He biraz ona benzedi ama ben sadece paylaşmak istemiştimTopiklerimi karıştırdın.bir zamanlar temizlik topiği vardı oraya yazardık böyle. Topik hala var gerçi de biz topikte değiliz.
Ellerine sağlık kız korhinin yetmediği gibi birde sen gommussun beni***523. ETAP TAKIM İÇİ ANALİZİ***
(16-23 haziran)
1. Jalapeno %2.??
2. İnciakis %1.87
3. Anka_misali %1.77
VEEEE KAPIŞMALAAAR GARDINIZI ALIN
anka_misali ve Sily KAZANAAAAAN ankaaaaaanka geçen haftadan sonra küllerinden doğduuuu sily ye yenmek nasıl olurmuş gösterdiiii
florence_N ve hippotalamus KAZANAAAAAN hipppoooooooooher hafta en heyecanlı kapışmalarda başı çekiyorlar
inciakis ve MiuLego KAZANAAAAAN inciiiiiiiiiiiii
Her hafta kazanmaya başladı durmuyor durmuyooooorrrr (sonuçta gönüllerin kazananı da miu )
Korhilalp ve tevafuk55 KAZANAAAAAN korhiiiiiiiiiiii
Korhi şaşırtmıyorrrrr ama tevafuk artıyla şaşırttı hafta inanılmaz bir eksiyke geleceeek eminizz
umut-16 ve 5816bursa KAZANAAAAAN bursaaaaaaa
Umuttan haftaya atak bekliyoruz daha çok katılım bir deee
eylul7158eylul - ICIR - Jalapeno KAZANAAAAAN jalapenooooobakalım tatilde de bu performansı devam ettirebilecek mi jalooooo
Kazanan ve dereceye giren herkese tebrikler kızlar!
Yendiğiniz rakiplerinizle istediğiniz kadar uğraşın sonuçta 1 haftalık emeğin karşılığııinci hariç o uğraşmasın
Herkesi tebrik ederimgüzel bir hafta oldu kıl payı kaçan 1. Liğimiz var ama yine de 2. Olarak derecemiz var. 100 gr dahi ne kadar önemli biliyoruz artık lütfeeeeen ona göre besleneliö
hedef haftayaolmaaak
Aynen canım miu yu konusturmayalimHe biraz ona benzedi ama ben sadece paylaşmak istemiştim
Ellerine sağlık kız korhinin yetmediği gibi birde sen gommussun beniama.haftaya inci ve ben ikinizi ben gideyim biraz daha koşturayım en iyisi
Eline saglik miu cum***523. ETAP TAKIM İÇİ ANALİZİ***
(16-23 haziran)
1. Jalapeno %2.??
2. İnciakis %1.87
3. Anka_misali %1.77
VEEEE KAPIŞMALAAAR GARDINIZI ALIN
anka_misali ve Sily KAZANAAAAAN ankaaaaaanka geçen haftadan sonra küllerinden doğduuuu sily ye yenmek nasıl olurmuş gösterdiiii
florence_N ve hippotalamus KAZANAAAAAN hipppoooooooooher hafta en heyecanlı kapışmalarda başı çekiyorlar
inciakis ve MiuLego KAZANAAAAAN inciiiiiiiiiiiii
Her hafta kazanmaya başladı durmuyor durmuyooooorrrr (sonuçta gönüllerin kazananı da miu )
Korhilalp ve tevafuk55 KAZANAAAAAN korhiiiiiiiiiiii
Korhi şaşırtmıyorrrrr ama tevafuk artıyla şaşırttı hafta inanılmaz bir eksiyke geleceeek eminizz
umut-16 ve 5816bursa KAZANAAAAAN bursaaaaaaa
Umuttan haftaya atak bekliyoruz daha çok katılım bir deee
eylul7158eylul - ICIR - Jalapeno KAZANAAAAAN jalapenooooobakalım tatilde de bu performansı devam ettirebilecek mi jalooooo
Kazanan ve dereceye giren herkese tebrikler kızlar!
Yendiğiniz rakiplerinizle istediğiniz kadar uğraşın sonuçta 1 haftalık emeğin karşılığııinci hariç o uğraşmasın
Herkesi tebrik ederimgüzel bir hafta oldu kıl payı kaçan 1. Liğimiz var ama yine de 2. Olarak derecemiz var. 100 gr dahi ne kadar önemli biliyoruz artık lütfeeeeen ona göre besleneliö
hedef haftayaolmaaak
Aynı ben de öyleyim kız. Bi ipin ucu kaçtı mı bir daha yakalnmıyorValla bıraksam battı balık yan gider dicem sıkıyorum kendimi. İftardan sonra mutfakta durmuyorum fazla
Kız beni de gömdülerHe biraz ona benzedi ama ben sadece paylaşmak istemiştim
Ellerine sağlık kız korhinin yetmediği gibi birde sen gommussun beniama.haftaya inci ve ben ikinizi ben gideyim biraz daha koşturayım en iyisi
Aynen canım miu yu konusturmayalim
Sağol canııımmmmEline saglik miu cum
Tevafukcuğuuuum hep incicisin ama
Kıskanmayalım miucumAynı ben de öyleyim kız. Bi ipin ucu kaçtı mı bir daha yakalnmıyor
Kız beni de gömdüler
Sağol canııımmmm
Gerçek canim fistik gibisin maşallahBen 54.5 kilo oldum bunun bilincine yeni varıyorum
Kendim için imkansız kilolar görüyorum ay bu rüya mı gerçek mi
Ayy bende güzel yaparım ev baklavasıYalnız bizde bayramda bişey olmaz dedim ablam ev baklavası yaptı ya hayatında ilk kez. Ablamı durduramıyorum ya anaaaa
Aramızda 30 kilo var ama bende seviniyorum :))Ben 54.5 kilo oldum bunun bilincine yeni varıyorum
Kendim için imkansız kilolar görüyorum ay bu rüya mı gerçek mi
Ya farketmez sanırım kadayıf tatlısı yapıcam muhallebili ama daha önce hiç yapmadım beceririm inşallahDegisik derken sulu mu serbetli mi benim en sevdigim kadayifli muhallebi serbetlilerden de gul tatlisi
İncirli yapıcaktım bende ama eşim istemedi daha önce yapmadığım bişey yapacakmışımBak benim iftar menümdeki tatlı çok güzel.. incirli muhallebi tatlısı.. @tevafuk un tatlısı da güzel. ..
Kıskancam banane kiKıskanmayalım miucum
Gerçek canim fistik gibisin maşallah
Ay o tiplerden nefret ederim sanki yapması çok kolay bi tatlıymış gibi..Ayy bende güzel yaparım ev baklavasıevlendikten sonra bikaç kez yaptım sonra millet istemeye başlayınca artık yapmıyorum.. yenge bi tepsi de bize yapar mı diye..
Sevineceksin tabiki bedenin şuan gurur tablon seninAramızda 30 kilo var ama bende seviniyorum :))
Suoersin miucanBugün 54.4 tüm tartıda -100
Allahım inşallah abartamdan devam ederim de 54.0 olurum cumaya. O yüzden menü yazmaya devam edeceğim. Yazmayacak olsam bugün saçma sapan şeyler yemiştim şimdiye kadar
Severim ki seniAynı ben de öyleyim kız. Bi ipin ucu kaçtı mı bir daha yakalnmıyor
Kız beni de gömdüler
Sağol canııımmmm
Ha gayret bebeem yakında uçacaksınnnnnBugün 54.4 tüm tartıda -100
Allahım inşallah abartamdan devam ederim de 54.0 olurum cumaya. O yüzden menü yazmaya devam edeceğim. Yazmayacak olsam bugün saçma sapan şeyler yemiştim şimdiye kadar
Cnm oylama başlamak üzere..resimler kondu bile koş bak :)Suoersin miucanBende 63.100 gördüm ki su an kv me gidiyorum insalah dikkat edeceğim
Severim ki seni
Nerde ne resmiCnm oylama başlamak üzere..resimler kondu bile koş bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?