Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar. Bugün hastanedeydim hep baş dönmem geçmedi artarak devam etti serum falan taktılar vertigo diye bişeymiş ağla ağla öldüm tüm gün geçmiyo bu diye bugün doğru düzgün bişey yiyemedim o yüzden menü paylaşımıda yapamam öenüm serumdu bugün :)

Vertigo tek başına hastalık değil ki. Altında bişey olur genelde. Kulak iltihabı, tansiyon vs. Acaba dengesiz beslendiğin için mi oldu çok geçmiş olsun canım.

Aynen canım ya bende kısa kollu giydirince oğlan kolunu çekiştiriyor hep kat kat hiyinmekten kısa kola alışamadı bir türlü...

Canım Allah şifa versin...menü fln önemli değil sen dinlen tedavine bak canım...

Anka @MiuLego

Kahvaltı saat 15 te..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
1 dilim tt ekmek
5 zeytin
1 şekersiz çay

Ara 17.30da..
1 küçük sarelleli ekmek
Şekersiz sütlü tarçınlı türk kahvesi
Biraz ceviz ve 7 badem

18.45te
Ara 1 avuç kiraz

Akşam 20de
1 kase mercimek çorbası
1 yumurtalı kıymalı yumurta

Su sayamadım 2 3 lt olmuştur. .

Plank 30 sn
50 ip atlama
Wall sit ve mekikte yapıcam ama squatı hiç sevemedim.. bugün çok belim ağrıyo mekiği yapamayabilirim..

Ucuz atlatmışsın canım.bu kadarcıktan bişey olmaz

Güzel

Ayy ben temizliğe daldım unuttum tartilmayi. Tok kana 79.5 geldim ama :) Sabaha göre esofmanimin benli düşmeye başladı. Temizlik iyi ise yaradı valla. Tüller, perdeler, camlar, silmek, süpürmeler, toz almalar. Ben hep diyordum, yumurta oda bakla sofa mı ne. Evim 2+1 ve öğlen 1de başladım işe. Arada çocuktan mola da verdim. Bir mutfak camlarim kaldı. Onlar da önemli değil yeni silindiler. İyi ki büyük değil evim.

Afiyet ol
Afiyet olsun canım.menün güzel..bol bol su içmekte fayda var bu dönemlerde

Nohut oda bakla sofa o dediğin canım
Benimde her yer kirli şu an ama hiiiç yapmayı düşünmüyorum tatil dönüşü inşallah girişeceğim
1 ay yokuz evde yine kirlenir.toz yağıyor sanki eve

Aramıza hoşgeldin. Geçen Ramazan'dan önce ben de bir atak geçirdim. 1.5 gün yattım sürekli.

Benim sahur yok

İftar 2 yumurtadan omlet 1 çiçek ekmeğin yaprağı. Çay

Su : 2 lt içeceğim inşallah.
Kaptan sahursuz nasıl dayanıyorsun..
Azcık yemişsiiiinn.ekmekte var
Güçsüz düşme canımcım.daha çeşitli ye bence
Bide regl döneminde dediğim gibi diyete uygun beslenirsek baya gidiyor.o hafta olmazsa ondan sonraki haftaa gidiyorr kesinnn

Nohut oda bakla sofa o dediğin canım
Benimde her yer kirli şu an ama hiiiç yapmayı düşünmüyorum tatil dönüşü inşallah girişeceğim
1 ay yokuz evde yine kirlenir.toz yağıyor sanki eve
Yumurta daha yararlı diyette :) Boş eve ne gerek temizliğe. Ben de pencerelere çok ozenmedim. PVC pencere yapilacak bir aya. Tozunu aldım camını sildim. Sineklikleri yikamadim sildim. Tartı kaldı ya. Yarın tartilayim bari ne yapayım. 3 e ya da 6 ya kadar. Bakalım anka saat kaç diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…