Degisik derken sulu mu serbetli mi benim en sevdigim kadayifli muhallebi serbetlilerden de gul tatlisiBana değişik bir tatlı söylesenize kızlar
Anladım kaptancım.olmazmış madem tartıyı almam lazımmaalesef izin hakkın yok canım. bu hafta bildirimde bulunmadı yazılır bir sonraki hafta ikiye bolunur. izne ayrılsan da bolunur zaten. 2. haftada bildirim yapmazsan 3 e bolunur. 3. hafta yapmazsan diskalifiye olursun
Anladım kaptancım.olmazmış madem tartıyı almam lazımmaalesef izin hakkın yok canım. bu hafta bildirimde bulunmadı yazılır bir sonraki hafta ikiye bolunur. izne ayrılsan da bolunur zaten. 2. haftada bildirim yapmazsan 3 e bolunur. 3. hafta yapmazsan diskalifiye olursun
Çok haklısın canım kesinlikle katılıyorum önerileri e.inş almayız kilo flnKızlar.. fazla kilo veremesek bile kilo almayalım bayramda.. suyu ihmal etmeyelim. . Pilav, asitli içecek, beyaz ekmek, börek, tatlı yememeye dikkat edelim.. 7den sonra bişey yememeye çalışalım.. ben kendi dikkat edeceklerimi söylüyorum. . Bu arada kimseye diyette olduğumuzu söylemeyelim yoksa biliyorsunuz şimdi ye bişey olmaz muhabbetleri dönüyor. .
sağol canım sanadaGünaydın kızlar bayram öncesi herkese kolay gelsin
İyi yolculuklar canım aksilik işteHerkese merhaba
Biz çok şükür yola çıktık
Çıkarken binayı yıkıyorlardı ıslandık üstüne üstümde çamaşır suyu ile ağardı moralim bozuldu
Herkese hayırlı Bayram'lar
Benm bikaç gün sonraki halim.. Bugün bayram temizliği..Kızlaar valiz hazırlıyorum. 4 makine Çamaşır yıkadım.bir yandan da oğlan durmuyor.Evi silip süpürmem gerek..
Hepimize Allah yardım etsin
Katılıyorum ben yapacağımŞimdiAnka bildirim yapmak zorunda değiliz ama yapabiliriz dimi?? Yoksa ipin ucu kaçar..
Harikasın hippo çooook güzel spor leslie eklenmesi de çok iyi olmuş ip adedi artmışAnka @MiuLego
1 mil Leslie
100 mekik
50 sn wall sit
30 sn plank
50 ip atlama
Leslienin büyük bir çoğunluğunda 11 aylık oğlum kucağımdaydıplank yaparken saçımı çekti. İp atlamak için koridorun bi başına koydum koştum o gelene kdr ip atladım.. Bugün hiç uyumadı.. peşinde koşmaktan çok yorgunum. . Uyur inşallah dicem ama dün gece 2 den beri uyumuyo desem yalan olmaz..
Söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin hepsine katılıyorum!!!!Kızlar.. fazla kilo veremesek bile kilo almayalım bayramda.. suyu ihmal etmeyelim. . Pilav, asitli içecek, beyaz ekmek, börek, tatlı yememeye dikkat edelim.. 7den sonra bişey yememeye çalışalım.. ben kendi dikkat edeceklerimi söylüyorum. . Bu arada kimseye diyette olduğumuzu söylemeyelim yoksa biliyorsunuz şimdi ye bişey olmaz muhabbetleri dönüyor. .
Hahahhaha nerden buldun çok hoşuma gitti ayEki Görüntüle 2013058 @MiuLego bak ne buldum.. kim derdi ki kaptan yardımcısı olacaksın :))
Dokundu kaptanım sana gazlı içececk oruç falan tutunca tüm gün de midene bir şey girmeyince öyle oldu. İçme bir daha.Dehşet midem bulanıyor kızlar. Akşam ve sahurda yedigun içmiştim ondan mı oldu acaba
Kız aşk olsun
Yalan iftiraaaa
Laflara bak..Kiz yikar valla ortaligi ama kirk yilda bir kere yenince oyle oluyor ben kazanmaya alistim artik
Cumartesi yapıyom ki. YapacaaaamO işi @MiuLego yapacaktı. Ben yetişemiyorum diye ona paslamıştım yapmamış.
Benle de el çakması yap hemen
İnciiiiii inciiiiiiiiiiYapmaz tabi isine gelmemistir miu nun
Cumartesi yapıyom ki. Yapacaaaam
Cuma akşamları genelde çok yorgun düşüyom o yüzden cumartesi rahat rahat yapabiliyorum diyee. Sen bilirsin kaptancımmNiye cumartesi ki. Cuma sıcağı sıcağına yapsan vaktin olmaz mı. Olmazsa vakti olacak birine verelim bu işi. Ben zaten aynı gün yapamıyorum diye sana paslamıştım.
Cansin sen canKatılıyorum ben yapacağım
Harikasın hippo çooook güzel spor leslie eklenmesi de çok iyi olmuş ip adedi artmış
Söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin hepsine katılıyorum!!!!
Hahahhaha nerden buldun çok hoşuma gitti ay
Dokundu kaptanım sana gazlı içececk oruç falan tutunca tüm gün de midene bir şey girmeyince öyle oldu. İçme bir daha.
Kız aşk olsun
Yalan iftiraaaa
Laflara bak..
Cumartesi yapıyom ki. Yapacaaaam
Benle de el çakması yap hemen
İnciiiiii inciiiiiiiiii
Artık akşama kalmaz listemiz. 12 de bildirimler hadi aksilik oldu vs desek en geç 14.00 te biter.Cuma akşamları genelde çok yorgun düşüyom o yüzden cumartesi rahat rahat yapabiliyorum diyee. Sen bilirsin kaptancımm
Benim annemler de tartı fln getirme yük etme diyorlar. . Onların tartısı bozuk. . Banane götürücem..Kizlar tartiyi valize koyarken esimin bakislarini cekebilseydim gulmekten kirilirdiniz deliymisim gibi bakti bir seyde demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?