Taşınma ihtimalin yok mu canım. Benim apartmanlar ayrıydı arası uzaktı ama kayınpederin eviydi. Bi de çoğu kayınpeder kayınvalideye göre çok iyiler aslında da her eşime kızdıklarında çıkın evimden diyordu. En sonunda kiraya çıktık vallahi rahatladık yaa en iyisi bile uzakta olsun. Bi kere geliyoruz dünyaya onu da başkaları için harcamaya gerek yok.Ben en küçük eltıyım hep benden bekliyorlar beraber yıkadık Bı eltım le en büyük eltım sagolsun yalandan ıkı fırca yaptı saga sola dalga gecer gibi valla kızımda lohusa iken bile yıkadım ikıncı hamilelik te yine yıkadım biride demiyor ki sen yenı dogum yaptın yada hamilesin hiç anlayış yok esım cok kızıyor yapma dıye millete bagırıyo yada kv kızıyor niye yaptırdın dıye ama işte olmuyor laflarını cekecegıme yaparım daha iyi diyorum sureklı yuz yuze bakıyoruz olmuyor maalesef
Oldu iyiymiş valla uyanığa bak iyi yapmışsınO kadar güzel ki anlatamam yaşanır
Bi de benim çocukların biri 3 biri 4 yaşında o zaman. İkisinin de peşinden koşulacak zaman. Onun çocuğu yok. Daha o gezecek ben ona sarma saracağım.
Maalesef cnm dugun borçları hep bız odedık sonra cocuk için tedaviler ınan dunyanın masrafı tutuyor ben hamile olana kadar calısıyo dum biraz birikim yaptık araba aldık cocuk olunca sart oldu dıye şimdi tek esım calışıyor onunla da işte ancak oluyor kı cok sıkıntılı degilim allah razı olsun esım laf ettirmez o yüzden rahatım arada boyle seyler oluyor onada artık katlanıyoruz :)Taşınma ihtimalin yok mu canım. Benim apartmanlar ayrıydı arası uzaktı ama kayınpederin eviydi. Bi de çoğu kayınpeder kayınvalideye göre çok iyiler aslında da her eşime kızdıklarında çıkın evimden diyordu. En sonunda kiraya çıktık vallahi rahatladık yaa en iyisi bile uzakta olsun. Bi kere geliyoruz dünyaya onu da başkaları için harcamaya gerek yok.
Ikı mi onu üçle carp bide gorumce ekleBiz iki eltiyiz zaten. Ben büyük o küçük bi de görümcem var. Onla bi sorunum yok çok şükür.
Bi an yanlış görüyorum sandım :)) Allah kolaylık versin canımIkı mi onu üçle carp bide gorumce ekle
Afiyet olsun has yumurtalar cnm. . Sivas'ta mıydın sen? ?Menüm
Sahur 1 dilim t b ekm
1 has yumurta bolca semizotu salatası yogurtlu
Iftar: 1 kepçe çorba
3 kaşık etli nohut 2 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe madımak yemeği
10 tane kiraz 5 tane karadut
Ara 2 lokum
Su 2.litre
Şimdi eve gidiyoruz dahadaha duş alacam çocukları uyutacam çamaşır katlayacam beni de kimse düşünmüyor öncelikle de eşim
Dımı insan bi acaba mı dıyo6 elti
Sivaslı olan benım cnm ama bursadayımAfiyet olsun has yumurtalar cnm. . Sivas'ta mıydın sen? ?
Sagol cnm yarın görmeniz lazım evı curcuna vallaBi an yanlış görüyorum sandım :)) Allah kolaylık versin canım
Afiyet olsun has yumurtalar cnm. . Sivas'ta mıydın sen? ?
Kalabalık çok zor oluyodur tabiikideSagol cnm yarın görmeniz lazım evı curcuna valla
Allah kolaylık versin kuzum. eşimin ailesinin ileri için böyle bir planı var aile apartmanı asla diyorum ama hayırlısı olsunSagol cnm yarın görmeniz lazım evı curcuna valla
Madımak yemeği yemiş te ondan sordum :))Sivaslı olan benım cnm ama bursadayım
Margarin çıkardım. . Oğlan uyusa yapıcam ama uyumak bilmedi..Yakın sayılır samsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?