Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Topiklerimi karıştırdın. bir zamanlar temizlik topiği vardı oraya yazardık böyle. Topik hala var gerçi de biz topikte değiliz.
He biraz ona benzedi ama ben sadece paylaşmak istemiştim
Ellerine sağlık kız korhinin yetmediği gibi birde sen gommussun beni ama.haftaya inci ve ben ikinizi ben gideyim biraz daha koşturayım en iyisi

Eline saglik miu cum

Valla bıraksam battı balık yan gider dicem sıkıyorum kendimi. İftardan sonra mutfakta durmuyorum fazla
Aynı ben de öyleyim kız. Bi ipin ucu kaçtı mı bir daha yakalnmıyor
He biraz ona benzedi ama ben sadece paylaşmak istemiştim

Ellerine sağlık kız korhinin yetmediği gibi birde sen gommussun beni ama.haftaya inci ve ben ikinizi ben gideyim biraz daha koşturayım en iyisi
Kız beni de gömdüler
Aynen canım miu yu konusturmayalim

Eline saglik miu cum
Sağol canııımmmm
Tevafukcuğuuuum hep incicisin ama

Yalnız bizde bayramda bişey olmaz dedim ablam ev baklavası yaptı ya hayatında ilk kez. Ablamı durduramıyorum ya anaaaa
Ayy bende güzel yaparım ev baklavası evlendikten sonra bikaç kez yaptım sonra millet istemeye başlayınca artık yapmıyorum.. yenge bi tepsi de bize yapar mı diye..

Degisik derken sulu mu serbetli mi benim en sevdigim kadayifli muhallebi serbetlilerden de gul tatlisi
Ya farketmez sanırım kadayıf tatlısı yapıcam muhallebili ama daha önce hiç yapmadım beceririm inşallah
Bak benim iftar menümdeki tatlı çok güzel.. incirli muhallebi tatlısı.. @tevafuk un tatlısı da güzel. ..
İncirli yapıcaktım bende ama eşim istemedi daha önce yapmadığım bişey yapacakmışım

Kıskanmayalım miucum
Kıskancam banane ki
Gerçek canim fistik gibisin maşallah

Ayy bende güzel yaparım ev baklavası evlendikten sonra bikaç kez yaptım sonra millet istemeye başlayınca artık yapmıyorum.. yenge bi tepsi de bize yapar mı diye..
Ay o tiplerden nefret ederim sanki yapması çok kolay bi tatlıymış gibi..
Aramızda 30 kilo var ama bende seviniyorum :))
Sevineceksin tabiki bedenin şuan gurur tablon senin

Bugün 54.4 tüm tartıda -100

Allahım inşallah abartamdan devam ederim de 54.0 olurum cumaya. O yüzden menü yazmaya devam edeceğim. Yazmayacak olsam bugün saçma sapan şeyler yemiştim şimdiye kadar

Bugün 54.4 tüm tartıda -100

Allahım inşallah abartamdan devam ederim de 54.0 olurum cumaya. O yüzden menü yazmaya devam edeceğim. Yazmayacak olsam bugün saçma sapan şeyler yemiştim şimdiye kadar
Suoersin miucan Bende 63.100 gördüm ki su an kv me gidiyorum insalah dikkat edeceğim
Aynı ben de öyleyim kız. Bi ipin ucu kaçtı mı bir daha yakalnmıyor

Kız beni de gömdüler

Sağol canııımmmm

Tevafukcuğuuuum hep incicisin ama
Severim ki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…