Cansin sen can
Muhtemelen içinden senin artık delirdiğini düşünüyorKizlar tartiyi valize koyarken esimin bakislarini cekebilseydim gulmekten kirilirdiniz deliymisim gibi bakti bir seyde demedi
Benim annemler de tartı fln getirme yük etme diyorlar. . Onların tartısı bozuk. . Banane götürücem..
O zaman yaparı cuma günleri canım. İşyerinde bilgisayar başında oluyorum o saatte müsait oluyorum. Bu ramazanda ben sporda oluyorum sonuç açıklanınca eve gel saat 21:30 dan geç oluyor yorgunluktan olmadı. Ama cuma erken bitcek doğru o zaman hallederim sorun olmazArtık akşama kalmaz listemiz. 12 de bildirimler hadi aksilik oldu vs desek en geç 14.00 te biter.
Şimdi onlar sürekli yanımızda da ilk zamanlar pek anlamıyorlar.. sonra birden sen baya zayıfladın haa dedi.. :) ama o asıl annemgile gidince ne yapacağımı merak ediyor. . Oraya her gidişimde en az 2-3 kilo alıyorum :))Kız senin eşin falan diyor mu zayıfladın diye? Evlilerin eşleri ne yorum yapıyor merak ediyorum. Sonuçta git gide fıstık gibi oluyorsunuz
Verdi biraz ama oraya gidince nasıl olsa alır diye düşünüyordur. Dikkat edersin hippo. Eğer sporu ihmal etmezsen kilo almazsın kesinlikle. Vicdanın rahat etmediği birşey yedin hemen bi leslie yap erit onu emiŞimdi onlar sürekli yanımızda da ilk zamanlar pek anlamıyorlar.. sonra birden sen baya zayıfladın haa dedi.. :) ama o asıl annemgile gidince ne yapacağımı merak ediyor. . Oraya her gidişimde en az 2-3 kilo alıyorum :))
Annemgilde sosyal tesisler var.. havuz, spor salonu falan.. bahçe de büyük.. anneme şimdiden diyorum sen çocuklara ben spora.. bacıma da akşamları bahçede yürüyüş yaparız dedim.. bakalım bu sefer zayıflamayı düşünüyorum :))Verdi biraz ama oraya gidince nasıl olsa alır diye düşünüyordur. Dikkat edersin hippo. Eğer sporu ihmal etmezsen kilo almazsın kesinlikle. Vicdanın rahat etmediği birşey yedin hemen bi leslie yap erit onu emi
Ben de bi hoş oldum:) valla zaman ne çabuk geçti ne çok sohbet ettik. Ama bakıyorum sıralamada sonlarda olan takımlar hep en az konuşan ve az aktif olan takımlar. Böyle biz birbirimize motive oluyoruz. İyi ki katılmışım bu takıma diyorum yoksa şuan 58 kilolardaydım hala eminim. Takımı düşünmek beni inanılmaz durduruyor.@MiuLego ben merak ettimm 500lü sayfalara bakim dedim bizden önce nasıl yapıyorlarmış diye.. öyle gezinirken .senin mesajı gördüm duygulandım kız.. bikaç arkadaşa daha denk geldim. . Gelip dayanayıp gidenler.. bu arada biz 1600 sayfa yazmışız..
Havuz var ya inanılmaz bişey yüzebilsen hergün harika olur hem vücut sıkılaşır hem inanılmaz kalori yaktırır. Bilmiyorum ama sen çok inançlısın bu konuda ben de sana inanıyorum kaldı ki hedefine çok az kaldı. Bence de eksi ile geleceksin oradanAnnemgilde sosyal tesisler var.. havuz, spor salonu falan.. bahçe de büyük.. anneme şimdiden diyorum sen çocuklara ben spora.. bacıma da akşamları bahçede yürüyüş yaparız dedim.. bakalım bu sefer zayıflamayı düşünüyorum :))
Ben bari 89 olim diye uğraşıyor olabilirdim.. bende inş hedefe ulaşana kadar burdayım. . Sonrasında koruma. Sonra Mezunlar diye kendimize geyik topiği açarız :))Ben de bi hoş oldum:) valla zaman ne çabuk geçti ne çok sohbet ettik. Ama bakıyorum sıralamada sonlarda olan takımlar hep en az konuşan ve az aktif olan takımlar. Böyle biz birbirimize motive oluyoruz. İyi ki katılmışım bu takıma diyorum yoksa şuan 58 kilolardaydım hala eminim. Takımı düşünmek beni inanılmaz durduruyor.
Ayy inş.. bekarken de biraz kilo alsam hemen spora giderdim. 70 75 kilo falandım.. şimdi çok kızıyorum kendime kıymetini bilemedim havuzun diye. . Annemlere de kızıyorum hergün gitsenize diye ama işte olmuyo.. iHavuz var ya inanılmaz bişey yüzebilsen hergün harika olur hem vücut sıkılaşır hem inanılmaz kalori yaktırır. Bilmiyorum ama sen çok inançlısın bu konuda ben de sana inanıyorum kaldı ki hedefine çok az kaldı. Bence de eksi ile geleceksin oradan
Ne dediiiiiiii @MiuLegoKiz yikar valla ortaligi ama kirk yilda bir kere yenince oyle oluyor ben kazanmaya alistim artik
Zaten hep iş varken çocuklar durmazKızlaar valiz hazırlıyorum. 4 makine Çamaşır yıkadım.bir yandan da oğlan durmuyor.Evi silip süpürmem gerek..
Hepimize Allah yardım etsin
Cok zayiflama arrik abartma diyip duruyor 7 kilo daha verecem diyince kiziyo nerden verecen diyor
Muhtemelen içinden senin artık delirdiğini düşünüyor
Birşey diyor mu inci hiç yorum yapıyor mu zayıflamana?
Gotur canim ya ben pilini cikarip valizin altina koydum incecik zaten ne kadar yer kaplayacakBenim annemler de tartı fln getirme yük etme diyorlar. . Onların tartısı bozuk. . Banane götürücem..
Topiklerimi karıştırdın.Evde biraz iş yaptim oğlumu uyuttum çarşıya çıktım bir sürü eksik aldım yürüdüm. Şimdi bir yığın iş yin3 b3mi bekliyor 1.5 saat kendime maraton ilan ediyorum gelinc3 görüşürüz
Yapacakların
Balkon yıkama
Çamaşır asma
Kızımı yıkama
Çarşaf geçirme
2 tepsi pasta yapma
Açalım kızBen bari 89 olim diye uğraşıyor olabilirdim.. bende inş hedefe ulaşana kadar burdayım. . Sonrasında koruma. Sonra Mezunlar diye kendimize geyik topiği açarız :))
Aaa söylememiştin hatay zaten yeterdi bi de düneydoğulu uhuuuuu. O mutfakta işin zor ama sen yaparsınAyy inş.. bekarken de biraz kilo alsam hemen spora giderdim. 70 75 kilo falandım.. şimdi çok kızıyorum kendime kıymetini bilemedim havuzun diye. . Annemlere de kızıyorum hergün gitsenize diye ama işte olmuyo.. i
İnan miu Cum. . Anneme dedim bana özel fazla yemek yapma. . Dikkat edicem diye.. bu arada sölemedim belki ama biz güneydoğudanız.. mutfağımız çok geniş.. bide hataya gelin geldim. . Çok zengin bir mutfağımız varöyle olunca 100 kilo kaçınılmaz.. gerçi ben yemekten değil abur cubur tatlıdan kilo aldım..
Anca benle uğraşıyor inci işte
Hahahahhaha bekle ve gör diyeydinCok zayiflama arrik abartma diyip duruyor 7 kilo daha verecem diyince kiziyo nerden verecen diyor
Harika spor kız özellikle çarşaf geçirmece iyi ter attırırEvde biraz iş yaptim oğlumu uyuttum çarşıya çıktım bir sürü eksik aldım yürüdüm. Şimdi bir yığın iş yin3 b3mi bekliyor 1.5 saat kendime maraton ilan ediyorum gelinc3 görüşürüz
Yapacakların
Balkon yıkama
Çamaşır asma
Kızımı yıkama
Çarşaf geçirme
2 tepsi pasta yapma
Bende iyice sarip götürürüm inş..Gotur canim ya ben pilini cikarip valizin altina koydum incecik zaten ne kadar yer kaplayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?