Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugün üstümde bi ağırlık var canım hiçbir şey yapmak istemiyo hepsini yarına erteledim nasıl bitecek bilmiyorum akşamda iftara davetliyim yemek yapmıyacam eve gidince spor yapayım belki kendime gelirim

Benim kıyak bu aralar sahurda balkonda oluyor inş ramazan bitsin de gezeriz kızımla
ohhhh o kıyak da güzel :)
bugün üstümde bi ağırlık var canım hiçbir şey yapmak istemiyo hepsini yarına erteledim nasıl bitecek bilmiyorum akşamda iftara davetliyim yemek yapmıyacam eve gidince spor yapayım belki kendime gelirim
ben hergün o moddayım

@MiuLego hazır zayıfladın sağlıklı besleniyorsun.. bırak şu zıkkım sigarayı. . Biz destek oluruz sana..

@MiuLego hazır zayıfladın sağlıklı besleniyorsun.. bırak şu zıkkım sigarayı. . Biz destek oluruz sana..

düşüncesi dahi gerdi.

Şaka maka bunu ben de düşünüyorum. Hedef kiloma geleyim birkaç ay da koruma düzenimi oturtayım doktora gideceğim. İlaçsız denedim ama olmuyor mümkünatı yok. Gerçekten kurtulmak istiyorum ama

Canim fotosunu koymustum gordun mu? Patlicani ikiye boldum 2 3dk tost makinasinda pisirdim sonra icine arzu ettigin peynirden koy biraz daha pisir oldu bitti gitti
Aaa harika.bnde islim kebabının patlıcanlarını tostta ızgara yapıyorum.denerim bende güzel olur peynirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…