Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka benım kilomu görmedın mi kaptan yorum yapmadın
Ay gördüm de geçen hafta kaçmışsın diye bakayım diye 1. Sayfaya gittim. Baktım liste güncel değil. Sonra listeyi guncelleyeyim diye pc yi açtım. O sırada unuttum yaa kusura bakma. Tebrik ediyorum süpersin canım

Afiyet olsun da yiceksen nutella yeseydin sarelle ne ya
Nutella çok zararlıymış.. palm yağı mı ne varmış içinde.. kanser yapan bişeyler.. kendileri de itiraf etmiş ama çok az koyuyoruz diye açıklama yapmışlar. . Bikaç ülkede toplatılmış.. biz artık biçok üründe torku almaya çalışıyoruz. . Sarelle derken markası sarelle değil.. ağız alışkanlığı :))

Sarellede de var torkuda da var palm yağı hepsinde var.

Yok ne kusuru estağfurullah kaptan cok mutluyum 6 lı rakamları gormek acaip motive ediyor sabahtan beri iş yaptım bide yetmiyor gibi kızım almış tel anne sarkı ac oyna dıyo oynadık Beraber napalm

Yok ne kusuru estağfurullah kaptan cok mutluyum 6 lı rakamları gormek acaip motive ediyor sabahtan beri iş yaptım bide yetmiyor gibi kızım almış tel anne sarkı ac oyna dıyo oynadık Beraber napalm
Kız bende 8lere düşünce göbek attım.. şimdi 85.7 yim.. anneme söyledim siz görmeyeli 17 kilo verdim dedim. O kadar seviniyo ki.. bi daha hiç zayıflayamayacaksın sanmıştım diyo :))

Uyanıkçar hurma yağı yazmışlar. Aynı şey ikisi. Palm yağı hurma yağı palmiye yağı hepsi aynı.
Ya ben artık her şeyi torku almaya çalışıyorum. . Zaten bayadır ekmeğe sürülen çikolata yemiyordum. Bu arada asla kaşık kaşık yiyemem kaptan . Sen nasıl yedin 1 kavanoz ya..

Uyanıkçar hurma yağı yazmışlar. Aynı şey ikisi. Palm yağı hurma yağı palmiye yağı hepsi aynı.
En İyisi hiç almamak ben o reyonları pas geçiyorum abartmıyorum eskiden bir araba dolusu abur cubur alırdık kekler cikolata cips off of şimdi tek tuk oda Bı gelen olursa koyarım dıye

En İyisi hiç almamak ben o reyonları pas geçiyorum abartmıyorum eskiden bir araba dolusu abur cubur alırdık kekler cikolata cips off of şimdi tek tuk oda Bı gelen olursa koyarım dıye
Bende bi gelen olursa diye alıp kimse gelmiyo nasılsa diye kendim yerdim :))

Ben de almam abur cubur. Nutella sadece Ama uzun zamandır onu da yemiyorum 15 günü geçti sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…