Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

0
şişkinlik hissediyorum bugün.. inş yarına artı olmaz.. eksi olur

tevafuk55 senin tatlını yapsak şerbeti bi iki gün sonra döksek nolur??

Kız o degil. Parmak mı balparmak ki ne yapmıştın.

Dışında irmik var fındık fıstık yok.. siz nasıl okudunuz tarifi??

Hindistan cevizi vardı sanki kıyısında köşesinde bi yerinde

ben yaptım bile içinde Hindistan cevizi dışını irmiğe buluyorsun fıstıkla süslüyorsun

İnternetteki tarifte içinde ceviz vardi ama buradaki tarifte yoktu. Hindistan cevizi vardı evet.

bal parmak tatlısı

Doğru hatirlamisim adını. İnternette içine ceviz koyup içli köfte gibi de yapmışlar. Becerebilen miyim acaba.

tevafuk un tatlısı hem çok kolay hem hafif hem de çok lezzetli onu dene istesen

Yok bu degil kucuk oluyor bicakla ustunu ciziyorsun parmağa benziyor

Bütün tartismalara açıklık getiriyorum benim tatlının adi hindistan cevizli balparmak tatlisi florence_N icine hindistan cevizi giriyir disina irmik kalınlığı çiğken parmak kadar yapıyoruz l, şerbetini istediğiniz zaman dok3bilirsiniz ama donduruda saklayabilirisniz b3n dün öyle yaptım iftara bir saat önceden çıkarıp serbet döktüm hippotalamus bir gün önceden dökmeye bile gerek yok 2 saat öncesi yeterli

Ben bugun wc ye cikamadim kilo almisimdir diye korktum ama _900 um yarin daha cok olur
İnci öldür beni öldür bitsin bu işkence
Kasikla yemenin tadi ayri bence ben 36 gundur nerdeyse yemedim arada bi kokladigim oldu
Gün saymış bi de. Yeter ye artık
Asıl benim imtıhan agustos basında babam geliyor Almanya dan izne valiz dolusu seker cikolata fındık fıstık amam yarabbim nereye gideyim ben
Allaaaaahhhhhhh. İştebu çok zor sınav
Kizlar leslie 3 mil fast×2 yaptim
Simdi iftara arkadasa gidiyorum canim hicbir sey yemek istemiyor yersem hatir icin yiyicem aksam gelince yazarım
Otur oturduğun yerde artık ya
Şimdi tartıldım canım 66.8
Akşam beyti yemeseydim 66.5 falan gelirdi sanırım. Ya da spor yapsaydım. Neyse sağlık olsun. 66 yı görmek bile güzel gerisi teferruat

Hippo seninle küstüm. Neden deme biliyorsun sen beni kalpten götür
Benim sahur yok

İftar 2 yumurtadan omlet 1 çiçek ekmeğin yaprağı. Çay

Su : 2 lt içeceğim inşallah.
Oku oku bitiremedim çok yorucu. Offfff dünyayı yemişsin hahaha.

Çiçek ekmeğin yaprağıymış bak bak laflara bak. 1 top ekmek götürmüşsün işte
Arkadaşlar diğer topiğe menü kopyalamak sıkıntı oluyor mu. Herkes eklemiyor. Eğer zor oluyorsa iptal edebiliriz. Sorun değil.
Ben unuttum dün mesela
Çik giZil filiiiciiiiiim ifiyit ilsin
Korhiciğim benden hiç ama hiç duymamışsındır bak bunu hahahaha çok beğendim yine
Bugün 85.7 çıktım.. oruç değilim. yarın öğlen yazarım inş..

Çooook güzel ıcır menülerin de sporun da git gide güzellşiyor ben çok beğeniyorum maşallah
Bende tartıldım 82.600 geldim
Yarın tekrar tartılırım

Aaaaa günün menüsü seçtim ben bunu kız ne güzel aaaa maşallah

Yine 1.,lik geliyorrrrrrr hissediyorummmm
Siz bir tanesinizzzzz yaaaaa.
Ay ne diyosun olur mu dersiiiiiin

Kahvaltı 07:00
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
1 ceviz, 1 bardak süt

Öğle 14:00
1 tb tost, süt, 1 activia yoğurt

Akşam 19:40
Yarım muz, yarım wasa sandviç, süt

Bir avuç tuzsuz çekirdek

Uyumadan 2 kuru kayısı

Su: 2.5 lt (3.5 yaparım)

Spor:
6. Gün
Mekik : 100
Squat : 75
Wallsit : 60 sn

30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
500 ip
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik

Daha yapmadım ama 20 dk stepper da yapıcam inşallah azcık gücüm kalırsa da leslie 3 mil. İnci yapmış ben de yapmam lazım

Ben bugün tartıldım
Ödem atıcı şeyler yapmam lazım
Wc problemim de var ki hiç olmazdı bende
Bugün artı 700 dum yine yarına daha da azalır inşallah

Ya taktın benim ekmeklere.. bende seninlilere takim mi?? Çekirdek ne tost ne.. muzun diğer yarısını naptın??

5816bursa ne kdr uğraştık seni özele almak için aşkolsun.. hem ben sana özel attım.. herkes artık bursaya özel resim atsın lütfen.. Bursa sende bana at gruba koyarım ben. . Şimdi at zayıflayınca yine atarsın öncesi sonrası yaparız..

Oy kıyamam sanaaaa çocuk nasıl oldu canım

Kız Bu ne yemek ye yemek
Cnm cok sagol iyi İnş atesi yok bogaz enfeksiyonu olmuş sanırım doktora götursem antibiyotik verecek kullanmak istemiyorum keçiboynuzu pekmezi fındık falan veriyorum cok sukur iyi şimdilik ilaç kullanımı azaldıkça daha çabuk iyileşiyor kadır tugcu sagolsun :)

Cnm saka yapıyorum ben takılmam oyle seylere dedım ya :)

Ben bugün tartıldım
Ödem atıcı şeyler yapmam lazım
Wc problemim de var ki hiç olmazdı bende
Bugün artı 700 dum yine yarına daha da azalır inşallah
Kız regl mi olcan? 700 artık çok. Menünü de paylaşmadın. Kötü mü beslendin? Wc çok etkiler
Ya taktın benim ekmeklere.. bende seninlilere takim mi?? Çekirdek ne tost ne.. muzun diğer yarısını naptın??
Muzun diğer yarısını spordan çıkınca arkadaşıma yedirdim wasa nın yarısını da. Bölüştük onları.

Tost da mecburen iş yerinde yedim. Çekirdek bir avuç tuzsuz o faydalı bi kere.

SENİN EKMEKLERE TAKTIM EVET senle küsüm ben

Inş bir şeyi kalmaz canım ben bu yil hastalıktan çok çektim cocuklarda.

Aminn inşallah teşekkür ederimm
Jalepone geçmiş olsun
Teşekkürler :)
Senin seruma kattıkları ilacı kalçadan vuruldum .4-5 saate gecti. KBB seni işitme testine yollayacak. Ben araştırma gereği duymadım. Mr dan da korkuyorum zaten.
Şimdilik benimde geçti inşallah tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…