Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aynen katılıyorum miu gözümün önünden tatlılar geçiyor
of valla ya Anka kaçamak yaparsam sebebi malum ismi lazım değiller
Bayramda millete alın size çiğ badem mi diyek?? Yanına da Yeşilçay. ..
ivit öyle de ivit
Sağol canım

Dur bakalım yarınki sonuca bakalım

Ben 2.5 paket içiyordum. Hem de camel gibi ağır sigaralar. Bıraktım. Bırakırsın istersen.

Tevafukun o canım
Nasıl kendi kendine mi? Nasıl ya?

çiğ kuruyemiş ve yeşilçay ikram et bebişim

Biz mecbur yapicaz, haziri pahalıya gelir. Ben asıl trilece istiyorum ama pek Adanalilara göre değil o tatlı. Kesmez gelenleri.
Ben dolma limonata yapıyorum. Her gelen dua ediyor. İçimiz dışımız tatlı olmuştu tuzlu iyi geldi diye
Acayip misafir gelir bize bayramda. İki dk popomun üstüne oturamam.

Bizde oğlanla parktan yeni geldik.hava buz gibi resmen yaaa yaza hasretim burda oğlanın soğuktan burnu aktı o derece yani
Canim yaaa bizim karstaki halimiz geldi aklima ogluma şort yda kisakol kiyafet giydirebilmek için kış gelmesini bekliyordum, ev çok sicak oluyordu kışın camları falan aciyorduk o kadar ama ben cam açma yerine oğlanı yaz gibi giydiriyordum :) vayyy be ne günlerdi

Aynen sabah kalkar kalkmaz hemen yakardım. Bi sabah kalktım içmicem dedim.paketi attım çöpe. İlk 10 gün çok zorlandım. Terör estirdim resmen ama içmedim sonra sonra kolaylaştı. Unuttum gittim.
Anka hiç hayalimdeki profil degilsin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…