Ayyy ne güzel ya!? Aynen benim de olsa ben de öyle yaparım heralde. Birlikte spor yaparızBende yapıyorum kızla indirip kaldırıyorum mekik çekerkende geliyor öpüyor sarılıyor
Kızz nerdesın yaa özledim He :) gordun mü benıAyyy ne güzel ya!? Aynen benim de olsa ben de öyle yaparım heralde. Birlikte spor yaparız
Olur inşallah CanımAyyy ne güzel ya!? Aynen benim de olsa ben de öyle yaparım heralde. Birlikte spor yaparız
Umarım canımOlur inşallah Canım
İnş olur cnm sen kilonu ver ustune düşeni yap İnş Rabbim nasip ederAyyy ne güzel ya!? Aynen benim de olsa ben de öyle yaparım heralde. Birlikte spor yaparız
Bugün gelen misafirlerimin 3 tane oğlu vardı aralarında 2 şer yaş var en büyük 9 yaşında . Cıvıl cıvıllar . İmrendim çook
Umarım tatlım. Uğraşıyorum. Ama Rabbim istesin . Künfe yekünİnş olur cnm sen kilonu ver ustune düşeni yap İnş Rabbim nasip eder
İyi geceler canımBen yatıyorum iyi geceler yarın bir sürü işim var yatarken kafamda neler yapıcağımı kurayım uyuyum
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
AminnnRabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Tarif veriri misin canımKkızlar sahurumu yaptım yaptığım salata harika olmuş içine pul biber birazda limon sıktım yarın yine yapıcam favori akşam yemeğim oldu sizde deneyin
Rabbim nasip eder insallah canimBugün gelen misafirlerimin 3 tane oğlu vardı aralarında 2 şer yaş var en büyük 9 yaşında . Cıvıl cıvıllar . İmrendim çook
Sağol canım.amin. Azcık ağladım . Rahatladım biraz.Rabbim nasip eder insallah canim
Mübarek sahur hürmetine içind e bulunduğumuz mübarek ay hürmetine canım rabbim nasip etsin. Canını sıkma dualarımız seninle..Sağol canım.amin. Azcık ağladım . Rahatladım biraz.
Ammmiiinn ....Mübarek sahur hürmetine içind e bulunduğumuz mübarek ay hürmetine canım rabbim nasip etsin. Canını sıkma dualarımız seninle..
Tuh ya yazık olmuş allah kolaylık versin ben de yoruldum bugun sukur kolayladım yarın kapıları ve mutfak dolabını da silersem sadece supurüp silip halıları sermek kalıyorSelam kızlar. Ben temizliği bitirmiştim ne güzel geçen gün çok fena yağmur dolu falan yağdı. Ben hastanedeydim. Cam açık olunca içeri su girmiş hep. Perdelerim de kirlenmiş. Yeni yıkamıştım. Şimdi yeniden camları silip o perdeyi yıkayacağım. Gunduz hiç birşey yapamıyorum ben. Gece ne yapsam kar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?