- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Senin boy kaç cnm. . Beklediğimden zayıfsın maşallah. . Fazlan yok orantılısın..Sagol cnm bayram sonrası alıcam İnş ölçüleri
Oldu mu etiketledim seni..Hippo bana da özelden atar mısın canımhippotalamus
3 fast derkenKizlar menum
1 kase mercimek corbasi
2 sarma
1 kuru dolma
Salata
1 dilim kavun karpuz
15 kiraz
Su 2 litre
Spor 6000 adım
2 defa leslie 3 fast mil
Teşekkür ederim aynen bende ilaç aldım inşallah gerek kalmazSinir ve stres tetikliyor genelde. Ben ilk gebeligimde doğuma yakın sezeryan korkusundan geçirdim. Evin antresinde sağa sola çarpan çarpan yürüyordum, sabah uyanınca olmustu. Yıllardır olmuyordu son bebeğim 2 aylık falandır oldu, bir de yeni oldu. Sonuncu neden oldu anlamadım ama. Ortada bir şey yoktu çünkü. İç kulaktaki denge sivisiyla alakalı çıkıyor genel olarak. Tedavisi yok. Atak gelince ilaç. Geçmiş olsun.
15 dk olan varya 3 fast mil ondan3 fast derken
Hııı ben de 45 dk olan sandım.. Ben yapamayoverdim spor kıskanmıştım15 dk olan varya 3 fast mil ondan
Sagol kaptan kalıbım iri bıraz 50 kiloda olsam boyle duruyorum :) alt tarafı az törpulersem İnş daha iyi olucakBaktım şimdi5816bursa hiç kilon yok 69 gibi durmuyorsun. Kızlar kimse kilosunu göstermiyor aranızda en gobekli ben varım.
Sagol cnm en son 167 dı :)Senin boy kaç cnm. . Beklediğimden zayıfsın maşallah. . Fazlan yok orantılısın..
İnş cnm basen var inş oda giderse super olucak
Aynen canim bende o dertten muzdarip imİnş cnm basen var inş oda giderse super olucak
Bayramı gecırelım İnş sıkı bir spor yuzme erir onlar merak etmeAynen canim bende o dertten muzdarip im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?