Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen grupta yok msuun
Yokum bursa gelsn diye çıkmıştım
Kiz ben 15×2 toplam 30 dk leslie yaptim sen neler yapmissin miu vucudun sıklasacak iyice kas yapican maşallah sana
Heee 15 dk lıktan 2 tane tamam tamaaaammm
Kizlar menum
1 kase mercimek corbasi
2 sarma
1 kuru dolma
Salata
1 dilim kavun karpuz
15 kiraz
Su 2 litre
Spor 6000 adım
2 defa leslie 3 fast mil
Oh oh sarmalar dolmalar pirinçler şişsin oh yarına artılar gelsn ohhhh

@anka_misali
50 ip atlama
40 sn wall sit
30 sn plank
50 mekik

Squat yapamadım.. hiç sevmedim ben onu ya.. Bugün leslie ye de tekrar başlıcaktım ama belim ve Karnım çok ağrıyordu.. başlıcam ama inşallah. .
Vaysssss sporu coşturdum diyosun
Kızlar uyudu şükür
Sahura yeşil mercimek haşladım yoğurt ve yeşillikle karıştırıp yiyecem bağırsaklarıma da iyi gelir 82,600 den daha düşük bi rakam görürüm inşallah
Harika bir sahur menüsü aşkışşşş
Squat çok güzel kızlar niye sevmediniz. Bayramdan sonra kendimi spora adayacağım ben de. Leslie 3 mil , stepper ve bölgesel hareketlerle bomba gibi geliyorummmm
Keptin is comingggggg yol açınmmm
Duydum kız ama ben de gelcem yemeye çok açım

Kızlar benim oğlan yeni uyuduö. Ben ne ara iş yapıcam ne ara spor yapıcam.. offf...

Kızlar benim oğlan yeni uyuduö. Ben ne ara iş yapıcam ne ara spor yapıcam.. offf...
Offf deme canım şükret lütfen. Bi yolunu bulursun. Hem zaten koşturuyorsun o da spor değil mi
Geçende bir video izledim kadın bebişini indirip kaldırıp birlikte eğlenerek spor yapıyordu

Offf deme canım şükret lütfen. Bi yolunu bulursun. Hem zaten koşturuyorsun o da spor değil mi
Geçende bir video izledim kadın bebişini indirip kaldırıp birlikte eğlenerek spor yapıyordu
Bende yapıyorum kızla indirip kaldırıyorum mekik çekerkende geliyor öpüyor sarılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…