Şimdi yszacam canım hayır kötü beslenmedim. Iki gün cuma ve cumartesi disinda. Ondan sonra dikkat ettim ama tuzlu yedim ondan oldu diye düşünüyorumKız regl mi olcan? 700 artık çok. Menünü de paylaşmadın. Kötü mü beslendin? Wc çok etkiler
Muzun diğer yarısını spordan çıkınca arkadaşıma yedirdim wasa nın yarısını da. Bölüştük onları.
Tost da mecburen iş yerinde yedim. Çekirdek bir avuç tuzsuz o faydalı bi kere.
SENİN EKMEKLERE TAKTIM EVETsenle küsüm ben
Kız bütün ramazan sıcak pide yememişim.. minnacık ekmeğime taktın ya.. senin korkundan ekmek yiyemiyorum.. baklava yerim görürsün ha..Ankaaaa ankaaaaaaa hippo beni üzüyor ankaaaa
Eve geldim demin tartındım ilk kez vermiş göründüm valla. Tuz demiştik doğru ama wc yi halletmen lazım o çok fark ettirirŞimdi yszacam canım hayır kötü beslenmedim. Iki gün cuma ve cumartesi disinda. Ondan sonra dikkat ettim ama tuzlu yedim ondan oldu diye düşünüyorumsen verdinmi artıları
Kız bütün ramazan sıcak pide yememişim.. minnacık ekmeğime taktın ya.. senin korkundan ekmek yiyemiyorum.. baklava yerim görürsün ha..
Oku oku bitiremedim çok yorucu. Offfff dünyayı yemişsin hahaha.
Çiçek ekmeğin yaprağıymış bak bak laflara bak. 1 top ekmek götürmüşsün işte
Bazlama çeyrek miiiiii kız beyaz ekmek ya o anammmMenümü vereyim
Sahur çeyrek yumurtalı bazlama
Iftar:1 kase çorba
1 kepçe susuz eti bol nohut
2 kaşık bulgur pilavı ve salata
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayı
2.litre su
Oyyyy bazlama çok küçük bir şeydi canım ya avuç içimi kaplar ancak... ama diğer dediklerine katılıyorum b3n en iyisi bir yeşil çay demleyeyimBazlama çeyrek miiiiii kız beyaz ekmek ya o anammm
Nohut da gaz yapar bulgur şişirir galiba artıya sebep olabilir bunlar. İftar porsiyonlaron çok güzel yoksa.
Aynen canım götür yeşil çayı ohhhhhOyyyy bazlama çok küçük bir şeydi canım ya avuç içimi kaplar ancak... ama diğer dediklerine katılıyorum b3n en iyisi bir yeşil çay demleyeyim
Sen yatmadan yarım saat önce pulbiberli yoğurt kuru yap canım. Belki faydası olur.
Ay çok alemsin. Ekmek de olsa almış işte çiçek. HeheheKocam 10 senede çiçek almış yemezsem ayıp olurdu
Çok teşekkür ederim canım :)Jalapeno çok.geçmiş olsun canım bizi de haberdar et kuzum.
Sahurda yiyeyim mi canim başka bir şey yemem :)Sen yatmadan yarım saat önce pulbiberli yoğurt kuru yap canım. Belki faydası olur.
Valla yaptığın kalınlık ve boy dedigim sekilde olursa 100 tane cikiyir canim. Hamurda seker olmadigi icin gayet hafif şerbetin şekeri onu gayet tatlandiriyir. Benim eşim de kv de yeniliklere çok açık d3gildir ama bu tatlıya bayılıyorlar evimin favorisi yani.tevafuk55 Kaç tane çıkıyor canım bu malzeme ile? Hamurdan hiç şeker yok, yerken nasıl geliyor ağıza?
Sinir ve stres tetikliyor genelde. Ben ilk gebeligimde doğuma yakın sezeryan korkusundan geçirdim. Evin antresinde sağa sola çarpan çarpan yürüyordum, sabah uyanınca olmustu. Yıllardır olmuyordu son bebeğim 2 aylık falandır oldu, bir de yeni oldu. Sonuncu neden oldu anlamadım ama. Ortada bir şey yoktu çünkü. İç kulaktaki denge sivisiyla alakalı çıkıyor genel olarak. Tedavisi yok. Atak gelince ilaç. Geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim canım :)
Senin borcamdakleri saydım 20 kusurdu de. Eşime diyeyim Antep fıstığı alsin bari. Birazdan yapayım, cumartesi sabah da şerbet dokerim.Valla yaptığın kalınlık ve boy dedigim sekilde olursa 100 tane cikiyir canim. Hamurda seker olmadigi icin gayet hafif şerbetin şekeri onu gayet tatlandiriyir. Benim eşim de kv de yeniliklere çok açık d3gildir ama bu tatlıya bayılıyorlar evimin favorisi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?