Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Taşınma ihtimalin yok mu canım. Benim apartmanlar ayrıydı arası uzaktı ama kayınpederin eviydi. Bi de çoğu kayınpeder kayınvalideye göre çok iyiler aslında da her eşime kızdıklarında çıkın evimden diyordu. En sonunda kiraya çıktık vallahi rahatladık yaa en iyisi bile uzakta olsun. Bi kere geliyoruz dünyaya onu da başkaları için harcamaya gerek yok.

Maalesef cnm dugun borçları hep bız odedık sonra cocuk için tedaviler ınan dunyanın masrafı tutuyor ben hamile olana kadar calısıyo dum biraz birikim yaptık araba aldık cocuk olunca sart oldu dıye şimdi tek esım calışıyor onunla da işte ancak oluyor kı cok sıkıntılı degilim allah razı olsun esım laf ettirmez o yüzden rahatım arada boyle seyler oluyor onada artık katlanıyoruz :)

Benimde menüm,
Sabah 10 da 1 tane haslanmis yumurta,
3 bucuk civariydi sanirim elticime!! gelmeden yarim parça su böreği attim agzima annemlerde bi de gün boyu bolca su içtim.. spor mpor yok annnca yolculuk var.. yarında yine yolculuk varrr

Menüm
Sahur 1 dilim t b ekm
1 has yumurta bolca semizotu salatası yogurtlu

Iftar: 1 kepçe çorba
3 kaşık etli nohut 2 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe madımak yemeği
10 tane kiraz 5 tane karadut

Ara 2 lokum
Su 2.litre

Şimdi eve gidiyoruz daha daha duş alacam çocukları uyutacam çamaşır katlayacam beni de kimse düşünmüyor öncelikle de eşim

Afiyet olsun has yumurtalar cnm. . Sivas'ta mıydın sen? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…