of valla yaaynen katılıyorum miu gözümün önünden tatlılar geçiyor
ivit öyle de ivitBayramda millete alın size çiğ badem mi diyek?? Yanına da Yeşilçay. ..
Nasıl kendi kendine mi? Nasıl ya?Sağol canım
Dur bakalım yarınki sonuca bakalım
Ben 2.5 paket içiyordum. Hem de camel gibi ağır sigaralar. Bıraktım. Bırakırsın istersen.
Tevafukun o canım
çiğ kuruyemiş ve yeşilçay ikram et bebişimCanım ben köyde yaşıyorum. Koyun çeyreği bayramlaşmaya gelir. Hadi önceden bebek ufaktı. Gelene gidene ne ikram edeceğim? Çalışıyor olsam da neyse. Evdeyim, bebek büyüdü.. kayınvalidem bizle ya köyde ondan küçük kim varsa gelir bayramlaşmaya. Çikolata alsak pahalıya gelir. Şekerle de ayıp.
İnternetteki tarifte içinde ceviz vardi ama buradaki tarifte yoktu. Hindistan cevizi vardı evet.Hindistan cevizi vardı sanki kıyısında köşesinde bi yerinde
Adı neydi?ben yaptım bile içinde Hindistan cevizi dışını irmiğe buluyorsun fıstıkla süslüyorsun
adı brokoliAdı neydi?
bal parmak tatlısıAdı neydi?
Sen adını duyunca kötü oluyorsun. Bu yapicaz ve yemeyeceğiz. Hangisi daha zor?adı brokoli
neden zorlar içinden seçim yapıyoruz. En kolayı yapmamakSen adını duyunca kötü oluyorsun. Bu yapicaz ve yemeyeceğiz. Hangisi daha zor?
Doğru hatirlamisim adını. İnternette içine ceviz koyup içli köfte gibi de yapmışlar. Becerebilen miyim acaba.bal parmak tatlısı
tevafuk un tatlısı hem çok kolay hem hafif hem de çok lezzetli onu dene istesenDoğru hatirlamisim adını. İnternette içine ceviz koyup içli köfte gibi de yapmışlar. Becerebilen miyim acaba.
Biz mecbur yapicaz, haziri pahalıya gelir. Ben asıl trilece istiyorum ama pek Adanalilara göre değil o tatlı. Kesmez gelenleri.neden zorlar içinden seçim yapıyoruz. En kolayı yapmamak
Onun adı neydi?tevafuk un tatlısı hem çok kolay hem hafif hem de çok lezzetli onu dene istesen
https://www.google.com.tr/amp/www.n.../hindistan-cevizli-balparmak-tatlisi/nyt-amp/ bu mu senin yaptığın?tevafuk un tatlısı hem çok kolay hem hafif hem de çok lezzetli onu dene istesen
Ben dolma limonata yapıyorum. Her gelen dua ediyor. İçimiz dışımız tatlı olmuştu tuzlu iyi geldi diyeBiz mecbur yapicaz, haziri pahalıya gelir. Ben asıl trilece istiyorum ama pek Adanalilara göre değil o tatlı. Kesmez gelenleri.
Canim yaaa bizim karstaki halimiz geldi aklima ogluma şort yda kisakol kiyafet giydirebilmek için kış gelmesini bekliyordum, ev çok sicak oluyordu kışın camları falan aciyorduk o kadar ama ben cam açma yerine oğlanı yaz gibi giydiriyordum :) vayyy be ne günlerdiBizde oğlanla parktan yeni geldik.hava buz gibi resmen yaaayaza hasretim burda oğlanın soğuktan burnu aktı o derece yani
Nasıl kendi kendine mi? Nasıl ya?
Anka hiç hayalimdeki profil degilsin bakAynen sabah kalkar kalkmaz hemen yakardım. Bi sabah kalktım içmicem dedim.paketi attım çöpe. İlk 10 gün çok zorlandım. Terör estirdim resmen ama içmedim sonra sonra kolaylaştı. Unuttum gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?