- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hadi ya biryerden sonra yaramıyor canım geçmiş olsun..Dehşet midem bulanıyor kızlar. Akşam ve sahurda yedigun içmiştim ondan mı oldu acaba
Günaydın canım. Kolay gelsin sana daGünaydın kızlar bayram öncesi herkese kolay gelsin
Çok şükür canım çok daha iyi teşekkür ederim canım. :)Günaydın canım. Kolay gelsin sana da
Elin nasıl oldu. Geçmiş olsun tatlım
Kiz yikar valla ortaligi ama kirk yilda bir kere yenince oyle oluyor ben kazanmaya alistim artik
Canim kolay gelsinGünaydın kızlar... benim bayram temizliği son güne kaldı. . Küçük oğlum sağolsun. . Dün elimi hiç bir şeye süremedim çünkü hiç uyumadı ne gece ne gündüz. . Bütün enerjimi emdi resmen.. Bugün artık çok derine girmeden Allah ne verdiyse yapıcam bakalım
O işi @MiuLego yapacaktı. Ben yetişemiyorum diye ona paslamıştım yapmamış.Sevinmeme ortam bile yapmadilarrakiplerin bu hafta kazananlarini da aciklamadilar
Kiz yikar valla ortaligi ama kirk yilda bir kere yenince oyle oluyor ben kazanmaya alistim artik
Dünkü nerde?? Oo kızlar daha bayram gelmeden kaçamaklar başladıı...Kizlar ben dun cok cok yedimm
Sabah
1kaynamis yumurta
1.5dilimtb ekmegi
1kk peynir
Domates sakatalik
Ara
Ev yapimi kk kadar dindurma sekersi
Simdilik bu kadar yedikce yazsam iyi olacak kacamak yapmayayim
Yapmaz tabi isine gelmemistir miu nunO işi @MiuLego yapacaktı. Ben yetişemiyorum diye ona paslamıştım yapmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?