Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız bizde ne tas pilavları, dolmalar, acılı ekşili yemekler var bilsen.ç bide üstüne annem de ağrılı. . Süper hamur işi yapar. . Sorma benim mutfak tam evrensel.. hatay, Güneydoğu, doğu anadolu eltimden öğrendiğim suriye yemekleri (geçen kategori birinci olduğum yemek) bide ben üstüne nerde bi değişik yemek görsem üşenmem yaparım.. Dünya Mutfağı falan. . Bi yarışamada ravioli bilem yaptım. .

Şuan okurken kilo aldım sanırım üşen anam üşen evde olunca o yemekler yeniliyor işte dayanmak çok zor. En güzeli üşenip hiçbirşey yapmamak

Kır yumurta ye tam ankalık çözümler hem de kalorisiz :) ağır oluyor çoook kalorili oluyor hep zarar kaptan. Cidden en güzeli az yapmak az yemek
Aynen tavada yumurta, ekmek arası peynir, haşlanmış mercimek. Ya da alo etkilemek

Sahurda ne yedim
Hazır yufkanın içine yumurta kırdım tavada pişirdim yedim

***523. ETAP TAKIM İÇİ ANALİZİ***
(16-23 haziran)

1. Jalapeno %2.??
2. İnciakis %1.87
3. Anka_misali %1.77

VEEEE KAPIŞMALAAAR GARDINIZI ALIN

anka_misali ve Sily KAZANAAAAAN ankaaaaa anka geçen haftadan sonra küllerinden doğduuuu sily ye yenmek nasıl olurmuş gösterdiiii

florence_N ve hippotalamus KAZANAAAAAN hipppooooooooo her hafta en heyecanlı kapışmalarda başı çekiyorlar

inciakis ve MiuLego KAZANAAAAAN inciiiiiiiiiiiii
Her hafta kazanmaya başladı durmuyor durmuyooooorrrr (sonuçta gönüllerin kazananı da miu )

Korhilalp ve tevafuk55 KAZANAAAAAN korhiiiiiiiiiiii
Korhi şaşırtmıyorrrrr ama tevafuk artıyla şaşırttı hafta inanılmaz bir eksiyke geleceeek eminizz

umut-16 ve 5816bursa KAZANAAAAAN bursaaaaaaa
Umuttan haftaya atak bekliyoruz daha çok katılım bir deee

eylul7158eylul - ICIR - Jalapeno KAZANAAAAAN jalapenooooo bakalım tatilde de bu performansı devam ettirebilecek mi jalooooo

Kazanan ve dereceye giren herkese tebrikler kızlar!
Yendiğiniz rakiplerinizle istediğiniz kadar uğraşın sonuçta 1 haftalık emeğin karşılığıı inci hariç o uğraşmasın

Herkesi tebrik ederim güzel bir hafta oldu kıl payı kaçan 1. Liğimiz var ama yine de 2. Olarak derecemiz var. 100 gr dahi ne kadar önemli biliyoruz artık lütfeeeeen ona göre besleneliö

hedef haftaya olmaaak

Aynen tavada yumurta, ekmek arası peynir, haşlanmış mercimek. Ya da alo etkilemek

Sahurda ne yedim
Hazır yufkanın içine yumurta kırdım tavada pişirdim yedim
Hahahahhahaha üşengeçlikte kapışalım senle. Bu yumurtayı bi sevsem ah aynı senin gibi beslenirdm kesin afiyet olsun canjm iyi ettin oturup uzun uzun yemek mi hazırlıcaktın bi de

Haftaya da ben kazancam sonraki hafta da. Hep ben kazanıo silye yetişeceğim
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…