Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

maalesef izin hakkın yok canım. bu hafta bildirimde bulunmadı yazılır bir sonraki hafta ikiye bolunur. izne ayrılsan da bolunur zaten. 2. haftada bildirim yapmazsan 3 e bolunur. 3. hafta yapmazsan diskalifiye olursun
Anladım kaptancım.olmazmış madem tartıyı almam lazım
İyice sarıp kıyafetlerin arasına koyarım artık

maalesef izin hakkın yok canım. bu hafta bildirimde bulunmadı yazılır bir sonraki hafta ikiye bolunur. izne ayrılsan da bolunur zaten. 2. haftada bildirim yapmazsan 3 e bolunur. 3. hafta yapmazsan diskalifiye olursun
Anladım kaptancım.olmazmış madem tartıyı almam lazım
İyice sarıp kıyafetlerin arasına koyarım

Çok haklısın canım kesinlikle katılıyorum önerileri e.inş almayız kilo fln

Ay dün nasıl yorgundum erkenden uyudum daha yeni kalktım günaydıııınnnnn

Ardımdan gıybetler

Hepsini okudum geleceeeeemmmm tek tek

Kızlar rakipleri cumartesi yapıyom ya yani bugün yapacaaaağğğğğmmmm merak etmeyin

Şimdi Anka bildirim yapmak zorunda değiliz ama yapabiliriz dimi?? Yoksa ipin ucu kaçar..
Katılıyorum ben yapacağım
Harikasın hippo çooook güzel spor leslie eklenmesi de çok iyi olmuş ip adedi artmış
Söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin hepsine katılıyorum!!!!
Eki Görüntüle 2013058 @MiuLego bak ne buldum.. kim derdi ki kaptan yardımcısı olacaksın :))
Hahahhaha nerden buldun çok hoşuma gitti ay
Dehşet midem bulanıyor kızlar. Akşam ve sahurda yedigun içmiştim ondan mı oldu acaba
Dokundu kaptanım sana gazlı içececk oruç falan tutunca tüm gün de midene bir şey girmeyince öyle oldu. İçme bir daha.
inciakis maşallah canım sen 60 lara ne kadar hızlı bir giriş yaptın hedefine minnacık kaldı bu arada bu hafta @MiuLego yu yendin ama yeterince sevinmedin sanki
Kız aşk olsun
inciakis mütevazi seviniyor.. @MiuLego bi kazansın nasıl ortalığı yıkar :))
Yalan iftiraaaa
Kiz yikar valla ortaligi ama kirk yilda bir kere yenince oyle oluyor ben kazanmaya alistim artik
Laflara bak..
O işi @MiuLego yapacaktı. Ben yetişemiyorum diye ona paslamıştım yapmamış.
Cumartesi yapıyom ki. Yapacaaaam
Benle de el çakması yap hemen
Yapmaz tabi isine gelmemistir miu nun
İnciiiiii inciiiiiiiiii

Niye cumartesi ki. Cuma sıcağı sıcağına yapsan vaktin olmaz mı. Olmazsa vakti olacak birine verelim bu işi. Ben zaten aynı gün yapamıyorum diye sana paslamıştım.
Cuma akşamları genelde çok yorgun düşüyom o yüzden cumartesi rahat rahat yapabiliyorum diyee. Sen bilirsin kaptancımm

Dünkü menümü vereyim akşam sızıp uyuduğum için

Sabah 11:00
1 activia yoğurt, sade türk kahvesi

Öğle 13:55
Yarım tabak haşlanmış tavuk göğüs
Yoğurt, lor
Domates, salatalık

Akşam 20:30
Resimdeki

Eve gelince bir küçük sütlaç

Su: 2 lt

Spor:
7. Gün
Mekik : 50
Squat : 80
Plank : 45 sn
Wallsit : 70 sn

60 dk yürüyüş
15 dk eliptik
10 dk bisiklet

Eklentiler

• IMG_2859.webp
    20 KB · Görüntüleme: 32
Cansin sen can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…