- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Su içtim.. şimdi kahvaltı yapıcm..yememişsin gurur duyuyorum seninle ben
Ye canım 1 damla dahi olsa öylesin sonuçta.
Vicdan yapacak bir şey yok ki. Damlası gelse gidiyor zaten..
Bugün tuttum yarına bilememyememişsin gurur duyuyorum seninle ben
Ye canım 1 damla dahi olsa öylesin sonuçta.
Vicdan yapacak bir şey yok ki. Damlası gelse gidiyor zaten..
afiyet olsun canımSu içtim.. şimdi kahvaltı yapıcm..
sen beni kalpten götürcenBugün tuttum yarına bilemem
ne zaman yazıcan acaba kahvemi aldım film açtım keyif yapıcam şimdi diye..Acaip sıcak var cam silicem koltuk silicem ne cok işim var ya
Dımıne zaman yazıcan acaba kahvemi aldım film açtım keyif yapıcam şimdi diye..
Ben birazdan kahve içmeyi düşünüyorum. . Ha işim yok mu çok var ama yapasım yok.. belim ağrıyor ya..ne zaman yazıcan acaba kahvemi aldım film açtım keyif yapıcam şimdi diye..
hahahaha hahahahaha
kız kendinize de kıyak geçin arada hep ev hep evDımıiş bitmiyor anacım bende var bişey sanırım topluyorum ıkı saat sonra aynı
Benim kıyak bu aralar sahurda balkondahahahaha hahahahahahayaller baklava sarma hayatlar yeşilçay silyciğim.
kız kendinize de kıyak geçin arada hep ev hep ev
ohhhh o kıyak da güzel :)Benim kıyak bu aralar sahurda balkondaoluyor inş ramazan bitsin de gezeriz kızımla
ben hergün o moddayımbugün üstümde bi ağırlık var canım hiçbir şey yapmak istemiyo hepsini yarına erteledim nasıl bitecek bilmiyorum akşamda iftara davetliyim yemek yapmıyacam eve gidince spor yapayım belki kendime gelirim
hahahaha hahahahahahayaller baklava sarma hayatlar yeşilçay silyciğim.
kız kendinize de kıyak geçin arada hep ev hep ev
@MiuLego hazır zayıfladın sağlıklı besleniyorsun.. bırak şu zıkkım sigarayı. . Biz destek oluruz sana..
Çok çok çok... dağ kadar
KAÇAMAK MI İSTİYORSUN SİLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
VERME KIZ ANKA
Aaa harika.bnde islim kebabının patlıcanlarını tostta ızgara yapıyorum.denerim bende güzel olur peynirliCanim fotosunu koymustum gordun mu? Patlicani ikiye boldum 2 3dk tost makinasinda pisirdim sonra icine arzu ettigin peynirden koy biraz daha pisir oldu bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?