Ay ben atıcam atıcam unutuyorum yaa i... Herşeyi unutuyorum. Az önce oğlana tost yapıyordum. Unuttum. İçerde oturuyruz. Eşime dedim ki biri ekmek yaktı galibaCnm azcık daha vereyim atıcam guruba İnş ben sen ve tevafuk dışında kimseyi görmedim He bide mıu yu guruba almadınız ya benı
Ohh ohhh darısı 50 lere inşallahYok ne kusuru estağfurullah kaptan cok mutluyum 6 lı rakamları gormek acaip motive ediyor sabahtan beri iş yaptım bide yetmiyor gibi kızım almış tel anne sarkı ac oyna dıyo oynadık Beraber napalm
Darısı bana inşallahEvet cnm kimse basla demedı kı bırak desin :) bırgün grıp oldum içerken baktım hiç tadı yok bıraktım Bı daha içmedim agustos ayında kp vefat etti o zaman esım almıştı o ara içtim bir ıkı hic zor olmuyor bırakmak İnş bırakırsın sende
Yaaaaa inanmıyoruuuum harikasın tebrik eveeim en kısa zamanda 5 leri de görceksin inşallahKızlarrrr mıu ya yazarken tartıldım 69.3
Afiyet olsun onunla nefsini körelttin abartmadığın sürece sorun yokKızlar malum regl oldum.. bahane değil ama acaip gözüm döndü. . Tam tahılı ekmeğe incecik sarelle sürdüm yedimyanına badem ceviz ve tarçınlı sütlü Türk kahvesi.. eğer yemeseydim daha fazla dayanamıcaktım.. kalkıo kek yapacaktım. Bakkaldan çikolata biskivi alacaktım sizin için resmini de çektim. Minicik. .
Eki Görüntüle 2012434
Korhi nin askerleriyizzzzUnlu düşünür @Korhilalp der ki;
Regl zamanı vücut fazla çalışır. Eğer regl zamanı tatlıyla hamur işiyle geçerse normalden fazla depolarsın. Ama diyete uygun geçerse normalden fazla zayıflarsın..
Öyle miydi @Korhilalp
Torkununki harikaaaaNutella çok zararlıymış.. palm yağı mı ne varmış içinde.. kanser yapan bişeyler.. kendileri de itiraf etmiş ama çok az koyuyoruz diye açıklama yapmışlar. . Bikaç ülkede toplatılmış.. biz artık biçok üründe torku almaya çalışıyoruz. . Sarelle derken markası sarelle değil.. ağız alışkanlığı :))
Çok uzun ara anka iyi dayandın haaaBen de almam abur cubur. Nutella sadeceAma uzun zamandır onu da yemiyorum 15 günü geçti sanki.
Hahahaha ilaç yan etki olarak bu sefer unutkanlık yaptı hahahahahahAy ben atıcam atıcam unutuyorum yaa i... Herşeyi unutuyorum. Az önce oğlana tost yapıyordum. Unuttum. İçerde oturuyruz. Eşime dedim ki biri ekmek yaktı galiba
Oğlan geldi sonra anneee tostum yanmış diyeo kadar yani sen düşün
Nutella yerim kaptan kaşık kaşık yiyemem.. ekmekle petibötle yerim.. kaşıkla yersem o kadar içim kalkar demek istedim. . Yoksa ilaca gerek yok :))3 gun spraktin iç kavanozu da yersin katır kutur
Nasil yani beni gormedin mi ben burayada atmistimCnm azcık daha vereyim atıcam guruba İnş ben sen ve tevafuk dışında kimseyi görmedim He bide mıu yu guruba almadınız ya benı
Ben bugun wc ye cikamadim kilo almisimdir diye korktum ama _900 um yarin daha cok olurAllahım nolur yarın eksi çıkayım nolur nolurşöööyle -700 ler falan
Kasikla yemenin tadi ayri bence ben 36 gundur nerdeyse yemedim arada bi kokladigim olduNutella yerim kaptan kaşık kaşık yiyemem.. ekmekle petibötle yerim.. kaşıkla yersem o kadar içim kalkar demek istedim. . Yoksa ilaca gerek yok :))
Gördüm cnm unuttum kusura bakmaNasil yani beni gormedin mi ben burayada atmistim
Ayy çok büyük bir sınav... tek hayır diyemediğim şey çikolata. .. alaman çikolatası da ayrı güzel dimi ??Asıl benim imtıhan agustos basında babam geliyor Almanya dan izne valiz dolusu seker cikolata fındık fıstık amam yarabbim nereye gideyim ben
Ayy sorma valla butun fındıklı favorim neyse koklamak da yasak degil yaAyy çok büyük bir sınav... tek hayır diyemediğim şey çikolata. .. alaman çikolatası da ayrı güzel dimi ??
Ayy kesin benim teyzemde getirir..Ayy sorma valla butun fındıklı favorim neyse koklamak da yasak degil ya
Ben cocuklara dagıtırım birazını hepsini vermem verememAyy kesin benim teyzemde getirir..
Ben cocuklara dagıtırım birazını hepsini vermem verememarada koklarım koyarım yerine
İnş cnmAz kaldı hedefine. . Sonra kare kare kahvenin yanında yersin inşallah. .
Nefsim bir butunu bitirmeden kör olmaz benım gozum donuyor çikilata olunca bakalım neler olacak bekliyorum ben de :)O kadar kasmayın kendinizi arkadaşlar. Nefsinizi koreltecek kadar yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?