Bizde oğlanla parktan yeni geldik.hava buz gibi resmen yaaaAcaip sıcak var cam silicem koltuk silicem ne cok işim var ya
Ayy sıcak olsa soğuk soguk olsa sıcak isteniyor en iyisi İlkbahar sonbahar :) :) ben Nisan dogumluyum Nisan ı en cok severim :) :)Bizde oğlanla parktan yeni geldik.hava buz gibi resmen yaaayaza hasretim burda oğlanın soğuktan burnu aktı o derece yani
Kızlar tartılırken nefesleri içeri çekmeyi unutmayalım
Ben öyle yapıyordum faydası yokmuşEki Görüntüle 2012403
Kızlar tartılırken nefesleri içeri çekmeyi unutmayalım
Kas yapmak değil de kolları inceltmekse 1 kg öneriliyor. Ben 1 kilo aldim. Kas yapmak istiyorsan 3le başlayıp 5e geçebilirsin.Kızlar ben dambıl alacağım da kaç kilolukla başlasam. Özellikle5816bursa olmak üzere herkese soruyorum. 2 kiloluk alsam başlangıç için çok mu gelir sizce.
bu sene ülkenin %70 i yaz görmeden kışa girecekBizde oğlanla parktan yeni geldik.hava buz gibi resmen yaaayaza hasretim burda oğlanın soğuktan burnu aktı o derece yani
Ben yemem bebeğim ama seni agirlarim. Ben bugün bayram temizligine başladım, cıstak cıstak yağ yakiyorum.onla yapılacak hareket çeşidi daha çok ya ondan dedim. Sevmediysen dambıl tabi.
Alıp başımı gidesim var yolda karar vercem nereye. Flo ya gidebilirim adana merkezzzzzzzz o çok güzel yemekler yapıyo yarın da cuma kilo bildiriminden sonra hunharca yeriz onla
Vay yine kendini parklara vermişsin
Adana'ya yanıma gel canısı, burası 2 mevsim. Sonbahar ve yaz :)bu sene ülkenin %70 i yaz görmeden kışa girecek
ayyy ama yazı çok sıcak demiAdana'ya yanıma gel canısı, burası 2 mevsim. Sonbahar ve yaz :)
Özellikle yapmadım ama aklımdan geçmedi değil :))
nerdeeee o kekleri hüp hüp götüren Flo. Şimdi de yoldan çıkaramıyozBen yemem bebeğim ama seni agirlarim. Ben bugün bayram temizligine başladım, cıstak cıstak yağ yakiyorum.
Kız aklın yolu bir işteÖzellikle yapmadım ama aklımdan geçmedi değil :))
Nefes değiştirmiyor da dik durup karşıya bakarak ağırlık noktasını doğru düşürmek gerekli. Eğilip başka banka tartilmak, kenara durmak, sağa sola dönmek doğru değil. Dijitaller pirtlasan başka olcuyor.Kızlar tartılırken nefesleri içeri çekmeyi unutmayalım
Evettt sabah tartıldığımız zamanlar emzirdikten sonra tartılıyorum
Kızım ben M beden giymisim bundan sonra vız gelir. Yapsam yerim de yapmıyorum. Bayrama 1 tepsi tatlı yapasim var ama hippoşun tatlisindan mu yapsam neydi adı irmikliydi..nerdeeee o kekleri hüp hüp götüren Flo. Şimdi de yoldan çıkaramıyoz
Kız aklın yolu bir işte
Her odada klima var. Çok bogulunca açıyoruz.ayyy ama yazı çok sıcak demi
Pırtlayınca da Bi çıkış var sonuçta çıkan herşey eksi olarak yansıyorNefes değiştirmiyor da dik durup karşıya bakarak ağırlık noktasını doğru düşürmek gerekli. Eğilip başka banka tartilmak, kenara durmak, sağa sola dönmek doğru değil. Dijitaller pirtlasan başka olcuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?