HarikasınAnka
50 ip atlama
40 sn wall sit
30 sn plank
50 mekik
Squat yapamadım.. hiç sevmedim ben onu ya.. Bugün leslie ye de tekrar başlıcaktım ama belim ve Karnım çok ağrıyordu.. başlıcam ama inşallah. .
Dimi çok gıcık squatHarikasın
Bende sevmedim sakuatı yapamıyorum herhalde ondan
Vayy süper olmuş canım eline sağlık
Çok pratik değil mi yapımı da
Bende Plates yapıcam çok faydasını görmüştüm önceki diyetimdeSquat çok güzel kızlar niye sevmediniz. Bayramdan sonra kendimi spora adayacağım ben de. Leslie 3 mil , stepper ve bölgesel hareketlerle bomba gibi geliyorummmm
Eline sağlık çok güzel görünüyorlar
Pratik de yamuk gibi bunlar. Tek tek mı yapsaydım acaba. Şerbeti çekince düzelir belki.Çok pratik değil mi yapımı da
Evet yapımına bağlı demistim ya o yüzden ama çok begenilecek emin olİlk tepsi kalın oldu, 49 tane çıktı.
Belki biz yanlış yapıyoruz da ondan dırDimi çok gıcık squat
Evet canim ben yarismaya girerken yaptim daha iki gun once buzluga attigim kismi iftara 1.5 saat kala çıkarıp serbetledim. Oda sıcaklığına gelince.Tevafuk55 buzluğa atılıyor dedin değil mi
Niye yamuk oldu ki canım hamur ü mu yumuşaktı. Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım elle uzun rulolar yapıp kesmiştimPratik de yamuk gibi bunlar. Tek tek mı yapsaydım acaba. Şerbeti çekince düzelir belki.
Teşekkür ederim. Gelin beraber yiyelim inşallah.Eline sağlık çok güzel görünüyorlar
Acaba ununu az mı koydum. Sanki hemen dağılacak gibi duruyor. Hele ince olanları.Niye yamuk oldu ki canım hamur ü mu yumuşaktı. Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım elle uzun rulolar yapıp kesmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?