Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şimdi yszacam canım hayır kötü beslenmedim. Iki gün cuma ve cumartesi disinda. Ondan sonra dikkat ettim ama tuzlu yedim ondan oldu diye düşünüyorum sen verdinmi artıları

Şimdi yszacam canım hayır kötü beslenmedim. Iki gün cuma ve cumartesi disinda. Ondan sonra dikkat ettim ama tuzlu yedim ondan oldu diye düşünüyorum sen verdinmi artıları
Eve geldim demin tartındım ilk kez vermiş göründüm valla. Tuz demiştik doğru ama wc yi halletmen lazım o çok fark ettirir
Kız bütün ramazan sıcak pide yememişim.. minnacık ekmeğime taktın ya.. senin korkundan ekmek yiyemiyorum.. baklava yerim görürsün ha..

Yiyemiyor musun hergün yiyorsun korku olmasa ne kadar yicen yaaaa

Sen bakşava ye ben de seni yerim yaparım bak zaten çok açım.

Menümü vereyim
Sahur çeyrek yumurtalı bazlama

Iftar:1 kase çorba
1 kepçe susuz eti bol nohut
2 kaşık bulgur pilavı ve salata

Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayı
2.litre su

Menümü vereyim
Sahur çeyrek yumurtalı bazlama

Iftar:1 kase çorba
1 kepçe susuz eti bol nohut
2 kaşık bulgur pilavı ve salata

Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayı
2.litre su
Bazlama çeyrek miiiiii kız beyaz ekmek ya o anammm

Nohut da gaz yapar bulgur şişirir galiba artıya sebep olabilir bunlar. İftar porsiyonlaron çok güzel yoksa.

Bazlama çeyrek miiiiii kız beyaz ekmek ya o anammm

Nohut da gaz yapar bulgur şişirir galiba artıya sebep olabilir bunlar. İftar porsiyonlaron çok güzel yoksa.
Oyyyy bazlama çok küçük bir şeydi canım ya avuç içimi kaplar ancak... ama diğer dediklerine katılıyorum b3n en iyisi bir yeşil çay demleyeyim

tevafuk55 Kaç tane çıkıyor canım bu malzeme ile? Hamurdan hiç şeker yok, yerken nasıl geliyor ağıza?
Valla yaptığın kalınlık ve boy dedigim sekilde olursa 100 tane cikiyir canim. Hamurda seker olmadigi icin gayet hafif şerbetin şekeri onu gayet tatlandiriyir. Benim eşim de kv de yeniliklere çok açık d3gildir ama bu tatlıya bayılıyorlar evimin favorisi yani.

Çok teşekkür ederim canım :)
Sinir ve stres tetikliyor genelde. Ben ilk gebeligimde doğuma yakın sezeryan korkusundan geçirdim. Evin antresinde sağa sola çarpan çarpan yürüyordum, sabah uyanınca olmustu. Yıllardır olmuyordu son bebeğim 2 aylık falandır oldu, bir de yeni oldu. Sonuncu neden oldu anlamadım ama. Ortada bir şey yoktu çünkü. İç kulaktaki denge sivisiyla alakalı çıkıyor genel olarak. Tedavisi yok. Atak gelince ilaç. Geçmiş olsun.

Senin borcamdakleri saydım 20 kusurdu de. Eşime diyeyim Antep fıstığı alsin bari. Birazdan yapayım, cumartesi sabah da şerbet dokerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…