- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız bizde ne tas pilavları, dolmalar, acılı ekşili yemekler var bilsen.ç bide üstüne annem de ağrılı. . Süper hamur işi yapar. . Sorma benim mutfak tam evrensel.. hatay, Güneydoğu, doğu anadolu eltimden öğrendiğim suriye yemekleri (geçen kategori birinci olduğum yemek) bide ben üstüne nerde bi değişik yemek görsem üşenmem yaparım.. Dünya Mutfağı falan. . Bi yarışamada ravioli bilem yaptım. .Açalım kız
Aaa söylememiştin hatay zaten yeterdi bi de düneydoğulu uhuuuuu. O mutfakta işin zor ama sen yaparsın
Anca benle uğraşıyor inci işte
Hahahahhaha bekle ve gör diyeydin
Harika spor kız özellikle çarşaf geçirmece iyi ter attırır
Bayram çıldırmacasıYaa yarın bayram evde bir suru iş var. Eşim alışverişe gitti herşeyin resmini atıp bak diyip duruyor. Çocuklar durmuyor. Bacağıma bişey oldu basamıyorum. Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeee
Şuan okurken kilo aldım sanırımKız bizde ne tas pilavları, dolmalar, acılı ekşili yemekler var bilsen.ç bide üstüne annem de ağrılı. . Süper hamur işi yapar. . Sorma benim mutfak tam evrensel.. hatay, Güneydoğu, doğu anadolu eltimden öğrendiğim suriye yemekleri (geçen kategori birinci olduğum yemek) bide ben üstüne nerde bi değişik yemek görsem üşenmem yaparım.. Dünya Mutfağı falan. . Bi yarışamada ravioli bilem yaptım. .
Aynen. Bıraktım yattım şu an.Bayram çıldırmacası
Oh iyi yaptın senden önemli mi be temizlik pofAynen. Bıraktım yattım şu an.
Aynen ben çok üşenirim. Doğunun yemekleri de ağır gelir bana. Sadece antepin kuru dolmasını çok severim.Şuan okurken kilo aldım sanırımüşen anam üşen evde olunca o yemekler yeniliyor işte dayanmak çok zor. En güzeli üşenip hiçbirşey yapmamak
Kır yumurta ye tam ankalık çözümler hem de kalorisiz :) ağır oluyor çoook kalorili oluyor hep zarar kaptan. Cidden en güzeli az yapmak az yemekAynen ben çok üşenirim. Doğunun yemekleri de ağır gelir bana. Sadece antepin kuru dolmasını çok severim.
Aynen tavada yumurta, ekmek arası peynir, haşlanmış mercimek. Ya da alo etkilemekKır yumurta ye tam ankalık çözümler hem de kalorisiz :) ağır oluyor çoook kalorili oluyor hep zarar kaptan. Cidden en güzeli az yapmak az yemek
Hahahahhahaha üşengeçlikte kapışalım senle. Bu yumurtayı bi sevsem ah aynı senin gibi beslenirdm kesinAynen tavada yumurta, ekmek arası peynir, haşlanmış mercimek. Ya da alo etkilemek
Sahurda ne yedim
Hazır yufkanın içine yumurta kırdım tavada pişirdim yedim
Kız oğlanla eşime patates biber kızarttım. Tost yaptım. Onlar kalorili diye kendime bunu yaptım.Hahahahhahaha üşengeçlikte kapışalım senle. Bu yumurtayı bi sevsem ah aynı senin gibi beslenirdm kesinafiyet olsun canjm iyi ettin oturup uzun uzun yemek mi hazırlıcaktın bi de
***523. ETAP TAKIM İÇİ ANALİZİ***
(16-23 haziran)
1. Jalapeno %2.??
2. İnciakis %1.87
3. Anka_misali %1.77
VEEEE KAPIŞMALAAAR GARDINIZI ALIN
anka_misali ve Sily KAZANAAAAAN ankaaaaaanka geçen haftadan sonra küllerinden doğduuuu sily ye yenmek nasıl olurmuş gösterdiiii
florence_N ve hippotalamus KAZANAAAAAN hipppoooooooooher hafta en heyecanlı kapışmalarda başı çekiyorlar
inciakis ve MiuLego KAZANAAAAAN inciiiiiiiiiiiii
Her hafta kazanmaya başladı durmuyor durmuyooooorrrr (sonuçta gönüllerin kazananı da miu )
Korhilalp ve tevafuk55 KAZANAAAAAN korhiiiiiiiiiiii
Korhi şaşırtmıyorrrrr ama tevafuk artıyla şaşırttı hafta inanılmaz bir eksiyke geleceeek eminizz
umut-16 ve 5816bursa KAZANAAAAAN bursaaaaaaa
Umuttan haftaya atak bekliyoruz daha çok katılım bir deee
eylul7158eylul - ICIR - Jalapeno KAZANAAAAAN jalapenooooobakalım tatilde de bu performansı devam ettirebilecek mi jalooooo
Kazanan ve dereceye giren herkese tebrikler kızlar!
Yendiğiniz rakiplerinizle istediğiniz kadar uğraşın sonuçta 1 haftalık emeğin karşılığııinci hariç o uğraşmasın
Herkesi tebrik ederimgüzel bir hafta oldu kıl payı kaçan 1. Liğimiz var ama yine de 2. Olarak derecemiz var. 100 gr dahi ne kadar önemli biliyoruz artık lütfeeeeen ona göre besleneliö
hedef haftayaolmaaak
Tosta hayır diyebildin yani o kokusuna falanKız oğlanla eşime patates biber kızarttım. Tost yaptım. Onlar kalorili diye kendime bunu yaptım.
Hahahahahha yaparsın ilaç da bozmadı sanki seni bu sefer dimiHaftaya da ben kazancam sonraki hafta da. Hep ben kazanıo silye yetişeceğim
Eline sağlık canım
Ben tosta çok düşkün değilim. Biber kızartması koktu bana domates soslu ama yemedim.Tosta hayır diyebildin yani o kokusuna falan
Valla bıraksam battı balık yan gider dicem sıkıyorum kendimi. İftardan sonra mutfakta durmuyorum fazlaHahahahahha yaparsın ilaç da bozmadı sanki seni bu sefer dimi
Bizde seni seviyoruz.. merak ettik.. ihmal etme bizi bi daha. .
Dikkat edinHayirli yolculuklar canimbiz de yarin ogleden sonra cikariz
Sily bu arada boşmu duracak sayin keptinHaftaya da ben kazancam sonraki hafta da. Hep ben kazanıo silye yetişeceğim
Eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?