Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu aksam beni çok uzun süre değil bir ay kadar önce gören kişiler bile şok oldu.. aşırı zayıflamışsın dediler, hatta eltim hasta olursun böyle olur mu dedi, bende diyetteyim falan demedim midem küçüldü yiyemiyorum dedim, begenmz gozlerle vana baktı gözlerini n altı çökmüş çubuk gibi kalmışsın falan dedi yer miyim aslaaaaaaa bence elti kıskançlığı

Çok güzel canım afiyet olsun spor şahane
Hippo süpersin sen bu işi çözdün artık
Kizlar menum
1 lahmacun
2 içli kofte
Bol salata
Spor 8000 adim
Su 2 litre
Anammm azıcık yemiş yine bu kız:) gelsin eksiler canım afiyet olsun

Ben de 3 küçük dilim baklava yedim.. Yağlı kraker yedim.. Makarna salatası yedim 1 kase... Uzun liste yapmıyorum. Çok cozuttum.

Akşam küçük görümceme gittik iftara. Çiğ köfte, kıymalı makarna ve makarna salatası vardı sadece.. Çiğ köfte acı yiyemem. Makarna yedim mecbur. Oğlan yumurta kirdiydi yere bulamis öğlen, silmiştim. Bir geldik kokuyor ev. Mutfağı çamaşır suyuyla sildim, kırdığını süpürgeyle supurecegim diye elektrikli supurgeyi de yumurtaya bulamis. Balkona aldım, saf çamaşır suyunu sıktım heryerine sildim. Yeni tisortuma da gelmiş, canım sıkıldı. Sol kolunda koca koca 3-4 leke oldu.. Bu arada bugün evlenmeden önce giydiğim pantolonu giydim de gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…