Bu ara isin zor canim ya dikkat et direncin dusmesin, bende daha sallıyorum bakalim ne kadar surerMargarin çıkardım. . Oğlan uyusa yapıcam ama uyumak bilmedi..
Ben ilc3deyim canım iç anadoluya yakın ilçesi (haydi bilin bakalımMadımak yemeği yemiş te ondan sordum :))
Öksürüyo, hapşırıyo bide.. tam bayram üstü hasta olacak bu çocuk...Bu ara isin zor canim ya dikkat et direncin dusmesin, bende daha sallıyorum bakalim ne kadar surer
Ayy madımak desem saçma :)))Ben ilc3deyim canım iç anadoluya yakın ilçesi (haydi bilin bakalım) annem çok yapardı kv de tarafı da yapıyor bende ot yemeklerini çok severim zaten
Çok güzel canım afiyet olsun spor şahane
Uyanınca
Süt, 1 tk fıstık ezmesi
Sabah 15:20
1 yumurtadan biberli omlet
Zeytin peynir domates salatalık
1 kırmızı köz biber
İkisinin toplamı 1 çk olacak şekilde nutella+fındık ezmesi
Akşam 20:30
1 kase tavuklu şehriye çorba
Yarım biber dolması
Yoğurt
1 hurma
Akşam mango yicem aldım ilk kez bakalım nasıl birşey
Su: 2 lt (3 olur uyuyana kadar)
Spor:
8. Gün
Mekik : 45
Plank : 45 sn
Wallsit : 80 sn
Leslie 5 mile
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper (yapcam yapmadım)
Hippo süpersin sen bu işi çözdün artık
Anammm azıcık yemiş yine bu kız:) gelsin eksiler canım afiyet olsunKizlar menum
1 lahmacun
2 içli kofte
Bol salata
Spor 8000 adim
Su 2 litre
Saçma bencedeAyy madımak desem saçma :)))
Ben de 3 küçük dilim baklava yedim.. Yağlı kraker yedim.. Makarna salatası yedim 1 kase... Uzun liste yapmıyorum. Çok cozuttum.Yaa bayram gelmeden cozuttum ben yaa. Eşim çikolatalı lokum getirmiş. Taze taze bir suru bir suru yedim. Benim tadına bile bakmamam lazım bakınca gidiyor.daha yerim de eşime sakla dedim sakladı gitti yoksa bayrama çıkmazdı
Ben de 3 küçük dilim baklava yedim.. Yağlı kraker yedim.. Makarna salatası yedim 1 kase... Uzun liste yapmıyorum. Çok cozuttum.
Çok heyecanlı ya daha kullanmadım bileCnm oylama başlamak üzere..resimler kondu bile koş bak :)
Ama ama yapmayın bayramdan artı ile donmeyelim lutfeeennnnnBen de 3 küçük dilim baklava yedim.. Yağlı kraker yedim.. Makarna salatası yedim 1 kase... Uzun liste yapmıyorum. Çok cozuttum.
GurunBen ilc3deyim canım iç anadoluya yakın ilçesi (haydi bilin bakalım) annem çok yapardı kv de tarafı da yapıyor bende ot yemeklerini çok severim zaten
Benim oyum sana bu sefer.Çok heyecanlı ya daha kullanmadım bileoy degistirilebiliyirmu canım
Kız samsundayım dedim niye sivas ilçelerini sayıyorsunuz
Oyy canım benimBenim oyum sana bu sefer.
Onu gormedım cnm bayılırım madımağa her turlu yerim :)Madımak yemeği yemiş te ondan sordum :))
Demedin kız nerde dedin.Kız samsundayım dedim niye sivas ilçelerini sayıyorsunuz
Kaptan gurün bizim ora :) esim tarafı ve annem Gürün lü esım dayımın oğlu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?