Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Uyanınca
Süt, 1 tk fıstık ezmesi

Sabah 15:20
1 yumurtadan biberli omlet
Zeytin peynir domates salatalık
1 kırmızı köz biber
İkisinin toplamı 1 çk olacak şekilde nutella+fındık ezmesi

Akşam 20:30
1 kase tavuklu şehriye çorba
Yarım biber dolması
Yoğurt
1 hurma

Akşam mango yicem aldım ilk kez bakalım nasıl birşey

Su: 2 lt (3 olur uyuyana kadar)

Spor:
8. Gün
Mekik : 45
Plank : 45 sn
Wallsit : 80 sn

Leslie 5 mile
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper (yapcam yapmadım)

Sporları sonra mı yazcaksıb hippo ?

Hiç ekmeksiz bugününe bayıldım bennnnnn çok güzel gün olmuş
Sadece içli köfteyi merak ettiim yaplı mı çok nasıl haşlama mı sen kendin mi yaptın?

Sporları sonra mı yazcaksıb hippo ?

Hiç ekmeksiz bugününe bayıldım bennnnnn çok güzel gün olmuş
Sadece içli köfteyi merak ettiim yaplı mı çok nasıl haşlama mı sen kendin mi yaptın?
Burda buzlu buzlu pişmemiş yapıp satanlar var.. buzlu buzlu pişiriyorsun.. yağda maalesef.. eşim yoktu 2 tane deneme maksatlı kızartıp yedim tadı nasıl diye.. 20 tane aldım tanesi 2 tl den.. dursun diye..

Sporları daha yapamadım yapıp yazarım. . Bugün bi sürü iş yaptım spor sayılır

Burda buzlu buzlu pişmemiş yapıp satanlar var.. buzlu buzlu pişiriyorsun.. yağda maalesef.. eşim yoktu 2 tane deneme maksatlı kızartıp yedim tadı nasıl diye.. 20 tane aldım tanesi 2 tl den.. dursun diye..
Yağda olması kötü olmuş ama günün kalanı hafif Allah'tan. Sporla gider o yağlar zaten

Kızlar nasılsınız yemın ediyorum Bı ara dizlerim titredi iftar dan önce cok yerim diye korktum abarttım sanırım az yedım ilk defa acıktım bide oruçlu oruçlu ev işleri sonra kp mezarına gittik geldık merdiven yıkadık.!!! Dikkat dikkat yenı evlenecek arkadaslar lutfen aile apartmanın da oturmayın

Biz aile apartmanında değiliz de ben de her bayram kayınvalideme yardıma giderdim. Bir bayram yine gittim eltim de geldi. Onlar başka ilçeden gelince orda kalıyorlar zaten. Ben orda dolap silerken giyindi gitti. Yardım etmediği gibi teklif bile etmedi. Mutfak dolaplarını sildim bitirdim KV sarma da saralım X sever dedi. Dedim nereye gitti. Alışveriş yapacakmış dedi.. Eeee ben de çıkmadım daha alemin enayisi ben miyim. Ben zaten sarmada sevmem. Kim yicekse o yapsın bi daha benden bardak bile kaldırmamı bekleme dedim çıktım evime geldim. Ozamandan beri bayramdan bayrama. Bi geçen iftara gittik işte... Kendini yıpratma hiç bence. Değmiyor

Korktum okurken bişey oldu sandım. İyi misin şuanda bursacım ?
Vee gunun bombası Bı ara 68.8 gordum valla cekeyım dedım olmadı
Çooook sevindim ya hayırlı olsun daha da eksiler olsun
Ah anka ahhh.. tamam bayram bıyunca dikkat et o zaman. Daha yeme ucu kaçtı diyip koyverme sakın emi
Valla sen yine haklarını kendini koruyorsun savunuyorsun. Çok iyi yapmışsın anka. En güzeli sanırım en az samimiyet. O kadar çok ki sesini çıkarmayıp kendini böyle saçma sapan ezdiren insan..

Ne zor ya evlilik işi dışardan bakınca.. içinden kim bilir nasıl.. her iki tarafı idare edebilmek falan.. Allah kolaylık versin inşallah. En baştan tavrını koymak en güzeli sanırım..

Ben en küçük eltıyım hep benden bekliyorlar beraber yıkadık Bı eltım le en büyük eltım sagolsun yalandan ıkı fırca yaptı saga sola dalga gecer gibi valla kızımda lohusa iken bile yıkadım ikıncı hamilelik te yine yıkadım biride demiyor ki sen yenı dogum yaptın yada hamilesin hiç anlayış yok esım cok kızıyor yapma dıye millete bagırıyo yada kv kızıyor niye yaptırdın dıye ama işte olmuyor laflarını cekecegıme yaparım daha iyi diyorum sureklı yuz yuze bakıyoruz olmuyor maalesef

Ah anka ahhh.. tamam bayram bıyunca dikkat et o zaman. Daha yeme ucu kaçtı diyip koyverme sakın emi

O kadar güzel ki anlatamam yaşanır

Bi de benim çocukların biri 3 biri 4 yaşında o zaman. İkisinin de peşinden koşulacak zaman. Onun çocuğu yok. Daha o gezecek ben ona sarma saracağım.

İyi sayılırım mıu cum pilim bitti gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…