Günde o kadar sigara içen biri için bu imkansız. Ben asla yapamıyorum.Aynen sabah kalkar kalkmaz hemen yakardım. Bi sabah kalktım içmicem dedim.paketi attım çöpe. İlk 10 gün çok zorlandım. Terör estirdim resmen ama içmedim sonra sonra kolaylaştı. Unuttum gittim.
Yok bu degil kucuk oluyor bicakla ustunu ciziyorsun parmağa benziyor
Yaparsın cnm bende Bı donem içtim sonra bıraktım hiç zor olmadı şimdi ayda yılda bir balkonda esımle bir tane içiyoruz esımde aynı şekilde içmez ayda yılda bir arkadaş ortamında falan evde paket var ne zaman alındı hatırlamıyorum :) :)Günde o kadar sigara içen biri için bu imkansız. Ben asla yapamıyorum.
İmkansız değil yaptım işte aşk olsun.Günde o kadar sigara içen biri için bu imkansız. Ben asla yapamıyorum.
Nasıl özeniyorum ya. Sen de mi kendi iradenle bıraktın?Yaparsın cnm bende Bı donem içtim sonra bıraktım hiç zor olmadı şimdi ayda yılda bir balkonda esımle bir tane içiyoruz esımde aynı şekilde içmez ayda yılda bir arkadaş ortamında falan evde paket var ne zaman alındı hatırlamıyorum :) :)
ne irade varmış sende ..İmkansız değil yaptım işte aşk olsun.
Ne vardı ki hayalinde.Anka hiç hayalimdeki profil degilsin bak
Evet cnm kimse basla demedı kı bırak desin :) bırgün grıp oldum içerken baktım hiç tadı yok bıraktım Bı daha içmedim agustos ayında kp vefat etti o zaman esım almıştı o ara içtim bir ıkı hic zor olmuyor bırakmak İnş bırakırsın sendeNasıl özeniyorum ya. Sen de mi kendi iradenle bıraktın?
_800 demiKızlarrrr mıu ya yazarken tartıldım 69.3
Evet cnm şükür_800 demi
Reklamlar bile yemek cnm bizi deniyorlar irademiz kuvvetli mi dıyeBu ne ya diyet grubu mu yemek grubumu tatlılar havada uçuşuyor
Afiyet olsun da yiceksen nutella yeseydin sarelle ne yaKızlar malum regl oldum.. bahane değil ama acaip gözüm döndü. . Tam tahılı ekmeğe incecik sarelle sürdüm yedimyanına badem ceviz ve tarçınlı sütlü Türk kahvesi.. eğer yemeseydim daha fazla dayanamıcaktım.. kalkıo kek yapacaktım. Bakkaldan çikolata biskivi alacaktım sizin için resmini de çektim. Minicik. .
Eki Görüntüle 2012434
Afiyet olsun canim yemeseydin sonra gozun döner daha cok yerdin nefsini körlemissinKızlar malum regl oldum.. bahane değil ama acaip gözüm döndü. . Tam tahılı ekmeğe incecik sarelle sürdüm yedimyanına badem ceviz ve tarçınlı sütlü Türk kahvesi.. eğer yemeseydim daha fazla dayanamıcaktım.. kalkıo kek yapacaktım. Bakkaldan çikolata biskivi alacaktım sizin için resmini de çektim. Minicik. .
Eki Görüntüle 2012434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?