Olabilir canım unu kurabiye hamuru olacak kadar olacaktı.Acaba ununu az mı koydum. Sanki hemen dağılacak gibi duruyor. Hele ince olanları.
Iyi geceler canımKızlar şarjım bitmek üzere biraz kafa dinliyim sahur yapıp yatıcam iyi geceler hepiciniğinize bye
Yokum bursa gelsn diye çıkmıştımSen grupta yok msuun
Heee 15 dk lıktan 2 tane tamam tamaaaammmKiz ben 15×2 toplam 30 dk leslie yaptim sen neler yapmissin miu vucudun sıklasacak iyice kas yapican maşallah sana
Oh oh sarmalar dolmalar pirinçler şişsin oh yarına artılar gelsn ohhhhKizlar menum
1 kase mercimek corbasi
2 sarma
1 kuru dolma
Salata
1 dilim kavun karpuz
15 kiraz
Su 2 litre
Spor 6000 adım
2 defa leslie 3 fast mil
Vaysssss sporu coşturdum diyosun@anka_misali
50 ip atlama
40 sn wall sit
30 sn plank
50 mekik
Squat yapamadım.. hiç sevmedim ben onu ya.. Bugün leslie ye de tekrar başlıcaktım ama belim ve Karnım çok ağrıyordu.. başlıcam ama inşallah. .
Harika bir sahur menüsü aşkışşşşKızlar uyudu şükür
Sahura yeşil mercimek haşladım yoğurt ve yeşillikle karıştırıp yiyecem bağırsaklarıma da iyi gelir 82,600 den daha düşük bi rakam görürüm inşallah
Keptin is comingggggg yol açınmmmSquat çok güzel kızlar niye sevmediniz. Bayramdan sonra kendimi spora adayacağım ben de. Leslie 3 mil , stepper ve bölgesel hareketlerle bomba gibi geliyorummmm
Duydum kız ama ben de gelcem yemeye çok açım@MiuLego duymasın
Özelden msj geldi mi15 dk stepper yaptım ama leslie ı ıhuyucam çok uykuö geldi
Ya bugün işlerim vardı çok. Bayram hazırlığı. Sonra komşu misafirliğe geldi . Telaşlılı ve yoğun bi gündü tatlımumut-16 nerdesin. Yoksun hiç.
Bayram geliyor, herkes harıl harıl temizlik yapıyor. Ben bugün sporumu yapmadım. Temizliği spora saydım.Ya bugün işlerim vardı çok. Bayram hazırlığı. Sonra komşu misafirliğe geldi . Telaşlılı ve yoğun bi gündü tatlım
Aynen flo canım , aynen öyle :)Bayram geliyor, herkes harıl harıl temizlik yapıyor. Ben bugün sporumu yapmadım. Temizliği spora saydım.
Dün de gece 12 de benim misafirim vardı. Sahura kadar oturduğumu bilen geliyor :)Misafirler daha yeni gitti düşün yani
Evet ya. Zaman yetişmiyor. Ramazan nasıl geçti anlamadım. Düzen değişiyo zaten.Dün de gece 12 de benim misafirim vardı. Sahura kadar oturduğumu bilen geliyor :)
Gelmedi yokÖzelden msj geldi mi
Uff ya bi olmadı. . Etiket yaptım sana o kadar..Gelmedi yok
Ya ben gruptan çıkmaya çalışırken yanlışlıkla özel mesajı mı kapadım ayarınk mı bozdum naptım ua of
Bence miu özel msj almayı kapatmıştırUff ya bi olmadı. . Etiket yaptım sana o kadar..
Offf deme canım şükret lütfen. Bi yolunu bulursun. Hem zaten koşturuyorsun o da spor değil miKızlar benim oğlan yeni uyuduö. Ben ne ara iş yapıcam ne ara spor yapıcam.. offf...
Sagol cnm aynen Masallah gurubaBursa hiç kilon yok inceciksin
Bizim grubun maşallahı var ya
Bence sadece sporla şekillenmemiz gerekiyor
Bende yapıyorum kızla indirip kaldırıyorum mekik çekerkende geliyor öpüyor sarılıyorOfff deme canım şükret lütfen. Bi yolunu bulursun. Hem zaten koşturuyorsun o da spor değil mi
Geçende bir video izledim kadın bebişini indirip kaldırıp birlikte eğlenerek spor yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?