- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hassas mutfak tartısı alalım, 5er gram olcuyor, onunla tartilalim.Pırtlayınca da Bi çıkış var sonuçta çıkan herşey eksi olarak yansıyor
Yap kız yap. . Hem hafif hem lezzetli. .hemde incirli.. bağırsakları çalıştırırKızım ben M beden giymisim bundan sonra vız gelir. Yapsam yerim de yapmıyorum. Bayrama 1 tepsi tatlı yapasim var ama hippoşun tatlisindan mu yapsam neydi adı irmikliydi..
İşte benim tartıya gidiş gelişim ondan uzun sürüyoPırt önemli tartı günü zorlayıp ne var ne yok vücuttan yolluyoruz
İncirli mı? İçi cevizli değil miydi? Parmak miydi adı neydi?Yap kız yap. . Hem hafif hem lezzetli. .hemde incirli.. bağırsakları çalıştırır
Hem kuru incir hem ceviz.. bak tarife. . Çok açık anlattım. .İncirli mı? İçi cevizli değil miydi? Parmak miydi adı neydi?
hahahaha şimdi anladımİşte benim tartıya gidiş gelişim ondan uzun sürüyo
hep tatlı hep tatlı.tevafuk55 senin tatlını yapsak şerbeti bi iki gün sonra döksek nolur??
Kız o degil. Parmak mı balparmak ki ne yapmıştın.Hem kuru incir hem ceviz.. bak tarife. . Çok açık anlattım. .incirli muhallebi..
aynen katılıyorum miu gözümün önünden tatlılar geçiyorhep tatlı hep tatlı.
Azcık da yeşil çaylardan çiğ kuruyemişlerden yeşilliklerden konuşun beeeeeeeeeeeeeee
Bayramda millete alın size çiğ badem mi diyek?? Yanına da Yeşilçay. ..hep tatlı hep tatlı.
Azcık da yeşil çaylardan çiğ kuruyemişlerden yeşilliklerden konuşun beeeeeeeeeeeeeee
tevafuk un tatlısıydı o ama içinde ceviz yok dışında fıstık varKız o degil. Parmak mı balparmak ki ne yapmıştın.
Ya onu tevafuk yaptı hain..Kız o degil. Parmak mı balparmak ki ne yapmıştın.
Cnm yenı actım tel bqslangic için 1 ideal ama zaten spor yapıyorsun ıkı kere masraf olmasın ıkı kg lık olur setleri yavas tan yaparsan sorun olmaz
Dur bakalım yarınki sonuca bakalımAnka bize bayramda kaçamak verecek misin??
Ben 2.5 paket içiyordum. Hem de camel gibi ağır sigaralar. Bıraktım. Bırakırsın istersen.
düşüncesi dahi gerdi.
Şaka maka bunu ben de düşünüyorum. Hedef kiloma geleyim birkaç ay da koruma düzenimi oturtayım doktora gideceğim. İlaçsız denedim ama olmuyor mümkünatı yok. Gerçekten kurtulmak istiyorum ama
Çok çok çok... dağ kadar
Tevafukun o canımİncirli mı? İçi cevizli değil miydi? Parmak miydi adı neydi?
Bayramda millete alın size çiğ badem mi diyek?? Yanına da Yeşilçay. ..
Dışında irmik var fındık fıstık yok.. siz nasıl okudunuz tarifi??tevafuk un tatlısıydı o ama içinde ceviz yok dışında fıstık var
Hindistan cevizi vardı sanki kıyısında köşesinde bi yerindetevafuk un tatlısıydı o ama içinde ceviz yok dışında fıstık var
Canım ben köyde yaşıyorum. Koyun çeyreği bayramlaşmaya gelir. Hadi önceden bebek ufaktı. Gelene gidene ne ikram edeceğim? Çalışıyor olsam da neyse. Evdeyim, bebek büyüdü.. kayınvalidem bizle ya köyde ondan küçük kim varsa gelir bayramlaşmaya. Çikolata alsak pahalıya gelir. Şekerle de ayıp.hep tatlı hep tatlı.
ben yaptım bile içinde Hindistan cevizi dışını irmiğe buluyorsun fıstıkla süslüyorsunDışında irmik var fındık fıstık yok.. siz nasıl okudunuz tarifi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?