- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Çok beğendimMenumu yazayım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim kızarmış kepekli ekmek
1 porsiyon lor
Domates, salatalık.
İftar
Mercimek çorbası
Patlıcan tava yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 bardak ev yapımı kayısı suyu
Ben acile gittim kbb yeni görün dedi işte bakalım :)Vertigo tek başına hastalık değil ki. Altında bişey olur genelde. Kulak iltihabı, tansiyon vs. Acaba dengesiz beslendiğin için mi oldu çok geçmiş olsun canım.
Amin canım çok teşekkürlerCanım Allah şifa versin...menü fln önemli değil sen dinlen tedavine bak canım...
1,5 güne geçtimi özel bişey yaptınmı geçmesi için ne kadar kötü birşeymiş ya çok korktum noluyor diyeAramıza hoşgeldin. Geçen Ramazan'dan önce ben de bir atak geçirdim. 1.5 gün yattım sürekli.
Kızlar malum regl oldum.. bahane değil ama acaip gözüm döndü. . Tam tahılı ekmeğe incecik sarelle sürdüm yedimyanına badem ceviz ve tarçınlı sütlü Türk kahvesi.. eğer yemeseydim daha fazla dayanamıcaktım.. kalkıo kek yapacaktım. Bakkaldan çikolata biskivi alacaktım sizin için resmini de çektim. Minicik. .
Eki Görüntüle 2012434
Civciv çıkmadıktan sonra sorun yok
Nohut oda bakla sofa o dediğin canım
Benimde her yer kirli şu an ama hiiiç yapmayı düşünmüyorum tatil dönüşü inşallah girişeceğim
1 ay yokuz evde yine kirlenir.toz yağıyor sanki eve
Kaptan sahursuz nasıl dayanıyorsun..
Azcık yemişsiiiinn.ekmekte var
Güçsüz düşme canımcım.daha çeşitli ye bence
Bide regl döneminde dediğim gibi diyete uygun beslenirsek baya gidiyor.o hafta olmazsa ondan sonraki haftaa gidiyorr kesinnn
17.00 şimdilik. Bakalım eşim şantiyede yerse beklerim 19.00 a kadar.Yumurta daha yararlı diyette :) Boş eve ne gerek temizliğe. Ben de pencerelere çok ozenmedim. PVC pencere yapilacak bir aya. Tozunu aldım camını sildim. Sineklikleri yikamadim sildim. Tartı kaldı ya. Yarın tartilayim bari ne yapayım. 3 e ya da 6 ya kadar. Bakalım anka saat kaç diyecek.
Ben acile gittim kbb yeni görün dedi işte bakalım :)
Amin canım çok teşekkürler
1,5 güne geçtimi özel bişey yaptınmı geçmesi için ne kadar kötü birşeymiş ya çok korktum noluyor diye
Senin seruma kattıkları ilacı kalçadan vuruldum .4-5 saate gecti. KBB seni işitme testine yollayacak. Ben araştırma gereği duymadım. Mr dan da korkuyorum zaten.Ben acile gittim kbb yeni görün dedi işte bakalım :)
Amin canım çok teşekkürler
1,5 güne geçtimi özel bişey yaptınmı geçmesi için ne kadar kötü birşeymiş ya çok korktum noluyor diye
Sen kaç çıktın canım gözümden mi kaçtı sen mi yazmadın.
Istanbula git sende. . Orda da tatil yapabilirsin. . Buluşuruz kaptan :))Keşke biz de tatile gitsek. Her sene benim ailem bodrumdaydı onların yanında tatil yapardık İstanbul'a taşındılar bu sene tatil de yok bize.
Bugün 85.7 çıktım.. oruç değilim. yarın öğlen yazarım inş..Sen kaç çıktın canım gözümden mi kaçtı sen mi yazmadın.
Kız maşallah hergün 45 dk lesliye nasıl vakit buluyorsun? ?kız düşünce sporumu yapamadım
Gündüz biraz hareket yaptım
20 sn eiwall sit
15 mekik
25 jumping jack
Sahur
Son 20 dk da
Kabak yemeği yoğurt bol su
İftar
1 hurma
Tel şehriye çorbası
Kabak yemeği
Yoğurt
Avuç içi pide
2,5 lt su
Lesie 3 mil
60 mekik
-900 yarın inş daha eksi çokar..Sen kaç çıktın canım gözümden mi kaçtı sen mi yazmadın.
Eşim şimdi teravihe gidiyor hemen başlıyorum sonra bulaşık topluyorum falan işteKız maşallah hergün 45 dk lesliye nasıl vakit buluyorsun? ?
Masallah cnm-900 yarın inş daha eksi çokar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?