntüden
Yaa bende önceden iftardan sahura yerdim cnm.. önce iftar.. sonra çay yanına pasta, çikolata. . Sahurda yine ekmek şu bu.. şimdi insan doyuyor gerçekten. .bide vicdan azabı var. ..Hafif olmus canim afiyet oksun. Hep diyorum oruc tutuo bole hafif beslenen arkadaslari iradelerinden dolayi tebrik ediyorum
Ben saldirirdim
Evet Can'ım tek başıma ancak bu kadarHem yardım etmezler hemde bişey olsa bağırır çağırırlar. ondan iyi baba yok. .
Saol Can'ım zaten büyük Adam düşse çok daha fazla yara olur Melek'ler koruyorBen kaçırmışım canım, çok geçmiş olsun rabbim,korumuş,,,
Yaa bende önceden iftardan sahura yerdim cnm.. önce iftar.. sonra çay yanına pasta, çikolata. . Sahurda yine ekmek şu bu.. şimdi insan doyuyor gerçekten. .bide vicdan azabı var. ..
Meyve yedim canım1yk nasil doydun canim yaa afiyet olsun
geçmiş olsun canım ben de cumartesi çıkıcam aynı işler bende de varBiraz çocuklarla ilgileniyim sonra yine gelirim cumartesi yola çıkıcaz çamaşır temizlik bavul bi sürü işim var
Cnm yenı actım tel bqslangic için 1 ideal ama zaten spor yapıyorsun ıkı kere masraf olmasın ıkı kg lık olur setleri yavas tan yaparsan sorun olmazKızlar ben dambıl alacağım da kaç kilolukla başlasam. Özellikle5816bursa olmak üzere herkese soruyorum. 2 kiloluk alsam başlangıç için çok mu gelir sizce.
yememişsin gurur duyuyorum seninle benGeldim ama çıkmak zorunda kaldım. . Bu arada miu cum.. listeme bak bakalım yemiş miyim? ? Hayal kurmak suç mu ya
Ye canım 1 damla dahi olsa öylesin sonuçta.Kızlar dün gece accık bi işaret geldi durdu gibi.. sahur yapmadım ama bişi de yemedim. Bekliyorum. .
Vicdan yapacak bir şey yok ki. Damlası gelse gidiyor zaten..Ben bugün oruçlu değilim ama hala bişey yiyemedim ya.. vicdan yapıyorum tam gelmedi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?