şişkinlik hissediyorum bugün.. inş yarına artı olmaz.. eksi olurBende menumu yazayım namaz kılıp dolap silicem
Sahur
1 yumurta
Domates salatalık roka
5 tane fındık yesıl cay
Soda
İftar
Tarhana çorbası
Bol bol salata
Bir kofte
Su 2.5lt olur sahurla birlikte
Arada cay bir avuç kuruyemiş
Masallah cnm
Yine 1.,lik geliyorrrrrrr hissediyorummmm-900 yarın inş daha eksi çokar..
Hadi inş kaptan...Yine 1.,lik geliyorrrrrrr hissediyorummmm
Siz bir tanesinizzzzz yaaaaa.
tevafuk55 senin tatlını yapsak şerbeti bi iki gün sonra döksek nolur??
Kız o degil. Parmak mı balparmak ki ne yapmıştın.
Dışında irmik var fındık fıstık yok.. siz nasıl okudunuz tarifi??
Hindistan cevizi vardı sanki kıyısında köşesinde bi yerinde
ben yaptım bile içinde Hindistan cevizi dışını irmiğe buluyorsun fıstıkla süslüyorsun
İnternetteki tarifte içinde ceviz vardi ama buradaki tarifte yoktu. Hindistan cevizi vardı evet.
Adı neydi?
adı brokoli
bal parmak tatlısı
Doğru hatirlamisim adını. İnternette içine ceviz koyup içli köfte gibi de yapmışlar. Becerebilen miyim acaba.
tevafuk un tatlısı hem çok kolay hem hafif hem de çok lezzetli onu dene istesen
Yok bu degil kucuk oluyor bicakla ustunu ciziyorsun parmağa benziyor
Bütün tartismalara açıklık getiriyorum
İnci öldür beni öldür bitsin bu işkenceBen bugun wc ye cikamadim kilo almisimdir diye korktum ama _900 um yarin daha cok olur
Gün saymış bi de. Yeter ye artıkKasikla yemenin tadi ayri bence ben 36 gundur nerdeyse yemedim arada bi kokladigim oldu
Allaaaaahhhhhhh. İştebu çok zor sınavAsıl benim imtıhan agustos basında babam geliyor Almanya dan izne valiz dolusu seker cikolata fındık fıstık amam yarabbim nereye gideyim ben
Otur oturduğun yerde artık yaKizlar leslie 3 mil fast×2 yaptim
Simdi iftara arkadasa gidiyorum canim hicbir sey yemek istemiyor yersem hatir icin yiyicem aksam gelince yazarım
Şimdi tartıldım canım 66.8
Akşam beyti yemeseydim 66.5 falan gelirdi sanırım. Ya da spor yapsaydım. Neyse sağlık olsun. 66 yı görmek bile güzel gerisi teferruat
Hippo seninle küstüm. Neden deme biliyorsun sen beni kalpten götürAnka @MiuLego
Kahvaltı saat 15 te..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
1 dilim tt ekmek
5 zeytin
1 şekersiz çay
Ara 17.30da..
1 küçük sarelleli ekmek
Şekersiz sütlü tarçınlı türk kahvesi
Biraz ceviz ve 7 badem
18.45te
Ara 1 avuç kiraz
Akşam 20de
1 kase mercimek çorbası
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Su sayamadım 2 3 lt olmuştur. .
Plank 30 sn
50 ip atlama
Wall sit ve mekikte yapıcam ama squatı hiç sevemedim.. bugün çok belim ağrıyo mekiği yapamayabilirim..
Oku oku bitiremedim çok yorucu. Offfff dünyayı yemişsin hahaha.Benim sahur yok
İftar 2 yumurtadan omlet 1 çiçek ekmeğin yaprağı. Çay
Su : 2 lt içeceğim inşallah.
Ben unuttum dün meselaArkadaşlar diğer topiğe menü kopyalamak sıkıntı oluyor mu. Herkes eklemiyor. Eğer zor oluyorsa iptal edebiliriz. Sorun değil.
Çik giZil filiiiciiiiiim ifiyit ilsinMenumu yazayım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim kızarmış kepekli ekmek
1 porsiyon lor
Domates, salatalık.
İftar
Mercimek çorbası
Patlıcan tava yemeği
Salata
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 bardak ev yapımı kayısı suyu
Korhiciğim benden hiç ama hiç duymamışsındır bak bunu hahahaha çok beğendim yineMenüm gelsinn
Kahvaltı 8.00
1 has yum.1 salatalık. 5 yeşil iri zeytin.3 çeri.bol yeşillik.
3 kk peynir
Öğle 14.00
4 köfte.
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 k.kayısı
Akşam 19.00
3 pazı sarması
1 kase yoğurt çorbası
1 kase salata
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 5000 adım
Bugün 85.7 çıktım.. oruç değilim. yarın öğlen yazarım inş..
Çooook güzel ıcır menülerin de sporun da git gide güzellşiyor ben çok beğeniyorum maşallahkız düşünce sporumu yapamadım
Gündüz biraz hareket yaptım
20 sn eiwall sit
15 mekik
25 jumping jack
Sahur
Son 20 dk da
Kabak yemeği yoğurt bol su
İftar
1 hurma
Tel şehriye çorbası
Kabak yemeği
Yoğurt
Avuç içi pide
2,5 lt su
Lesie 3 mil
60 mekik
Bende tartıldım 82.600 geldim
Yarın tekrar tartılırım
Aaaaa günün menüsü seçtim ben bunu kız ne güzel aaaa maşallahBende menumu yazayım namaz kılıp dolap silicem
Sahur
1 yumurta
Domates salatalık roka
5 tane fındık yesıl cay
Soda
İftar
Tarhana çorbası
Bol bol salata
Bir kofte
Su 2.5lt olur sahurla birlikte
Arada cay bir avuç kuruyemiş
Ay ne diyosun olur mu dersiiiiiinYine 1.,lik geliyorrrrrrr hissediyorummmm
Siz bir tanesinizzzzz yaaaaa.
Alıntılara cevap yazıyodun yoruldun ben spordayken yoldayken ne çok şey birikmiş ay@MiuLego neden beğenip kaçıyorsun.. gel iki muhabbet edek
Oy kıyamam sanaaaaCnm azcık daha vereyim atıcam guruba İnş ben sen ve tevafuk dışında kimseyi görmedim He bide mıu yu guruba almadınız ya benı
Kız Bu ne yemek ye yemekBenim sahur yok
İftar 2 yumurtadan omlet 1 çiçek ekmeğin yaprağı. Çay
Su : 2 lt içeceğim inşallah.
Ya taktın benim ekmeklere.. bende seninlilere takim mi?? Çekirdek ne tost ne.. muzun diğer yarısını naptın??
Kahvaltı 07:00
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
1 ceviz, 1 bardak süt
Öğle 14:00
1 tb tost, süt, 1 activia yoğurt
Akşam 19:40
Yarım muz, yarım wasa sandviç, süt
Bir avuç tuzsuz çekirdek
Uyumadan 2 kuru kayısı
Su: 2.5 lt (3.5 yaparım)
Spor:
6. Gün
Mekik : 100
Squat : 75
Wallsit : 60 sn
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
500 ip
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
Daha yapmadım ama 20 dk stepper da yapıcam inşallah azcık gücüm kalırsa da leslie 3 mil. İnci yapmış ben de yapmam lazım
Cnm cok sagol iyi İnş atesi yok bogaz enfeksiyonu olmuş sanırım doktora götursem antibiyotik verecek kullanmak istemiyorum keçiboynuzu pekmezi fındık falan veriyorum cok sukur iyi şimdilik ilaç kullanımı azaldıkça daha çabuk iyileşiyor kadır tugcu sagolsun :)Oy kıyamam sanaaaaçocuk nasıl oldu canım
Kız Bu ne yemek ye yemek
Cnm saka yapıyorum ben takılmam oyle seylere dedım ya :)5816bursa ne kdr uğraştık seni özele almak için aşkolsun.. hem ben sana özel attım.. herkes artık bursaya özel resim atsın lütfen.. Bursa sende bana at gruba koyarım ben. . Şimdi at zayıflayınca yine atarsın öncesi sonrası yaparız..
Kız regl mi olcan? 700 artık çok. Menünü de paylaşmadın. Kötü mü beslendin? Wc çok etkilerBen bugün tartıldım
Ödem atıcı şeyler yapmam lazım
Wc problemim de var ki hiç olmazdı bende
Bugün artı 700 dum yine yarına daha da azalır inşallah
Muzun diğer yarısını spordan çıkınca arkadaşıma yedirdim wasa nın yarısını da. Bölüştük onları.Ya taktın benim ekmeklere.. bende seninlilere takim mi?? Çekirdek ne tost ne.. muzun diğer yarısını naptın??
Inş bir şeyi kalmaz canım ben bu yil hastalıktan çok çektim cocuklarda.Cnm cok sagol iyi İnş atesi yok bogaz enfeksiyonu olmuş sanırım doktora götursem antibiyotik verecek kullanmak istemiyorum keçiboynuzu pekmezi fındık falan veriyorum cok sukur iyi şimdilik ilaç kullanımı azaldıkça daha çabuk iyileşiyor kadır tugcu sagolsun :)
Aminn inşallah teşekkür ederimmÇok acıktım bu gün çok zorlandım. Sahurda canım istemiyor maalesef. Ama zorla yiyeceğim bu gece.
17.00 şimdilik. Bakalım eşim şantiyede yerse beklerim 19.00 a kadar.
İnşallah orta kulaktan değildir. Çok zor oluyor o. Rabbim şifa versin canım
Teşekkürler :)Jalepone geçmiş olsun
Şimdilik benimde geçti inşallah tekrarlamazSenin seruma kattıkları ilacı kalçadan vuruldum .4-5 saate gecti. KBB seni işitme testine yollayacak. Ben araştırma gereği duymadım. Mr dan da korkuyorum zaten.
Takıl takıl hippo nun üstüne git.Cnm saka yapıyorum ben takılmam oyle seylere dedım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?