Şimdi tartıldım canım 66.8Tartılmayan kaldı mı??florence_N kanka naptın?? Kaptan sen tartıldın mı??
Vertigo tek başına hastalık değil ki. Altında bişey olur genelde. Kulak iltihabı, tansiyon vs. Acaba dengesiz beslendiğin için mi oldu çok geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar. Bugün hastanedeydim hep baş dönmem geçmedi artarak devam etti serum falan taktılar vertigo diye bişeymiş ağlamağla öldüm tüm gün geçmiyo bu diyebugün doğru düzgün bişey yiyemedim o yüzden menü paylaşımıda yapamam öenüm serumdu bugün :)
Aynen canım ya bende kısa kollu giydirince oğlan kolunu çekiştiriyor hep kat kat hiyinmekten kısa kola alışamadı bir türlü...Canim yaaa bizim karstaki halimiz geldi aklima ogluma şort yda kisakol kiyafet giydirebilmek için kış gelmesini bekliyordum, ev çok sicak oluyordu kışın camları falan aciyorduk o kadar ama ben cam açma yerine oğlanı yaz gibi giydiriyordum :) vayyy be ne günlerdi
Canım Allah şifa versin...menü fln önemli değil sen dinlen tedavine bak canım...İyi akşamlar kızlar. Bugün hastanedeydim hep baş dönmem geçmedi artarak devam etti serum falan taktılar vertigo diye bişeymiş ağla ağla öldüm tüm gün geçmiyo bu diyebugün doğru düzgün bişey yiyemedim o yüzden menü paylaşımıda yapamam öenüm serumdu bugün :)
Ucuz atlatmışsın canım.bu kadarcıktan bişey olmazKızlar malum regl oldum.. bahane değil ama acaip gözüm döndü. . Tam tahılı ekmeğe incecik sarelle sürdüm yedimyanına badem ceviz ve tarçınlı sütlü Türk kahvesi.. eğer yemeseydim daha fazla dayanamıcaktım.. kalkıo kek yapacaktım. Bakkaldan çikolata biskivi alacaktım sizin için resmini de çektim. Minicik. .
Eki Görüntüle 2012434
GüzelAnka @MiuLego
Kahvaltı saat 15 te..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
1 dilim tt ekmek
5 zeytin
1 şekersiz çay
Ara 17.30da..
1 küçük sarelleli ekmek
Şekersiz sütlü tarçınlı türk kahvesi
Biraz ceviz ve 7 badem
18.45te
Ara 1 avuç kiraz
Akşam 20de
1 kase mercimek çorbası
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Su sayamadım 2 3 lt olmuştur. .
Plank 30 sn
50 ip atlama
Wall sit ve mekikte yapıcam ama squatı hiç sevemedim.. bugün çok belim ağrıyo mekiği yapamayabilirim..
Yakında midende yumurta ağacı çıkacak yazıcam da bunu sen mi söylüyorsun diceksin :))Benim sahur yok
İftar 2 yumurtadan omlet 1 çiçek ekmeğin yaprağı. Çay
Su : 2 lt içeceğim inşallah.
Sorma cnm.. yemeseydin gece gözüm döner dedim. Accık yiyim..Ucuz atlatmışsın canım.bu kadarcıktan bişey olmaz
Civciv çıkmadıktan sonra sorun yokYakında midende yumurta ağacı çıkacak yazıcam da bunu sen mi söylüyorsun diceksin :))
Afiyet olsun canım.menün güzel..bol bol su içmekte fayda var bu dönemlerdeAnka @MiuLego
Kahvaltı saat 15 te..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
1 dilim tt ekmek
5 zeytin
1 şekersiz çay
Ara 17.30da..
1 küçük sarelleli ekmek
Şekersiz sütlü tarçınlı türk kahvesi
Biraz ceviz ve 7 badem
18.45te
Ara 1 avuç kiraz
Akşam 20de
1 kase mercimek çorbası
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Su sayamadım 2 3 lt olmuştur. .
Plank 30 sn
50 ip atlama
Wall sit ve mekikte yapıcam ama squatı hiç sevemedim.. bugün çok belim ağrıyo mekiği yapamayabilirim..
Bende bi gelen olursa diye alıp kimse gelmiyo nasılsa diye kendim yerdim :))
Nohut oda bakla sofa o dediğin canımAyy ben temizliğe daldım unuttum tartilmayi. Tok kana 79.5 geldim ama :) Sabaha göre esofmanimin benli düşmeye başladı. Temizlik iyi ise yaradı valla. Tüller, perdeler, camlar, silmek, süpürmeler, toz almalar. Ben hep diyordum, yumurta oda bakla sofa mı ne. Evim 2+1 ve öğlen 1de başladım işe. Arada çocuktan mola da verdim. Bir mutfak camlarim kaldı. Onlar da önemli değil yeni silindiler. İyi ki büyük değil evim.
Aramıza hoşgeldin. Geçen Ramazan'dan önce ben de bir atak geçirdim. 1.5 gün yattım sürekli.İyi akşamlar kızlar. Bugün hastanedeydim hep baş dönmem geçmedi artarak devam etti serum falan taktılar vertigo diye bişeymiş ağla ağla öldüm tüm gün geçmiyo bu diyebugün doğru düzgün bişey yiyemedim o yüzden menü paylaşımıda yapamam öenüm serumdu bugün :)
Kaptan sahursuz nasıl dayanıyorsun..Benim sahur yok
İftar 2 yumurtadan omlet 1 çiçek ekmeğin yaprağı. Çay
Su : 2 lt içeceğim inşallah.
Yumurta daha yararlı diyette :) Boş eve ne gerek temizliğe. Ben de pencerelere çok ozenmedim. PVC pencere yapilacak bir aya. Tozunu aldım camını sildim. Sineklikleri yikamadim sildim. Tartı kaldı ya. Yarın tartilayim bari ne yapayım. 3 e ya da 6 ya kadar. Bakalım anka saat kaç diyecek.Nohut oda bakla sofa o dediğin canım
Benimde her yer kirli şu an ama hiiiç yapmayı düşünmüyorum tatil dönüşü inşallah girişeceğim
1 ay yokuz evde yine kirlenir.toz yağıyor sanki eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?